Hadi hayırlısı benim de 2 adet oldu ve geriye hiç embriyom kalmadı hayırlısı hakkımızda inşallah Allah en güzellerini nasip etsinKızlar yarın 13:30 da 2 adet embriyo transferi olacakmış
Amin canım hepimiz içinHadi hayırlısı benim de 2 adet oldu ve geriye hiç embriyom kalmadı hayırlısı hakkımızda inşallah Allah en güzellerini nasip etsin
Naptın canım nasıl geçti transferKızlarım günaydın
Beklenen haber geldi yoldayız transfer için gidiyoruz
Bu mesajı okuyan tüm arkadaşlarımdan dua bekliyorum. Rabbim tüm Muhammed ümmetiyle birlikte beni de sevindirsin inşallah
Ekledim canım hayırlısı olsun inşallahMerhaba herkeseee
Beni de listeye ekler misin32 yaşındayım 3.denemem olcak şubatın 3. Haftası transfer olur diye tahmin ediyorum bakalım hayırlısı 2 tane 5.gün embriyosu transfer edilecek bu kez ilk ikisi de tutunmuştu ama biri 7 haftalıkken kalbi durdu ikincisinde de kanamam oldu 5. Haftada düşük yaptım ikincisi aralık ayındaydı. İnşallah bu kez tutunur ve sağlıkla devam eder. 2.den sonra kromozom testi verdik eşimle, genetik hastalık çıkmayınca pgt istemedi doktorum tekrar transfer denemeye karar verdik. Herkes için hayırlısı olsun bebişlerimizi kucaklarımıza alalım sağlıkla inşallah..Diğer gruba da yazmıştım ama eklenmedi güncellenmediği için eklerseniz sevinirim :)
Ahh ahh biz kadınlar bunca acı maddi manevi zorlugu gogusluyoruz da işte bir eksik çizgi yerle bir ediyor , ama umut her zaman vardır burda güzel haber verenlere bakıyorum 2 inci 5 inci denemesin de olanlarla dolu hepimiz için evlat sahibi olma zamanı farklı, üzulebiliriz ama umutsuz olamayızBilmiyorum ama ümidim kırıldı biraz. Baya da dikkat ettim ama olmayınca olmuyor demek ki. Kendimi zaten transfer günü bile gebe olacakmışım gibi hissetmemiştim. Belki de hiçbir zaman çocuğum olmayacak
He ya benim de 2 transfer edildi elde var sıfır 1 tane kalaydiHadi hayırlısı benim de 2 adet oldu ve geriye hiç embriyom kalmadı hayırlısı hakkımızda inşallah Allah en güzellerini nasip etsin
Off inşallah sıfırdan başlamaya gerek kalmazHe ya benim de 2 transfer edildi elde var sıfır 1 tane kalaydisıfırdan başlamaya gerek kalmazdı
Kocamannn tebrikkkkkkkkk oleyyyyKızlar kan sonucum çıktı
Biz 5 embriyo, 1 ay sonra da 6 embriyo şeklinde genetiğe gönderdik hepsini aynı anda gönderceksin diye bir zorunluluk yok.Bende hesaplamami yaparken 1 embriyo genetige gönderilir olarak yapıyorum ama tüm embriyolar gönderiliyor demekki.
Canım 6. gündesin çok erken daha. okuduğum yerlerde 6. gün beta hcg kana karışmaya başlıyor diyor ki idrara daha geç karışıyor. Aynı gün transferiyiz, benim de 6. günüm.Moralini bozma nolur.Bugün erken gebelik testi aldim yaptım ve sonuç baya bariz tek çizgi. Ben elendim ,siz devam edin
Kacinci gunun canim. 5. Gun embriyosu muBugün erken gebelik testi aldim yaptım ve sonuç baya bariz tek çizgi. Ben elendim ,siz devam edin
Maşallah güzel ilerlemesi duasiylaKızlar kan sonucum çıktı
Gozun aydin.. gayet iyiKızlar kan sonucum çıktı
Canım listede göremedim de yaş kaç kaç transfer kaçıncı gün embriyosu , ilk denemen mi , bi problem varmiydi bizlere de ışık tutsun tablonKızlar kan sonucum çıktı
Evet canım 5. Gün embriyosuKacinci gunun canim. 5. Gun embriyosu mu
Bence var canım. Hafif de olsa görünmüş. İnşallah kanda da görürsünEki Görüntüle 3383784
Kızlar benim de 6.günün böyle çıktı varmı acaba ben çok hayalet bişey görüyor gibiyim ama.
İnşallah birlikte görürüzBence var canım. Hafif de olsa görünmüş. İnşallah kanda da görürsün