Kısmetse pazar günü olacak benimkiDoğum yapan başka arkadaşlarım yok muu
Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin cnm kaç haftalık oldunKısmetse pazar günü olacak benimki
Amin cümlemizin inşallah. 38+2 idi bugün. Pazar günü +4 oluyoruz sezaryen olacağızAllahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin cnm kaç haftalık oldun
Ben yaptim canim 12 ekimde. 52 cm 3.5 kg bir pasaDoğum yapan başka arkadaşlarım yok muu
Ben yaptim canim 12 ekimde. 52 cm 3.5 kg bir pasa
38+1 de sezeryanla
Inan hatirlamiyorum.. ama yuksekti..degerden cok anlasilmiyor. Belki.artistan yorumlayabilirsin ama.o da kesin degil.. gonlunden gecen olur insallah..Gebeliğin başında sizin değeriniz kaçtı? Benim de yüksek çıktı endişeleniyorum
Yok canim..benim cok agrim.olmuyor..sutumde geldi..cok sukur iyi gecti.Maşallah. Çok ağrı oldu mu
Bizzzz tam olarak başta mama içiyordu anne sütğ verince başladı diye düşğndğm ama bilemiyorumKızlar merhaba. 20 ekimde doğumum oldu. Şükür sorunsuz bir erkek bebek dünyaya geldi. 3 gün önceye kadar bebek emdikten sonra uyuyordu göğsümde gazını çıkarıp yatırıyordum. 3 gündür çocuğun huyu suyu değişti yırtılacak gibi ağlıyor sürekli gazı var. Alttan gaz çıkarıyor çıkarıyor ıkınıyor bir türlü bitmiyor. Sürekli kendini sıkıyor. Aranızda benim gibi olan var mı ya da bir önerisi olan
Biz baştan beri anne sütü ile devam ediyoruz amaBizzzz tam olarak başta mama içiyordu anne sütğ verince başladı diye düşğndğm ama bilemiyorum
3. Haftadan itibaren 60 ml dedi mama için doktorumuz süt nasıl bilmiyorumKızlar merhaba. 24 günlük bebeğim 2 saatte bir besleniyor. Kaç ml süt vermeliyim her beslenmesinde