- 8 Ocak 2021
- 58
- 54
- 29
Sebebini sormadım , bayağı bi şeyler söyledi sal sosis et gibi ürünler değil sebze ağırlıklı beslen yoğur süt ürünleri yeme, bitki çayı içme, çay kahve en fazla birer bardak iç , bu şekilde söylediBen de özellikle yoğurt ve süt çok tüketiyorum. Neden yoğurt dut tüketme dedi ki acaba şimdi ben çok tuketince endiselendim. Sebebini söyledi mi canım
HahahYarin yapicak misin test.. ise baslicam yarin..yapicaksan girer bakarim merak ederim
Hayırlısı olsun inşallah kuzum süreçlerimiz gerçekten çok zorVallahi anladığım kadarıyla en başından sonuna her aşamasını beklemek zoriçimden bir ses kesin olur gözüyle bakıyor diğer ses de ya olmazsa diyor beklemek gerçekten zor
İlk güzel haberimizi aldık çok şükürBen inanıyorum bu ay bizim ayımız olacak inşallah
İyice kesinleşsin de rahat bir ohhh diyelim hep beraber. Sen bu topiğin ilk mucizesi oldun bizde senin peşinden takipteyiz
Çok pahalı olmadı mı acaba ?Şişli memorial semra hanım canım 11 embriyo genetiğe gitti
Memorialda 295 dolarÇok pahalı olmadı mı acaba ?
Şimdi bana embriyo başı 350 dolar + KDV fiyat verdiler.
Banada aynı şekilde söylendi ama sut için bişey demedi artı yağlı baharatlı yemekleride yasakladı sigarayida yasakladıSebebini sormadım , bayağı bi şeyler söyledi sal sosis et gibi ürünler değil sebze ağırlıklı beslen yoğur süt ürünleri yeme, bitki çayı içme, çay kahve en fazla birer bardak iç , bu şekilde söyledi
Evet baya pahalıya gelmişti hatta tüp bebek ücretinden fazla ödedik, 295 dolardı embriyo başına geçen sene martta yaptırdık. Ama zorunlu tutunca mecburen yaptırdık.Çok pahalı olmadı mı acaba ?
Şimdi bana embriyo başı 350 dolar + KDV fiyat verdiler.
Dualarım seninleKızlarım günaydın
Beklenen haber geldi yoldayız transfer için gidiyoruz
Bu mesajı okuyan tüm arkadaşlarımdan dua bekliyorum. Rabbim tüm Muhammed ümmetiyle birlikte beni de sevindirsin inşallah
Benn çok kötüyüm bu konuda dün sabah içtim sonra öğlen canım istedi ve yaktım sadece kokusunu aldım bilmiyorum çok zor ağzımın tadı değişir inşallah ilk gebeliğimi öğrendiğim an psikolojikmidir nedir ağzımın tadı gitmişti ve ben hiç tat alamamıştım içememiştim yine öyle olurum inşallah. Sen napıyorsun buldun mu bir yöntem ?Banada aynı şekilde söylendi ama sut için bişey demedi artı yağlı baharatlı yemekleride yasakladı sigarayida yasakladıkizlar aranızda sigara içen varmı varsa nasl baş ediyorsunuz
Günaydınnnn, Benim yine saçma bi şekilde karnım kaşınıyor ara ara ama bende de bir şey yokGunaydin kizlar..bugun transferin 2. Gunu ise basladim...agrim sizim hicbiseyim yok.. agri esigimde yuksektir zaten. Adet vs agrisi da cekmem...belirtim de yok rahatsiz edici bir durumda yok :)
