- 21 Şubat 2025
- 25
- 10
- 3
- 33
- Konu Sahibi OLENA MIRA
Test sonucunuz belli oldu muYok canım kızlar kabızlık var mı varsa nasıl başa çıkıyorsunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Test sonucunuz belli oldu muYok canım kızlar kabızlık var mı varsa nasıl başa çıkıyorsunuz
Kabızlık bende de var ama sigarayı bıraktığım için de olabilirTest sonucunuz belli oldu mu
Evet 10 gün önce 813 betaTest sonucunuz belli oldu mu
Sigara dan değildir gebeşlik varsa ilk ağında başlıyormuşKabızlık bende de var ama sigarayı bıraktığım için de olabilir
Aa çok sevindim tebriklerEvet 10 gün önce 813 beta
Teşekkür ederim canım senin sonucun belli mi ?Aa çok sevindim tebrikler![]()
Merhaba bende 20 Subata transfer oldum 5. gün embriyosu ayni belirtiler var bendede ama aldigim ilaclardan diye düsünüyorum siz test yapmisinizdir artik ne oldu merak ettim?Ben de 3 şubatta transfer oldum. 5.gun embriyosu. Ara ara adet olacakmışım gibi kasik sancım oluyor bi de goguslerimde acı var. Sizde bu tarz şeyler var mi
Yogismom hamile :) :) :) :) benimde 5. gün embriyosu dondurulmuş 5. günüm bugün bir ka. gündür ara ara sızı oluyor yurtalıklarımda ve kasıklarım patlayacakmış gibi bir baskı var sanki gögğüslerimde şişmeye başladı bugün iyice ama ilacın etkisi olmasıda çok muhtemeldir diye düşünüyorumMerhaba bende 20 Subata transfer oldum 5. gün embriyosu ayni belirtiler var bendede ama aldigim ilaclardan diye düsünüyorum siz test yapmisinizdir artik ne oldu merak ettim?
Kaysı bol su. Ben bide dulcosoft aldım probiyotik ile beraber ama genede çok iyi değil durumYok canım kızlar kabızlık var mı varsa nasıl başa çıkıyorsunuz
Kayısı yiyorum valla dulcosoft bende alerji yaptı dupalac var onu kullanıyorumKaysı bol su. Ben bide dulcosoft aldım probiyotik ile beraber ama genede çok iyi değil durum![]()
Hayır yarın belli olacak hiç testte yapmadım :)Teşekkür ederim canım senin sonucun belli mi ?
Belirtiniz oldu mu sonuç belli miBnde 16 subat yani dün transfer oldum 2embriyo koyuldu transferimin 1.gunundeyim bakalım inşallah güzel şeyler olur
İnşallah güzel sonuç alırsınHayır yarın belli olacak hiç testte yapmadım :)
Darısı başımıza ozaman:)) bugün 8. Günüm test yaptım negativ ama en ucuz teslerden aldım erken gebelik yazmıyor umarım ondandırYogismom hamile :) :) :) :) benimde 5. gün embriyosu dondurulmuş 5. günüm bugün bir ka. gündür ara ara sızı oluyor yurtalıklarımda ve kasıklarım patlayacakmış gibi bir baskı var sanki gögğüslerimde şişmeye başladı bugün iyice ama ilacın etkisi olmasıda çok muhtemeldir diye düşünüyorum
Benimde 9. Günüm 6. Günümde erken gebelik testinden ogrendim pozitif olduğunu aynı zamanda ucuz test vardi onu onunlada yapmıştım negatif çıktı. Ama pozitifimDarısı başımıza ozaman:)) bugün 8. Günüm test yaptım negativ ama en ucuz teslerden aldım erken gebelik yazmıyor umarım ondandır![]()
Benim de 4 MartHarika hayırlı olsunönden öyle bir positiv olması insanı motive ediyor gercekten inşallah kan dada positiv cıkar hepimizki test günü ne zaman benimki 4 mart
Amin aminBenim 1 tane 5. Gün embriyosu bugün 10. Gün silik cizgi cıktı teste umarım hayırlı haberler alırız hep beraber![]()
Ne güzelll bir haberAmin aminbenimde kanda 160 cikti 10. Günde Rabbim isteyen herkese yardım etsin sürecimiz su gibi geçsin