Canım konuş doktorunla hala hamilesin bi görüşBen bugün kan verdim 178 e düşmüş sonucum çok üzgünüm şuan![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım konuş doktorunla hala hamilesin bi görüşBen bugün kan verdim 178 e düşmüş sonucum çok üzgünüm şuan![]()
Değerleriniz nasıldı?Ben bugün kan verdim 178 e düşmüş sonucum çok üzgünüm şuan![]()
11. Gün 112 15. Gün 220 17. Gün 178 oldu son yaptırdığımi özel bı yerde yaptırdım aynı yerde değilDeğerleriniz nasıldı?
Kimyasal gebelik ola bilir mi? Birde aynı yerde mi verdiniz hep?
genelde aynı yerde yaptırın derler ama başka yerde yaptırıp düşüş olacağını düşünmüyorum.11. Gün 112 15. Gün 220 17. Gün 178 oldu son yaptırdığımi özel bı yerde yaptırdım aynı yerde değil
Bugün arayıp konuştum ilaçlara devam et tekrardan aynı yerde kan verin dediler bakalım yarın verecem nolacak acaba böyle düşüp sonra yükselip sağlıklı gebelik yaşayan var mı kigenelde aynı yerde yaptırın derler ama başka yerde yaptırıp düşüş olacağını düşünmüyorum.
Ben ilk acaba kimyasal gebelik mi diye düşündüm ama doktorunuza danışın bi bence.
Kötüyü çağrıştırmayalım, belkide gerçekten başka yerde verilin e bu kadar fark yarata biliyor, bilemiyorum
Kimyasal gebelik ile şöyle bir yazı var:
kanda beta BHCG testi >5 ıu/l çıkar.Bu değer yavaş yavaş yükselir ama BHCG değeri ortalama 100 ıu/l civarında iken BHCG düşmeye başlar. Bu şekilde yani kanda BHCG testi ile takip yapılırsa kimyasal gebelik anlaşılır.
Merhaba kızlar kusura bakmayın geç cevap verdim biraz ilk 39,6 ikinci verdiğim kanda 62, çıktıktan sonra doktorum 1 hafta bekleyip tekrar vermemi istedi verdiğimde 675 e yükselmişti ultrasona çağırdı kalp hareketlerini de gördük çok şükür içinizi hiç karartmayın ben çok korkmuştum kimyasal gebelik veya kese boş çıkar diye ama allahtan umudunuzu kesmeyin herşey gönlünüzce olsun canlarNaptiniz gebeliginiz ne durumda acaba
Bende aynı durumdayım sonucunuz ne oldu acabaKızlar merhaba 6 martta 5aa tek embriyo transferi oldum 16 martta transfer gününü saymazsak 9. Günü beta 884 18 mart da ise 2644 artış sizcede çok yüksek değil mi korkmalı mıyız 4 katı artmıs 2 günde normal mi
Tek bebek görünüyor iyi tutunmus olabilir betanın böyle yükselmesi ikizliğe hemen yorulmamalı dedi doktor beta dan böyle sonuc cıkaramayız dedi tek bebek su anlıkBende aynı durumdayım sonucunuz ne oldu acaba
Kalp atışını duydunuz mu pekiTek bebek görünüyor iyi tutunmus olabilir betanın böyle yükselmesi ikizliğe hemen yorulmamalı dedi doktor beta dan böyle sonuc cıkaramayız dedi tek bebek su anlık
Merhaba ben bugun transfer oldum kasik ağrım var genelde sol tarafta göbek dediğimin igne yaptığımda yerde elimle dokunma agri var ama sabah yoktu transferden sonra oldum bide hafif peçeteye silince kan değilde kanı sulandırılmış gibi geldi çok hafif sıkıntı varmi şehir dışında yaptım transferiBiraz düşük gibi geldi canım da belli olmaz bazılarının yavas yükseliyor bu sekilde sağlıklı gebelikte elde eden cok insan var rabbim gönlündekimi versin
Evet canım duyduk iyi cok sükür vajinal ultrason ile görünüyordu 6+2 de su an 7+4 olduk karından da duyuluyorKalp atışını duydunuz mu peki
Hemşireniz ile iletişime geçin bence ama yerleşme kanaması gibi de olabilir doktorum bana 9 ay kanamalı olan hastalarım var panik yapma progestan düşmesini engeller demişti kanama durumunda prıgestan fitili kullanın ama ne olur ne olmaz doktorunuza mutlaka danısın kasık ve karın agrısı o rahatsızlık hissi bende hala var 8. Haftaya gireceğiz hala devam ediyorMerhaba ben bugun transfer oldum kasik ağrım var genelde sol tarafta göbek dediğimin igne yaptığımda yerde elimle dokunma agri var ama sabah yoktu transferden sonra oldum bide hafif peçeteye silince kan değilde kanı sulandırılmış gibi geldi çok hafif sıkıntı varmi şehir dışında yaptım transferi
Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eder inşallahHemşireniz ile iletişime geçin bence ama yerleşme kanaması gibi de olabilir doktorum bana 9 ay kanamalı olan hastalarım var panik yapma progestan düşmesini engeller demişti kanama durumunda prıgestan fitili kullanın ama ne olur ne olmaz doktorunuza mutlaka danısın kasık ve karın agrısı o rahatsızlık hissi bende hala var 8. Haftaya gireceğiz hala devam ediyor
Bide bana yana yatabilirsin dedi yuz üstü yapmamızda sorun olurmuHemşireniz ile iletişime geçin bence ama yerleşme kanaması gibi de olabilir doktorum bana 9 ay kanamalı olan hastalarım var panik yapma progestan düşmesini engeller demişti kanama durumunda prıgestan fitili kullanın ama ne olur ne olmaz doktorunuza mutlaka danısın kasık ve karın agrısı o rahatsızlık hissi bende hala var 8. Haftaya gireceğiz hala devam ediyor
İzlediğim bir videoda istediğiniz pozisyonda yatabilirsiniz vücudunuz izin verdiği sürece diyordu bende yüz üstü yatan biriyim ancak karnıma bası hissi ve ağrınyaptıgı için yan yatmaya calısıyorum artık bir sorun olacağını sanmıyorumBide bana yana yatabilirsin dedi yuz üstü yapmamızda sorun olurmu
Amin insallah bekleyen herkesinRabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eder inşallah