Evet bizde yürüyüşe çıktık 20 dk yürüyebildim kasıklarım ağırdı eve döndükBugün ben kendimi dışarı çıkarttırdım eşime. Yarım saat sonra kasık ağrım başladı geri döndük
Neden böyle birden vurdu anlamadım. Aynı adet olacakmışım gibiydi ağrı
Ben 5. Gün yani bugün evi sildim ama tavsiye etmiyorum kasıklarım ağrıdı ve kendimi iyi hissetmedim yemek yapmaya 2. Gün başlamıştım uğraştırıcı olmayacak şekildeKızlarr transferden kaç gün sonra rutin ev işlerine başladınız. Silme,süpürme, yemek yapmak gibi
Dr bana 3 gün sonra başlayabilirsin dedi. ama 1 hafta temizlik yemek vs yapmayı düşünmüyorum.Kızlarr transferden kaç gün sonra rutin ev işlerine başladınız. Silme,süpürme, yemek yapmak gibi
Supuruyorum 4. Gunden itibaren zaten 5. Gunum henuz..yemekte yapiyorum. Dr bi kisitlama yapmadi ama. Agir spor yapma demisti..spor yaptigim yokta :)Kızlarr transferden kaç gün sonra rutin ev işlerine başladınız. Silme,süpürme, yemek yapmak gibi
Doktorlara kalsa bahar temizliği yap diyecekti sadece halı çırpma dedi banaSupuruyorum 4. Gunden itibaren zaten 5. Gunum henuz..yemekte yapiyorum. Dr bi kisitlama yapmadi ama. Agir spor yapma demisti..spor yaptigim yokta :)
Normal hayata don diyor ya..biz kendimizi paraliyoruz normalde habrrleri yok demekDoktorlara kalsa bahar temizliği yap diyecekti sadece halı çırpma dedi bana
Cok oturmakta iyi degil arada tur at .Bende yarın işe başlayacağım, zaman daha hızlı geçer, zaten oturarak çalışıyorum. Dik oturuncada kendimi bir tuhaf hissediyorum alıştım uzun oturmaya
Keşke rapor alsaydın 10 günBende yarın işe başlıcam beden eğt. öğretmeniyim nasıl yapcam düşünüyorumekstra haftanın 3 günü voleybol kursum var okulda. Kara kara düşünüyorum walla
Progestanı aile hekimi yazıyor canım sormuştum ben ekstra başka bişey kullanmadığım için bilemiyorumCok oturmakta iyi degil arada tur at .
Ben de 2 gun evde 3 gun sirkete gidiyorum..
Kizlar bazi ilaclarim bitiyor saglik ocagindaki dr yazabiliyor mu.. ignelerim bile test gunume kadar yetmeyecek.bana cok gec gun verdi yaa
Aldım 1 haftadır gitmiyorum yarın ilk defa gitcem artık almak da olmaz rapor.Keşke rapor alsaydın 10 gün
Bu ilaçların hangisini devlet karşılıyor ki hiçbirini sanki :) yoksa ben mi enayikuşumCok oturmakta iyi degil arada tur at .
Ben de 2 gun evde 3 gun sirkete gidiyorum..
Kizlar bazi ilaclarim bitiyor saglik ocagindaki dr yazabiliyor mu.. ignelerim bile test gunume kadar yetmeyecek.bana cok gec gun verdi yaa
Tutunması için verdiler o ilaçları bana ama etki edecek mi bilmiyorum hiç.yarin test günüm ama birazdan kendim evde bir test yapıyım diyorum heyecandan kalbim cikacakÇok aşırı bir belirti bekleme canım bende de olmadı o kadar. O ilaçları kullanmıyorum canım
Spor salonunda ekrana video yansıt ve o şekilde yapsınlar hareketleri voleybol kursunda da keza öyle canım taktik izleyip uygulasınlarBende yarın işe başlıcam beden eğt. öğretmeniyim nasıl yapcam düşünüyorumekstra haftanın 3 günü voleybol kursum var okulda. Kara kara düşünüyorum walla
Bende hepsini ücretli alıyorumBu ilaçların hangisini devlet karşılıyor ki hiçbirini sanki :) yoksa ben mi enayikuşum
Merhaba bizim de sperm kaynaklı bu 2.denenmiz olacak bende bi sorun gözükmüyor şimdilik. Bize de doktor ilki olmayınca senden çok umutluydum şaşırdım falan dedi embriyoda bozukluk olmuş olabilir tarzı bişey söyledi. Bizim spermler baya kötü sayı olarak çok az sizin de mi öyle acaba5. Gün embriyosuydu , 6ab kalite , doktorda olmamamsı için hiçbir sebepmyok diyor. Sperm kaynaklı başladık. Yumurtalık ve rahimde bişey yoktu, ocaknayında çentik atıldı . Bu 3. Denemiz doktorumda diyor yani çok saçma olmaması diye. Doktorumuda değiştirmek istemiyorum hiç ama buda olumsuz olursa değiştirsem mi diye de düşünmüyor değilim. Bakalım. Yarın kanmı yaptırsam acaba 7. Gün varsa kanda çıkar kesin
Ben de hep aldimda.. simdi biterse yazdirabilir miyim bilmiyorum..ignelerim daha var ama test gunune kadar yetmeyecek.Bu ilaçların hangisini devlet karşılıyor ki hiçbirini sanki :) yoksa ben mi enayikuşum