Biraz düşük gibi geldi canım da belli olmaz bazılarının yavas yükseliyor bu sekilde sağlıklı gebelikte elde eden cok insan var rabbim gönlündekimi versinBenm değerlerim nasıl sence 6.gün 38
7.gün 66 8.gün 100 10.gün 190
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biraz düşük gibi geldi canım da belli olmaz bazılarının yavas yükseliyor bu sekilde sağlıklı gebelikte elde eden cok insan var rabbim gönlündekimi versinBenm değerlerim nasıl sence 6.gün 38
Banada öyle geldiBiraz düşük gibi geldi canım da belli olmaz bazılarının yavas yükseliyor bu sekilde sağlıklı gebelikte elde eden cok insan var rabbim gönlündekimi versin
Ben 11. Günüm de kan verdim 112 çıktı 15. Günüm de de kan verdigim de 220 çıktı iki katı artış olmadı sizce yükselir mi yaMerhaba kızlar bu benim ilk tüp bebek denemem 21 Şubatta 3.gün dondurulmuş 2 adet embriyo transferi yapıldı. 05.03.2025 tarihinde beta 12. Gün beta 39.6 çıktı. Doktorum bebek tutunmuş fakat sağlıklı ilerleyip ilerlemediğini görmemiz gerekiyor 2 gün sonra tekrar kan ver dedi bu sabah verdim 14. Gün 62.2 çıktı. Doktoruma yazdım fakat henüz geri dönmedi sizce değerler çok mu düşük beta bu şekilde yavaş ilerleyip hamileliği devam eden var mı ?
Bence aynıyız canım işte benmde o şekil gitti bakalım ya inş güzel olacakBenim değerlerim de 11. Gün 112 15. Gün 220 benim değerlerim nasil sizce benim de çok az arttı 4 gün içinde
Fena değil devam edelim dedi canım ben önce hergğn veriyorum iyi yükseliyordu benm sonuncu biraz yavaş oldu diğerine göre ama kötü bir durum yok hamileyiz yaniSiz doktorunuza sordunuz mu acaba bişey söyledi mi
Ben 4 günlük farkı bilmiorum canım sen konuştun mu doktorunla bnmde yarınki önemli onu bekleycmBenim değerlerim de 11. Gün 112 15. Gün 220 benim değerlerim nasil sizce benim de çok az arttı 4 gün içinde
Yok ben direk 11. Gün verdim 112 çıktı işte o daFena değil devam edelim dedi canım ben önce hergğn veriyorum iyi yükseliyordu benm sonuncu biraz yavaş oldu diğerine göre ama kötü bir durum yok hamileyiz yanisen direk 10.gün mü verdin
Anladım canım korkma ama şuan hamilesinYok daha konuşmadım doktorumla
Çok haklısın bende yaşadım o duyguyu halada yaşıyorum ama eni sonu herşey olacağına varacak canım benm ilk denemen miEvet ama az artış olunca insan tedirgin oluyor yine de
Hayır ikinci denemem ilkinde tutmamisti bunda tutunca çok sevinmiştim ama bundan da değerlerim az artıyorÇok haklısın bende yaşadım o duyguyu halada yaşıyorum ama eni sonu herşey olacağına varacak canım benm ilk denemen mi
Hiç modunu düşürme hiç belli olmaz yarın doktorunla konuş canımHayır ikinci denemem ilkinde tutmamisti bunda tutunca çok sevinmiştim ama bundan da değerlerim az artıyor
Amin canım bnmBakalım bı konuşurum arayıp hakkımız da hayırlısı
2 güne bir %60 artış beklenir canım 6.gün 38 gelmiş 8.gün 100 olmuş iki katından fazla 10.gün ise 2 katına yakın gelmiş değerlerin çok güzelBenm değerlerim nasıl sence 6.gün 38
Sağol canım benim inşAllab2 güne bir %60 artış beklenir canım 6.gün 38 gelmiş 8.gün 100 olmuş iki katından fazla 10.gün ise 2 katına yakın gelmiş değerlerin çok güzel