Bizim merkez de pcos olmasan bile herkese dondurulmuş transferi öneriyor vücut bi dinlensin diye valla açıkçası taze yapmıyorlar bende çok sorgulamadımCanım zaten vücut 5. Güne ulaşabilecek kalitede 7-8 tane üretmiyor. 5. Güne ulaşan hep 2 okuyorum bende.
Neden döndürüldü taze transferyapilmadi sizde ?
Benim pazartesi boş diğer günler 15:30 da bitiyor dersler ama kurs olunca 17:00 de çıkıyoruz. Benim de 3 gün kursum varÇalışma saatleriniz nasıl, ben bankada çalılıuırum yzun bizim çalışma saatlerimiz
Off çok özeniyorum öğretmenlereBenim pazartesi boş diğer günler 15:30 da bitiyor dersler ama kurs olunca 17:00 de çıkıyoruz. Benim de 3 gün kursum varsizin zor allah yardımcınız olsun sizde arada kalkıp yürüyün stresten uzak durun
En güzeli.Bizim merkez de pcos olmasan bile herkese dondurulmuş transferi öneriyor vücut bi dinlensin diye valla açıkçası taze yapmıyorlar bende çok sorgulamadım
Hiç özenme canım valla 40 dk boyunca onca çocuğa bir şey anlatmak çok zorki bir de tenefüsten sonra sınıf düzenini sağlamak için çok uğraşıyorlar hamileler için ekstra zor ve yorucu ekstra ödem topluyorlar kıyamamOff çok özeniyorum öğretmenlere
Erimiştir canım merak etme bende de kist vardı eridi Pgt li transfer olacaksın demiEn güzeli.
Benim de dondurulmuş olacak
Cunku genetige gidecek.
Reglimi bekliyorum doktora gitmek için. Geçen aydan bir de kistim var. İnşallah kist erimiştir de tedaviye başlarım. Çünkü 7 saat uzakta doktora gidecem.
Ben oyle biliyorum canim.. sizin peki genetik testleriniz yapilmis miydi. Devlette yapiliyor 1 aya cikiyorCanım bizim doktor yaşım 38 diye embriyolari genetige gönderecek. Bu pgt mi oluyor ?
Çalışma saatleri daha az ondan , bizim çok uzun çalışma saatlerimizHiç özenme canım valla 40 dk boyunca onca çocuğa bir şey anlatmak çok zorki bir de tenefüsten sonra sınıf düzenini sağlamak için çok uğraşıyorlar hamileler için ekstra zor ve yorucu ekstra ödem topluyorlar kıyamam
Benim cikiyor bildigim icin sevinmiyor..belirginlesir mi bakalim.. yarin yapicak misinİnşallah bu sefer olucak:) aklım hala testteki silik çizgide. 29 ocaktan bu yana çıkarmı acaba daha önce çık çıkmamıştı. Yalancı pozitifi bile ilk defa görüyorum
Kaçıncı gündesiniz, önemli olan artışı, 2 gün sonra 2 kat düzenli artış olursa harika. Şimdidrn tebrik ederim , hayırlısı olsunArkadaşlar değerim 52 çıktı sizce iyimi
Evett sabah hemen yapıcam , az daha belirginleşirse olmuştur bu iş, zaten 7. Gün artık çıkması lazım bence, 7. Günde çıkmazsa daha da çıkmaz sanırım.Benim cikiyor bildigim icin sevinmiyor..belirginlesir mi bakalim.. yarin yapicak misin
Teşekkür ederimKaçıncı gündesiniz, önemli olan artışı, 2 gün sonra 2 kat düzenli artış olursa harika. Şimdidrn tebrik ederim , hayırlısı olsun
Yaaa çok iyiii, Allah tamamnına erdirsin inşallahTeşekkür ederimbugün 6. Günüm darısı sizlerin basina inşallah
Yok 8 de de ihtimal var sonrasi dusuk ihtimal artikEvett sabah hemen yapıcam , az daha belirginleşirse olmuştur bu iş, zaten 7. Gün artık çıkması lazım bence, 7. Günde çıkmazsa daha da çıkmaz sanırım.
Tebrikler canım. 6. gün için gayet güzel bir değer. Hızlıca artarak devam etsinTeşekkür ederimbugün 6. Günüm darısı sizlerin basina inşallah
Amin inşallah değerin artması için artık dua edicez bakalım çok yeni daha ama en azından bütün merakım vs gitti içimde kalmadi. Evet ilk denemem şükür elhamdülillah darısı inşallah sizlerin basina peş peşe haber vermek nasip olur inşallahYaaa çok iyiii, Allah tamamnına erdirsin inşallahsağlıkla kucağınıza alın, ilk denemenizmiydi sizin
Hadi bakalım hayırlısı, çok merak ediyorum ya, gidip kan mı baktırsam diye düşünmüyor değilimYok 8 de de ihtimal var sonrasi dusuk ihtimal artik
O beni daha cok geriyor..Hadi bakalım hayırlısı, çok merak ediyorum ya, gidip kan mı baktırsam diye düşünmüyor değilim
6. Gun icin iyi.. artista guzel olur insallah..gozun aydin olsunArkadaşlar değerim 52 çıktı sizce iyimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?