• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer sonrası beta hcg 2025

Benm değerlerim nasıl sence 6.gün 38
7.gün 66 8.gün 100 10.gün 190
Biraz düşük gibi geldi canım da belli olmaz bazılarının yavas yükseliyor bu sekilde sağlıklı gebelikte elde eden cok insan var rabbim gönlündekimi versin

Merhaba kızlar bu benim ilk tüp bebek denemem 21 Şubatta 3.gün dondurulmuş 2 adet embriyo transferi yapıldı. 05.03.2025 tarihinde beta 12. Gün beta 39.6 çıktı. Doktorum bebek tutunmuş fakat sağlıklı ilerleyip ilerlemediğini görmemiz gerekiyor 2 gün sonra tekrar kan ver dedi bu sabah verdim 14. Gün 62.2 çıktı. Doktoruma yazdım fakat henüz geri dönmedi sizce değerler çok mu düşük beta bu şekilde yavaş ilerleyip hamileliği devam eden var mı ?
Ben 11. Günüm de kan verdim 112 çıktı 15. Günüm de de kan verdigim de 220 çıktı iki katı artış olmadı sizce yükselir mi ya

Siz doktorunuza sordunuz mu acaba bişey söyledi mi
Fena değil devam edelim dedi canım ben önce hergğn veriyorum iyi yükseliyordu benm sonuncu biraz yavaş oldu diğerine göre ama kötü bir durum yok hamileyiz yani😀sen direk 10.gün mü verdin

Benim değerlerim de 11. Gün 112 15. Gün 220 benim değerlerim nasil sizce benim de çok az arttı 4 gün içinde
Ben 4 günlük farkı bilmiorum canım sen konuştun mu doktorunla bnmde yarınki önemli onu bekleycm

Fena değil devam edelim dedi canım ben önce hergğn veriyorum iyi yükseliyordu benm sonuncu biraz yavaş oldu diğerine göre ama kötü bir durum yok hamileyiz yani😀sen direk 10.gün mü verdin
Yok ben direk 11. Gün verdim 112 çıktı işte o da

Çok haklısın bende yaşadım o duyguyu halada yaşıyorum ama eni sonu herşey olacağına varacak canım benm ilk denemen mi
Hayır ikinci denemem ilkinde tutmamisti bunda tutunca çok sevinmiştim ama bundan da değerlerim az artıyor

Benm değerlerim nasıl sence 6.gün 38
7.gün 66 8.gün 100 10.gün 190
2 güne bir %60 artış beklenir canım 6.gün 38 gelmiş 8.gün 100 olmuş iki katından fazla 10.gün ise 2 katına yakın gelmiş değerlerin çok güzel

Back
X