İnşaAllah canım,Gözün aydın arkadaşım inşallah düzenli artış olur. Stres yapma olur mudarısı tüm isteyenlere inşallah
bendede ayni sekilde hatta 3 günümde gece kasik agridan uyandimKızlar işlemden beri ara ara kasıklarıma ağrı giriyor niyeki ya
Çok şükür çok iyiyim şu anHayırlı olsun arkadaşım. Bu sıralar kendine çok dikkat et olur muTransfer öncesi beslenme ve stres çok etkiliyormuş
İnşallah iyiye işarettir bunlarbendede ayni sekilde hatta 3 günümde gece kasik agridan uyandim
Aynısı bende de oldu canım inşallah olumlu olurbendede ayni sekilde hatta 3 günümde gece kasik agridan uyandim
Canım bende de oldu ilk günden ağrı ve sürekli oldu hatta hala var hafif ağrılarİnşallah iyiye işarettir bunlar
Rosecum 4. Gün kasık ağrısı bitti de zira benim bugün bir ağrım sancım yokAynısı bende de oldu canım inşallah olumlu olur
Ay inşallah ya sağlıkla tutsun da her ağrıya razıyızCanım bende de oldu ilk günden ağrı ve sürekli oldu hatta hala var hafif ağrılarinşallah güzel şeyler olcak
Bak kilo konusunda hem fikirizben ilk 4 gün 1 tane sonrakı 3 gün 2 tane bugünden itibaren de 3 tame kullanacagım. herkeste ayni yan etki olmuyor demek ki. oyşe olmayı tercih ederdimbir de her gün gectikce kilo alıyorum sanki psikolojim o kadar bozuldu ki anlatamam
Test yapmadin mi.. sanki yapcaktin yanlis mi hatirliyorum. Ben de hic agri yok.. hic olmadi da zaten. 2. Gun hafif 5 dk bisey oldu ama.uyduruyor olabilirmRosecum 4. Gün kasık ağrısı bitti de zira benim bugün bir ağrım sancım yok
Hadi bakalım hayırı haberlerle13 Şubat'ta kontrolüm var umarım tablo şekillenecekhenüz belli değil haber vereceğimmmm
Sabah ilk idrarla yap daha net çıkar canım.Eki Görüntüle 3384972 kizlar usteki 2 testi 5. Gün akşam yaptım , en alttaki 6.gun sabah 2. İdrarla yaptım az önce farklı bir markayla daha yaptım onda çok silik çıktı fazla su icmistim ondan mı acaba kimyasal olur diye çok tedirginim şuan
Bende de 1-2 gün olmadı hiçRosecum 4. Gün kasık ağrısı bitti de zira benim bugün bir ağrım sancım yok
Merhaba test yaptınız mı acabaMerhaba ben 3 şubatta dondurulmuş 3.gün embriyo transferi oldum, bugün transferimin 6. Günü erken gebelik testi yaptım negatif çıktı sizce normal mi
Farkli zamanlarda farkli testlerle yaptigin icin karsilastirma yapmak yaniltir canim.. ayni testle sabah ilk idrarla yapinca koyulugu anlayabiliriz. Yani icini ferah tut..ki acilma yok. Hayirli olsun simdidenEki Görüntüle 3384972 kizlar usteki 2 testi 5. Gün akşam yaptım , en alttaki 6.gun sabah 2. İdrarla yaptım az önce farklı bir markayla daha yaptım onda çok silik çıktı fazla su icmistim ondan mı acaba kimyasal olur diye çok tedirginim şuan
Farklı bir marka ile yapıp çok silik çıkınca tedirgin oldum yarın sabah tekrar yapayım , teşekkürlerFarkli zamanlarda farkli testlerle yaptigin icin karsilastirma yapmak yaniltir canim.. ayni testle sabah ilk idrarla yapinca koyulugu anlayabiliriz. Yani icini ferah tut..ki acilma yok. Hayirli olsun simdiden