Ya da eski sistem top ver serbestsinizSpor salonunda ekrana video yansıt ve o şekilde yapsınlar hareketleri voleybol kursunda da keza öyle canım taktik izleyip uygulasınlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya da eski sistem top ver serbestsinizSpor salonunda ekrana video yansıt ve o şekilde yapsınlar hareketleri voleybol kursunda da keza öyle canım taktik izleyip uygulasınlar
En iyisi oyle yap.. valla hic atlama ziplama beden dersi gormeyeli cok oldu. Neler yapiyosunuz bilmiyorum ama.. sadece simdi degil 3 ay cok onemli.. heleki zor elde edilmis gebelik. Daha fazla dikkatYa da eski sistem top ver serbestsiniz
En zoruma seninki gibi duruyor arkadaşım. Rapor almak zorundasın bence deBende yarın işe başlıcam beden eğt. öğretmeniyim nasıl yapcam düşünüyorumekstra haftanın 3 günü voleybol kursum var okulda. Kara kara düşünüyorum walla
Özel okuldaysan o biraz olmaz canım sankiYa da eski sistem top ver serbestsiniz
Canım tüp bebekte yüzde 20 sperm yüzde 80 yumurtaMerhaba bizim de sperm kaynaklı bu 2.denenmiz olacak bende bi sorun gözükmüyor şimdilik. Bize de doktor ilki olmayınca senden çok umutluydum şaşırdım falan dedi embriyoda bozukluk olmuş olabilir tarzı bişey söyledi. Bizim spermler baya kötü sayı olarak çok az sizin de mi öyle acaba
Evet bizimde spermler kötü, morfoloji , hız, hareket, sayı hepsi az. Doktor benden daha çok şalırdı zaten neden olmadığına. Siz nerde tedavi görüyorsunuzMerhaba bizim de sperm kaynaklı bu 2.denenmiz olacak bende bi sorun gözükmüyor şimdilik. Bize de doktor ilki olmayınca senden çok umutluydum şaşırdım falan dedi embriyoda bozukluk olmuş olabilir tarzı bişey söyledi. Bizim spermler baya kötü sayı olarak çok az sizin de mi öyle acaba
Canım bizim doktor yaşım 38 diye embriyolari genetige gönderecek. Bu pgt mi oluyor ?Bu arada kizlar. Bizim sebepsiz . Esimle benim genetik testlerimiz temiz ciktigi icin. Yumurtalara pgt yapmaya gerek olmadigini soyledi dr..yas 38
İnşallah bu sefer olucak:) aklım hala testteki silik çizgide. 29 ocaktan bu yana çıkarmı acaba daha önce çık çıkmamıştı. Yalancı pozitifi bile ilk defa görüyorumBu arada kizlar. Bizim sebepsiz . Esimle benim genetik testlerimiz temiz ciktigi icin. Yumurtalara pgt yapmaya gerek olmadigini soyledi dr..yas 38
Canım idrarını 2 saat tutmuş ol bari bu saatte yapacaksanTutunması için verdiler o ilaçları bana ama etki edecek mi bilmiyorum hiç.yarin test günüm ama birazdan kendim evde bir test yapıyım diyorum heyecandan kalbim cikacak
Bizim öyle İstanbul Ankara gibi meşhur yer değil canım antalyda yaşadığımız için burda tüp bebek merkezinde tedavi görüyoruz siz?Evet bizimde spermler kötü, morfoloji , hız, hareket, sayı hepsi az. Doktor benden daha çok şalırdı zaten neden olmadığına. Siz nerde tedavi görüyorsunuz
Çalışma saatleriniz nasıl, ben bankada çalılıuırum yzun bizim çalışma saatlerimizBende yarın işe başlıcam beden eğt. öğretmeniyim nasıl yapcam düşünüyorumekstra haftanın 3 günü voleybol kursum var okulda. Kara kara düşünüyorum walla
Tabi tabi yatıyırum sonra kalkıp tur atıyırum biraz. En azından haftada 2 gün evden çalışmanız var keşke bende de olsaydıCok oturmakta iyi degil arada tur at .
Ben de 2 gun evde 3 gun sirkete gidiyorum..
Kizlar bazi ilaclarim bitiyor saglik ocagindaki dr yazabiliyor mu.. ignelerim bile test gunume kadar yetmeyecek. bana cok gec gun verdi yaa
Böyle şeyler duymak o kadar iyi geliyor ki Allah razı olsun canım inan insanın aklına ne takılıyor biliyor musun milyonlarca spermi olanların tüp bebeği olmuyor diyorum bizim 10 tane ile olur mu bu karamsarlık içimi kemiriyor. Tabi ki her zaman böyle düşünmüyorum ama hani gün içinde beni bu düşünce bi yakalıyor beynim zonkluyor ya bizim yumurtaların hepsi döllendi ama 5.güne 2 tanesi ulaştı donduruldu işte kuzum.Canım tüp bebekte yüzde 20 sperm yüzde 80 yumurta
Sperm sayısı kötü de olsa milyon spremin içinden mutlaka iyisi çıkıyor. Dollenme gerceklesiyorsa iş artık spremden çıkıyor yumurtaya kalıyor.
Canım zaten vücut 5. Güne ulaşabilecek kalitede 7-8 tane üretmiyor. 5. Güne ulaşan hep 2 okuyorum bende.Böyle şeyler duymak o kadar iyi geliyor ki Allah razı olsun canım inan insanın aklına ne takılıyor biliyor musun milyonlarca spermi olanların tüp bebeği olmuyor diyorum bizim 10 tane ile olur mu bu karamsarlık içimi kemiriyor. Tabi ki her zaman böyle düşünmüyorum ama hani gün içinde beni bu düşünce bi yakalıyor beynim zonkluyor ya bizim yumurtaların hepsi döllendi ama 5.güne 2 tanesi ulaştı donduruldu işte kuzum.
Aynen canım yaşta var zaten riske atamam elimden geldiğince rahat davrancamEn iyisi oyle yap.. valla hic atlama ziplama beden dersi gormeyeli cok oldu. Neler yapiyosunuz bilmiyorum ama.. sadece simdi degil 3 ay cok onemli.. heleki zor elde edilmis gebelik. Daha fazla dikkat
Acıbadem atakentte bizim. Ünlü olması önemli değilki , kısmet nezamansa ozaman oluyorBizim öyle İstanbul Ankara gibi meşhur yer değil canım antalyda yaşadığımız için burda tüp bebek merkezinde tedavi görüyoruz siz?
Bakalım canım bi başlayayım bi duruma göre hareket ederim artıkEn zoruma seninki gibi duruyor arkadaşım. Rapor almak zorundasın bence de
Devletteyim kuzum allahtanÖzel okuldaysan o biraz olmaz canım sanki
Öyle canım öyle nasip bu işler tabi ki yani şey demek istedim duyulmamış bi yerdir inşallah olur bu seferAcıbadem atakentte bizim. Ünlü olması önemli değilki , kısmet nezamansa ozaman oluyor