Ben tek tuk icerim..gunde 2 tane mesela oglen molasinda sirkette.. o yuzden cok etkilenmiyorum.. icmesemde aramam yani...gercek iciciysen azaltmaya calis.. icemiyorumda diye strese girecegine 1 tane ic :) insallah gebelik olusur ise kesersin. Su donem stresli cunku..ve en az stres ile gecirmemiz lazim.Banada aynı şekilde söylendi ama sut için bişey demedi artı yağlı baharatlı yemekleride yasakladı sigarayida yasakladıkizlar aranızda sigara içen varmı varsa nasl baş ediyorsunuz
Ya ben belirti aramiyorum ama. Bu kadarda olmazGünaydınnnn, Benim yine saçma bi şekilde karnım kaşınıyor ara ara ama bende de bir şey yok
Kesinlikle öyle doktorlar belirti aramayın diyor zaten ovitrellinin etkisi var üzerimde benim ama insan dediğin gibi bir iki spoiler bekliyorYa ben belirti aramiyorum ama. Bu kadarda olmazinsan istiyorki tiktiklasin haber versin
Hayırlısı olsun her şeyin öncelikle Allah gönlünüze göre en güzelini versinKızlar beklemek ne zormuş ya , test yapsam mı diye düşünüyorum ama negatif çıkar diye de çok korkuyorum, pozitif düşünmeye çalışıyorum ama içimde hep bi korku
Merhaba herkeseeeDaha önce açılan konuda güncelleme yapılmadığı için süreci daha iyi takip edebilmek adına konuyu yeniden açıyorum kızlar
Güncelleme yapılmasını isteyenler etiketlerse sevinirim
Anne Yaş Embriyo/ Gün Transfer Tarihi Sonuç Lilakahve 32 1 adet 5.gün 9 Şubat @Papatya6565 29 1 adet 5. Gün 9 Şubat @nbbn 40 2 adet 3. Gün 6 şubat @tomrisn 25 1 adet 5. Gün 19 Şubat @Utkukuss 31 2 adet 5. Gün 13 Şubat @tatli37 37 2 adet 5. Gün 7 Şubat @dumansmom 32 2 adet 8 Şubat @esmavi 1 adet 5. Gün Şubat 3.hafta @nuratly 22 1 adet Şubat 3.hafta @kalburayuz 32 Şubat 3.hafta @Allesiaa 26 1 adet 5.gün Şubat 3.hafta R rosee67 40 1 adet 2 şubat H Htc1059 40 2 adet 5.gün 8 Şubat @turkuaz 9 2 adet 5. Gün 5 Şubat @Zurich 42 2 adet 5. Gün 5 Şubat @gulcan14 27 1 adet 5. Gün 12 Şubat @denizperisii 28 1 adet 6, Gün edosko 38 1 adet 6 Şubat @elbet1gun 32 2 adet 5. Gün Şubat 3.hafta namuzmr 30 1 adet 5. Gün 2 Şubat @Gul220 30 1 adet 5. Gün Şubat 5. Hafta @royal4 30 2 adet 4.gün 3 Şubat @perald 30 5 adet 5. Gün @sedoss34 33 2 adet 5.gün Şubat 3.hafta G gokcenalpk 35 2 adet 5. Gün 3 Şubat @emreko 33 2 adet 5. Gün Şubat 4. Hafta @yagmurumsu42 1 adet 5. Gün 2 Şubat @Lovelyy35 29 3 adet 3.gün Şubat 4. Hafta @Ay42 38 2 adet 3.gün 3 Şubat @frdn 36 1 adet 16 Şubat @beyhudertler 32 1 adet 5.gün 13 Şubat
E Eftelya35352 adet 5. Gün 3 şubat @nehirgibi99 27 1 adet 5. Gün 6 Şubat S semraitmc 28 1 adet 5.gün 5 Şubat @zehraamm1 28 2 adet 5. Gün 5 Şubat
Test günüm 14 Şubat, 5. Gün embriyom var bugün 5. GünümHayırlısı olsun her şeyin öncelikle Allah gönlünüze göre en güzelini versinbiraz daha bekleyin kaset testler bazen yanıltıyor durduk yere moral bozukluğu olmasın test gününüz ne zaman