Tüp bebek transfer sonrası belirtileri

Ben de 3 şubatta transfer oldum. 5.gun embriyosu. Ara ara adet olacakmışım gibi kasik sancım oluyor bi de goguslerimde acı var. Sizde bu tarz şeyler var mi
Merhaba bende 20 Subata transfer oldum 5. gün embriyosu ayni belirtiler var bendede ama aldigim ilaclardan diye düsünüyorum siz test yapmisinizdir artik ne oldu merak ettim?

Merhaba bende 20 Subata transfer oldum 5. gün embriyosu ayni belirtiler var bendede ama aldigim ilaclardan diye düsünüyorum siz test yapmisinizdir artik ne oldu merak ettim?
Yogismom hamile :) :) :) :) benimde 5. gün embriyosu dondurulmuş 5. günüm bugün bir ka. gündür ara ara sızı oluyor yurtalıklarımda ve kasıklarım patlayacakmış gibi bir baskı var sanki gögğüslerimde şişmeye başladı bugün iyice ama ilacın etkisi olmasıda çok muhtemeldir diye düşünüyorum

Yogismom hamile :) :) :) :) benimde 5. gün embriyosu dondurulmuş 5. günüm bugün bir ka. gündür ara ara sızı oluyor yurtalıklarımda ve kasıklarım patlayacakmış gibi bir baskı var sanki gögğüslerimde şişmeye başladı bugün iyice ama ilacın etkisi olmasıda çok muhtemeldir diye düşünüyorum
Darısı başımıza ozaman:)) bugün 8. Günüm test yaptım negativ ama en ucuz teslerden aldım erken gebelik yazmıyor umarım ondandır 😅

Darısı başımıza ozaman:)) bugün 8. Günüm test yaptım negativ ama en ucuz teslerden aldım erken gebelik yazmıyor umarım ondandır 😅
Benimde 9. Günüm 6. Günümde erken gebelik testinden ogrendim pozitif olduğunu aynı zamanda ucuz test vardi onu onunlada yapmıştım negatif çıktı. Ama pozitifim

Harika hayırlı olsun 🥰önden öyle bir positiv olması insanı motive ediyor gercekten inşallah kan dada positiv cıkar hepimizki test günü ne zaman benimki 4 mart

Benim 1 tane 5. Gün embriyosu bugün 10. Gün silik cizgi cıktı teste umarım hayırlı haberler alırız hep beraber 🙏

Back
X