Off benimde ayaklarım donuyor ya neden böyleKızlar el ayak yanması ilaçlardan mı oluyor bu üçüncü deneyimim ilk kez böyle birsey yaşıyorum transferin 6. Günündeyim.kasık ağrısı hep oldu bu sefer göğüs hassasiyetim çok.belirti aradığımdan değilde ayaklarım çok yanıyor
Bence deBenşm eşimde öyle, ama yani dayanamıyor ibsan. Bizim yerimizde olsalar onlarda yaparlar bence
Şimdi biz taşıyan olduğumuz için bizim içimizdr birleyler olduğundan tabiki daha çok merak ediyoruz.Bence de
Demek hepimizin farklı belirtileri oluyorOff benimde ayaklarım donuyor ya neden böyle
6. Gün ama canım ya genelde 6-7 de çıkıyor sanki ağlamıycam söz buraya gelip
Hahaah6. Gün ama canım ya genelde 6-7 de çıkıyor sanki ağlamıycam söz buraya gelipboynu bükük gül koyarsam anla
Canım ben ilkini kendi gittiğim yerde yaptırdım 2. yi çalışcağım için okulun yanında bir hastane var orda yaptırcaktım yaptırmayayım mı ne dersin aynı yere mi gideyimÖncelikle kocaman maşallah darısı başıma kız. Test gününde yapsaymışsın canım 100 küsürlerde çıkacakmış maşallah. Doktorun şimdi kan takibi ister şunu belki biliyorsundur ama ben hatorlatayım diğer kanlarını tam 48 saatte bir ve ilk kan verdiğin labda ver canım. Saat oynaması ve lab değişikliği yapmamalısın.
Canım kesinlikle labdan laba fark oluyor hem 48 saate hem de aynı lab olmasına dikkat et. Doğru kıyas için bunlar elzemCanım ben ilkini kendi gittiğim yerde yaptırdım 2. yi çalışcağım için okulun yanında bir hastane var orda yaptırcaktım yaptırmayayım mı ne dersin aynı yere mi gideyimkafam karıştı valla
AminnnnAllahım pozitifi görelim sağlıkla kucağımuza alalım lütfen
Yerleşme kanaması olabilir, ecde test yapmıştınız siz sanırım. Doktorunuza danışın yine tabi ama kırmızı olmadığı sürece korkmayon diyorlarKızlar 6. Gün açık kahverengi leke geldi sildiğimde peçeteye ilk kez böyle birsey oluyor sizce korkmalı mıyım
Canım pgt olunca döllenen tüm yumurtaları mi gonderiyor ?Pgtdir canım bizde de doktor isterseniz yapalım dedi spermlerden dolayı ama biz hem eşim hem ben kromozom testlerimizi yaptırdık diye Pgt istemedik tabi ekstra masraf. İnşallah bu sefer doğru embriyoyu bulmuşuzdur
Canım Pozitif olanlarda böyle lekelenme geliyorKızlar 6. Gün açık kahverengi leke geldi sildiğimde peçeteye ilk kez böyle birsey oluyor sizce korkmalı mıyım
Burada kahve ve pembe lekelenme yasayanlar oldu. Yerlesme kanamasi . Ama yine de dr danis.Kızlar 6. Gün açık kahverengi leke geldi sildiğimde peçeteye ilk kez böyle birsey oluyor sizce korkmalı mıyım
Yok evde test yapmadım hiç 5 Şubat transfer tarihimYerleşme kanaması olabilir, ecde test yapmıştınız siz sanırım. Doktorunuza danışın yine tabi ama kırmızı olmadığı sürece korkmayon diyorlar
Canım Kromozom testlerinizi nerede yaptırdınız bende bir embriyom genetiğe gitti yaşım 40 olduğu için doktor istedi eğer öyle birPgtdir canım bizde de doktor isterseniz yapalım dedi spermlerden dolayı ama biz hem eşim hem ben kromozom testlerimizi yaptırdık diye Pgt istemedik tabi ekstra masraf. İnşallah bu sefer doğru embriyoyu bulmuşuzdur
Evet yarın bi asistana yazayım yarın işe de başlıcam bakalımBurada kahve ve pembe lekelenme yasayanlar oldu. Yerlesme kanamasi . Ama yine de dr danis.
O zaman ben salı gününe bir rapor daha patlatayımCanım kesinlikle labdan laba fark oluyor hem 48 saate hem de aynı lab olmasına dikkat et. Doğru kıyas için bunlar elzem
Bizim merkez 5.güne ulaşanlardan parça alıp gönderiyor ama her embriyo başına 500 dolar istiyorlar o yüzden soruyorlar kaçını yollamak isterseniz gibiCanım pgt olunca döllenen tüm yumurtaları mi gonderiyor ?
Devam ederse bence imkanin varsa yarin gitme ise..hatta birkac gun.. drla haberles. Belki rapor yazar..gece takip et. Tavsiye..sen bilirsin tabi amaEvet yarın bi asistana yazayım yarın işe de başlıcam bakalım