Laboquick iyi bir markadır bu arada. Eğer anında çıktıysa pozitif olma ihtimali yüksekValla evde saçma sapan bi marka vardı labociuq galiba anında çıktı ben 4 yıldır bekledğim için inanamıyorum yarın erken gebelik testi alıp deniycem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Laboquick iyi bir markadır bu arada. Eğer anında çıktıysa pozitif olma ihtimali yüksekValla evde saçma sapan bi marka vardı labociuq galiba anında çıktı ben 4 yıldır bekledğim için inanamıyorum yarın erken gebelik testi alıp deniycem
Laboquick iyi bir markadır bu arada. Eğer anında çıktıysa pozitif olma ihtimali yüksek
Prodoctor markayla yaptım 18 19 ovulasyon günümdü sizce yanıltır mı silik çıktıBu pozitif hayırlı olsun inşallah kan verdiniz mi?
Bir de markası ne
O markaya iyi diyorlar bence kan verinProdoctor markayla yaptım 18 19 ovulasyon günümdü sizce yanıltır mı silik çıktı
kafa karıştırıcı yorumlar var kan verip çıkmayanlar ama inşallah çıkarO markaya iyi diyorlar bence kan verin
Benim 3 gündür pik acaba öyle de oluyor mu ilk defa bu ay denedim ovulasyonBende 1 şubatta adet oldum 19 şubat pik 20 şubat çatlama oldu benimde aynı şekilde beyaz şefaf akıntım var acaba hamile olabilirmiyiz yada adet öncesi akıntı da olabiliyormuş belkide odur ne zaman test yapıcaksın kafa kafaya gidiyoruz
Havuç yiyin yumurtanız çatlasın adetin kaçıncı günüBenim 3 gündür pik acaba öyle de oluyor mu ilk defa bu ay denedim ovulasyon
Prodoctor güvenilir marka ben prodoctor aldım mesela sabah onla test yapıcam bakalım inşallah olumlu olur testini at bi bakalım nasıl çıkmışProdoctor markayla yaptım 18 19 ovulasyon günümdü sizce yanıltır mı silik çıktı
İnşallah güzel haber alırız aynı anda yaptım ikiside silik çıktı canlı daha belirginProdoctor güvenilir marka ben prodoctor aldım mesela sabah onla test yapıcam bakalım inşallah olumlu olur testini at bi bakalım nasıl çıkmış
Kurumuş hali daha belirgin demi şimdiİnşallah güzel haber alırız aynı anda yaptım ikiside silik çıktı canlı daha belirgin
EvetKurumuş hali daha belirgin demi şimdi
Kuruma yok diyorlar Prodoctor daKurumuş hali daha belirgin demi şimdi
Çok çok hafif silik var yarın tekrarla istersenKuruma yok diyorlar Prodoctor da
Havuç yedim inşAllah yarın çatlama olur 3 gün değerlendirdim Rabbim nasip etsinHavuç yiyin yumurtanız çatlasın adetin kaçıncı günü
Yarın mı yoksa diğer gün mü 2 günde bir 2 katına çıkıyor ya daha net olurÇok çok hafif silik var yarın tekrarla istersen