- 8 Şubat 2024
- 24
- 17
- 24
2 gün daha geçsin de test yaparsın belki. İnşallah regl ağrısı değildir canımKızlar adetime 2 gün var ve bugün adet olucakmışım gibi hafif hafif ağrım başladı karın ağrısı bilirsiniz (2 tane 3. Gün embriyo transferim var bugün 6. Günüm test tarihim de 16 Şubat) siz sormadan söyleyim dedim
Transferden 3 gün önce hangi günse o güne 14 gün ekle. Senin adet tarihin o olacak. Yani eski takvimi unut canım. Çünkü ilaçlardan dolayı takvim değişiyor.Kızlar adetime 2 gün var ve bugün adet olucakmışım gibi hafif hafif ağrım başladı karın ağrısı bilirsiniz (2 tane 3. Gün embriyo transferim var bugün 6. Günüm test tarihim de 16 Şubat) siz sormadan söyleyim dedim
Hayırlara çıksın inşallah canımBenimde 2. Gun aynı gun olmuşuz
Bende de ara ara sızlama oluyor normal
Popişten hangi iğneyi oluyorsunuz ben hep göbekten oluyorum yer değiştirmek de fayda var mıKızlar dötüm sonradan çok acıdı beiğne yapılırken hani hiç bişey yokmuş demiştim geri alıyorum
Progestanın popişe vurulan formundan vermişler sana. Ama zor olur be kuzum yakında sağlıkçı tanıdığın yoksa hergün hastaneye mi gideceksin? Ben göbüşten vurulanı kullanıyorum. Progestan dex ismindeKızlar dötüm sonradan çok acıdı beiğne yapılırken hani hiç bişey yokmuş demiştim geri alıyorum
Progesteron vermiş doktorum canım valla ağrıyo otururken falan yaa fitil de var sabah öğlen akşam vücudumda progesteron doping varPopişten hangi iğneyi oluyorsunuz ben hep göbekten oluyorum yer değiştirmek de fayda var mı
Zormuş canım ya ben de bişey yokmuş diye seke seke eve gelmiştimProgestanın popişe vurulan formundan vermişler sana. Ama zor olur be kuzum yakında sağlıkçı tanıdığın yoksa hergün hastaneye mi gideceksin? Ben göbüşten vurulanı kullanıyorum. Progestan dex isminde
Ben de Folik asit sabah 1Zormuş canım ya ben de bişey yokmuş diye seke seke eve gelmiştimbizim tüp bebek merkezinde ki hemşireler ücretsiz vuruyor Haftasonu bile o yönden şanslıyım göbüşten vermemiş bi de fitilim var sabah öğle akşam işte
Emeklerimizin karşılığını alırız inşallah kuzumBen de Folik asit sabah 1
Progrstan dex öğle 1
Progestan fitil gece 1 kullanıyorum
Çok zor ya ben tüp bebeğe başladığım ilk günden tut şimdiye kadar herhalde bı buçuk ay oldu opu işlemine kadar günde iki iğne opu dan sonra ztn hemen regl oldum bitinceye kadar toplasan bı buçuk ayın içinde 10 gün çıkar diğer günler ful iğne günde iki hepside bitik durumdayım gına geldi valla ama inşallah sonu güzel olurda unuturuzGeçmiş olsun sana da canım benim iğne kabadan3 güne 1 istersen buz falan koy iyi geliyor demişlerdi
Bende göbekten yapıyorum sabah sağ vurduysam akşam sol vuruyorumPopişten hangi iğneyi oluyorsunuz ben hep göbekten oluyorum yer değiştirmek de fayda var mı
Bence yerleşmedir canım ama lekenin rengini takip et ona göre doktoruna bilgi ver bence.Kızlar benim test pozitifti
5. gün dondurulmuş embriyo
Bhcg 5. gün 21
7. gün 95 çıktı
Bugün 8. gün hafif leke geldi
Yerleşme mi acaba yoksa hastaneye mi gitsem
Şimdi de acıdan seke seke yürüyorum evin içindeÇok zor ya ben tüp bebeğe başladığım ilk günden tut şimdiye kadar herhalde bı buçuk ay oldu opu işlemine kadar günde iki iğne opu dan sonra ztn hemen regl oldum bitinceye kadar toplasan bı buçuk ayın içinde 10 gün çıkar diğer günler ful iğne günde iki hepside bitik durumdayım gına geldi valla ama inşallah sonu güzel olurda unuturuz