Kahverengi geldi canım, nasıl olması gerekiyor normaldeBence yerleşmedir canım ama lekenin rengini takip et ona göre doktoruna bilgi ver bence.
Aminnnnnn aminnnnnnŞimdi de acıdan seke seke yürüyorum evin içindegerçekten çok emek veriyoruz ya Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün
Kahverengiden bir sıkıntı yok canım. Bana doktorum kahverengi gelebilir dedi kırmızı kanama şeklinde gelirse haberdar et dedi. Korkma bence.Kahverengi geldi canım, nasıl olması gerekiyor normalde
Ya evet bizde de aynı durum, bir ilgi bir ilgiHayırlara çıksın inşallah canım
Belirti arayıp duruyorum işte. Çok bekleyip 40 yaşında olunca benim gibi oluyor demek ki
Hele bir de eşimi görseniz şu an evdeyim diye günde 10 kere aranıp nasılsın diye sorulur mu? Aşk tazeliyoruz sanırım seneler sonra
Öyle mii ya içimi rahatlattın sağol kuzumKahverengiden bir sıkıntı yok canım. Bana doktorum kahverengi gelebilir dedi kırmızı kanama şeklinde gelirse haberdar et dedi. Korkma bence.
Yaa sorma canım kalçadan bende nefret ediyorum açıp öyle yatmak bile beni geriyorAminnnnnn aminnnnnnben kalçadan nefret ediyorum iğne korkum vardı göbekten hayatta yapmam yapamam dedim ama sinek ısırığı kadar acitmiyormus. Yinede kalçadan olsaydı eskisi gibi 3.4 kişinin beni tutması gerekecekti iyiki kalçadan deil
Yerlesme kanamasıdır, hayırlı sonuçlar insallahKahverengi geldi canım, nasıl olması gerekiyor normalde
Arkadaşım öncelikle hayırlı olsun. İnşallah sağ Salim kucağına aldığın günleri de görürsünKızlar benim test pozitifti
5. gün dondurulmuş embriyo
Bhcg 5. gün 21
7. gün 95 çıktı
Bugün 8. gün hafif leke geldi
Yerleşme mi acaba yoksa hastaneye mi gitsem
Eğer kan kırmızı değilse sıkıntı yapma canım.Kızlar benim test pozitifti
Bhcg 5. gün 21
7. gün 95 çıktı
Arkadaşım öncelikle hayırlı olsun. İnşallah sağ Salim kucağına aldığın günleri de görürsün
Bende transfer olduğumda doktorum kahverengi kanamadan korkma kırmızı olursa hemen haber ver demişti. İnşallah sende de bir sorun olmadan süreci atlatırsın
Arkadaşım listede ne zaman durum güncellemesi olacakLilakahve
Progestan iğne öyleymiş bir arkadaşta kullanıyordu. Oturamıyorum diyorduYaa sorma canım kalçadan bende nefret ediyorum açıp öyle yatmak bile beni geriyorzaten Allahın izniyle pozitifi görürsem doktoruma dicem göbekten vurulandan alsam olur mu diye bu travmayı sürekli yaşayamam be
Çok sağol canım içimi rahatlattın Allah razı olsunArkadaşım öncelikle hayırlı olsun. İnşallah sağ Salim kucağına aldığın günleri de görürsün
Bende transfer olduğumda doktorum kahverengi kanamadan korkma kırmızı olursa hemen haber ver demişti. İnşallah sende de bir sorun olmadan süreci atlatırsın
Arkadaşım listede ne zaman durum güncellemesi olacakLilakahve
Güncelledim canımÇok sağol canım içimi rahatlattın Allah razı olsun
Ben etiketlemiştim ama görmediler galiba tekrar ekliyimLilakahve
Al benden de o kadar canısıProgestan iğne öyleymiş bir arkadaşta kullanıyordu. Oturamıyorum diyordu
Hafif kasık batması ve bacakta ara ara ağrı vardı canım göğüs hassasiyeti hala yokPozitif çıkanlar belirtiniz oldu mu
MaşaAllah sonucun çok güzel artmış 7.gün değerde yüksek çıkmış, benim 3 şubat transferi bugün 7.gün kan verdim 44, baya araştırdım sanki değerim düşük gibi inşaAllah tutunur kimyasal olmaz diye dua ediyorum, sende endişelenme değerin çok güzel yerleşme kanamasıdır,Kızlar benim test pozitifti
Bhcg 5. gün 21
7. gün 95 çıktı