Hayır herhangi bir şey kullanmadım. Hayırlısı hakkımızda neyse hep o olsun. Zor olan işimiz hep kolay olsun. Bu yolun zorluğınu hep yaşayan bilir arkadaşımBenim de opu öncesi güzeldi kalınlaşmam ama geçen ay transfer öncesi kalınlaşmadı ne yazık ki… bu ay tekrar başladık ama diken üstündeyim yine benzer bi süreç yaşanır diyedoktorum ekstra bant verdi bu ay, siz de kullandınız mı rahim kalınlaşması aşamasında?
Ohhh içine sinmişse ne güzell . Bende dr çok araştırdım böyle olduğunu bile bile lades dedim hatta kuzenimde onda tedavi olmuştu baya biliyodum böyle olduğunu ama işinde çok iyi olunca vazgeçemedim bakalım daha neler bekliyor biziBen başlayacağım merkezi kararlaştırınca bütün hocaların sosyal medya hesaplarına baktım, burdan hastalarına yazdım. En güler yüzlü ve en konuşkan olanını seçtimçünkü kendimi biliyorum zaten kafada kurmaya çok meyilliyim. Bi de doktorum az konuşsaydı iyice kafayı yerdim herhalde
Şuan ilişki olsa olur mu gebelik pekiO ay iyi bir yumurtlama olduğunun göstergesi. Yumurtlama olduktan sonra yükselişe geçiyor. Hamile kalmış olman için bu ay yumurtlama gününde cinsel ilişkinin yaşanması lazım. Genelde yumurtlamadan 5 7 gün sonra progesteron yükselmeye başlar. Yani bu sonucun çıktığı günden 1 hafta önce iyi yumurtlamışsın demek ki. O dönemler cinsel ilişki yaşandıysa ve eşinin sperm sorunu yoksa bu ay hamile kalabilirsin demektir.
Doğru söylüyorsun canım sanırım ben 3-4 gün daha bekleyeceğim çok erken cesaret edemiyorum teste ama senin pozitif hepimize umut oldu canım maşallah diyelimDondurulmuştu 5. gün embriyosu canım. Leke gelmedi kuzum. Senin 3. gün olduğu için çıkmayabilir canım
Bir yorgunluk bitiklik falan var mı? Normal zamandaki gibi enerjik ve her şey aynı mıBügün trasfer dahil 3. Günüm hiç belirti olmaması normal mi
Şuan hangi aşamadasınız opu öncesi yasaktı ilişkiŞuan ilişki olsa olur mu gebelik peki
31 in de çatlatma iğnesi vurdum işteŞuan hangi aşamadasınız opu öncesi yasaktı ilişki
Çatlatma iğnesinden 36 sonra yumurta çatlıyor o süreçte spermde sorun yoksa iğne öncesi gün 36 saat sonrası ve sonraki gün öneriliyor üst üste ilişki varsa sorun bir gün arayla31 in de çatlatma iğnesi vurdum işte
Bir gün arayla deniyoruz bi dolu bi boş şeklindeÇatlatma iğnesinden 36 sonra yumurta çatlıyor o süreçte spermde sorun yoksa iğne öncesi gün 36 saat sonrası ve sonraki gün öneriliyor üst üste ilişki varsa sorun bir gün arayla
Ben de özellikle yoğurt ve süt çok tüketiyorum. Neden yoğurt dut tüketme dedi ki acaba şimdi ben çok tuketince endiselendim. Sebebini söyledi mi canımBana doktor süt ürünleri tüketme dedi yoğurt süt vs,
İnşallah ilaclardandir canım rabbim hayırlısını nasip etsin hakimizda canımBanada 13:30 da dedi ama yarın net belli olur.
İlaçlardan olabilir canım korkma içini ferah tut
Vallahi anladığım kadarıyla en başından sonuna her aşamasını beklemek zorO birşey değil transfer olduktan sonraki beklemek çok zor
Biraz var yorgunlukBir yorgunluk bitiklik falan var mı? Normal zamandaki gibi enerjik ve her şey aynı mı
Allah bilir tabi yüzde yüz bi şey diyemem. Çünkü bazı kadınlar iki kere falan yumurtladığı oluyormuş ama çoook düşük bi ihtimal. Bilimsel olarak çatlatma iğnesinden 36 saat sonra yumurta çatlar ve 24 saat boyunca canlı kalır. O 24 saat içinde spermle buluşursa gebelik oluşur. Aksi halde oluşmaz. Senin progesteron sonucun 7 gün sonraki sonuç. Yani yumurta ya döllendi ya da canlılığını kaybetti. Şu an girdiğin ilişki bi şeyi değiştirmezŞuan ilişki olsa olur mu gebelik peki
İnşallah belirtidirKızlar dün öğlen 12de transfer yapıldı ve aynı akşam baş ağrısı başladı ve hala devam ediyor. Doğal siklus yani ilaç da kullanmıyorum. İlaçsız olup böyle bir durum yaşayan oldu mu acaba. Stres kaynaklı mı yoksa bir belirti mi
Benim doktorum 3. Adette yapmaya karar kıldı sebebini sormadım valla aklıma gelmedi bekleyecez dedi hemşire bu ay transferim olcak geçen hafta cumartesi adetin2. Günüydü gittim kontrole bu hafta sonu cumartesi de kontrolüm var gitcem inşallah güzel gelişmeler olur adetim dün bitti bugün fitile başlıycam 7 gün kullancam inşallah güzel sonuçlar alırım hepimiz alırızCanım sen transfer oldun mu ? Transfer için bana ikinci adeti bekleyeceğiz dediler ama 3. Adet mi bekleniyor
Ayy ben en çok yumurta toplama sonrası heyecanlanmıştım. Her gün arayıp yok şu kadarı olgun çıktı. Sonraki arayışta şu kadar döllendi falan. Şu kadarı kaliteli gibi telefonlar geliyordu heyecanın dibini yaşıyordumVallahi anladığım kadarıyla en başından sonuna her aşamasını beklemek zoriçimden bir ses kesin olur gözüyle bakıyor diğer ses de ya olmazsa diyor beklemek gerçekten zor
İlk güzel haberimizi aldık çok şükürAminnnn kuzummm hepimiz görelim bu ay hepimiz için minnoşlarımıza kavuştuğumuz ay olsun