Ayyy çok heyecanlı sağlıkla ilerlesin inşallahEki Görüntüle 3384972 kizlar usteki 2 testi 5. Gün akşam yaptım , en alttaki 6.gun sabah 2. İdrarla yaptım az önce farklı bir markayla daha yaptım onda çok silik çıktı fazla su icmistim ondan mı acaba kimyasal olur diye çok tedirginim şuan
Geçmiş olsun şimdiden ve inşallah sonuç güzel olur bende sabah akşam günde iki iğne yapıyorum gobegimin iki tarafı mosmor olmuş elim hafif deil galibaİlk progesteron iğnemi oldum kızlar
bende de var oBugün transferin 2. günü ve arada aşağı vuran zonklama tarzı bir ağrı var anlamadım nedenini?
bir gün önce ya da kana gitmeden yap canım bende öyle yapıcam ve seninle aynı günBenim aldığım testler prodoctor yanlış sonuç verebiliyormuş diye eşimi eczaneye gönderdim predictor alsın diye. 190 tl vermiş yuh dedim niye aldın bu kadar pahalı olduğunu bilseydim aldırmazdım. O altın test gibi bi şey oldu acaba onu hangi gün yapıyım kızlar? 9. gün zaten kendim kan vercem ondan önce bi gün predictoru yapcam ama hangi gün yapsam
Ayyy çok heyecanlı sağlıkla ilerlesin inşallahbende gaza gelip erken yaptım testini senin 5. Gün yaptığın testteki gibi daha silik bı şekilde çıktı erken olduğunu düşünerekten umutlanmamaya çalışıyorum ama yinede heyecanliyim
Gaza gelmeyin gününü beklemek en doğrusu aslında bana bakmayın, sonuçta kanda herşey netleşiyorAyyy çok heyecanlı sağlıkla ilerlesin inşallahbende gaza gelip erken yaptım testini senin 5. Gün yaptığın testteki gibi daha silik bı şekilde çıktı erken olduğunu düşünerekten umutlanmamaya çalışıyorum ama yinede heyecanliyim
Benimde 2. Gun aynı gun olmuşuzKızlarım
Bugün transferin 2. günü ve arada aşağı vuran zonklama tarzı bir ağrı var anlamadım nedenini?
Benim testler geldi ama bugun daha 4. Gun yapmak istemedim.Kuzum test yapmadım hiç içimden gelmiyor yapmak seni bekliyorum valla billa off ağrım yok kesildi bugün bütün eve girişesim var hatta
İnşaAllah canım, değer araştırdım galiba düşük gibi, inşaAllah güzel artış olur, hep güzel haberler alırızHayırlı olsun gözün aydın inşallah sağlıkla ilerler darısı bizlerin başına artık
Geçmiş olsun sana da canım benim iğne kabadanGeçmiş olsun şimdiden ve inşallah sonuç güzel olur bende sabah akşam günde iki iğne yapıyorum gobegimin iki tarafı mosmor olmuş elim hafif deil galiba
Benim de kilo takıntım var canım yaabu beni o kadar yıpratıyor ki kilo takıntım vardı hiçbir zaman zayıf olamadım. şimdi zayıflıgu birak eskş halimle kalsam iyiydi. eşimin dedigi gibi dolma gibi oldum
Aynen ya çook erken yapmaBenim testler geldi ama bugun daha 4. Gun yapmak istemedim.
Desteğin için teşekkür ederimCanım çok erken yapmışsın. Yani sen 4.gününde negatif görmüş oldun gibi bi şey. Çünkü benim de 5.gün embriyosu ve 4.günüm bugün. Test yaptım negatif. Ama ben hiç senin gibi düşünmüyorum. Sakın moral bozma ben hiç moral bozmadım
Yarin dayanamicam sanirimAynen ya çook erken yapma
Dayanırsınnn
Simdi teyzemdeyim evde degilim yani istesemde yapamam