- 26 Şubat 2022
- 1.421
- 874
- 33
Amin canımİnşallah ilaclardandir canım rabbim hayırlısını nasip etsin hakimizda canım yarın kan vermeye gidecekmisin
Evet muayene de olucam sen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canımİnşallah ilaclardandir canım rabbim hayırlısını nasip etsin hakimizda canım yarın kan vermeye gidecekmisin
Selam kızlar, ben de 28 yaşındayım 1 adet 5. gün embriyosu 1 Şubat günü transfer edildi. Test tarihim 13 Şubat. Sonucu paylaşırım sizinle :)Daha önce açılan konuda güncelleme yapılmadığı için süreci daha iyi takip edebilmek adına konuyu yeniden açıyorum kızlar
Güncelleme yapılmasını isteyenler etiketlerse sevinirim
Anne Yaş Embriyo/ Gün Transfer Tarihi Sonuç Lilakahve 32 1 adet 5.gün 9 Şubat Papatya6565 29 1 adet 5. Gün 9 Şubat @nbbn 40 2 adet 3. Gün 6 şubat @tomrisn 25 1 adet 5. Gün 19 Şubat @Utkukuss 31 2 adet 5. Gün 13 Şubat @tatli37 37 2 adet 5. Gün 7 Şubat @dumansmom 32 2 adet 8 Şubat @esmavi 1 adet 5. Gün Şubat 3.hafta N nuratly 22 1 adet Şubat 3.hafta @kalburayuz 32 Şubat 3.hafta @Allesiaa 26 1 adet 5.gün Şubat 3.hafta @rosee67 40 1 adet 2 şubat H Htc1059 40 2 adet 5.gün 8 Şubat @turkuaz 9 2 adet 5. Gün 5 Şubat @Zurich 42 2 adet 5. Gün 5 Şubat @gulcan14 27 1 adet 5. Gün 12 Şubat @denizperisii 28 1 adet 6, Gün @edosko 38 1 adet 6 Şubat @elbet1gun 32 2 adet 5. Gün Şubat 3.hafta @namuzmr 30 1 adet 5. Gün 2 Şubat @Gul220 30 1 adet 5. Gün Şubat 5. Hafta @royal4 30 2 adet 4.gün 3 Şubat @perald 30 5 adet 5. Gün H Hukukcu1 33 2 adet 5.gün Şubat 3.hafta @gokcenalpk 35 2 adet 5. Gün 3 Şubat @emreko 33 2 adet 5. Gün Şubat 4. Hafta @yagmurumsu42 1 adet 5. Gün 2 Şubat @Lovelyy35 29 3 adet 3.gün Şubat 4. Hafta @Ay42 38 2 adet 3.gün 3 Şubat @frdn 36 1 adet 16 Şubat @beyhudertler 32 1 adet 5.gün 13 Şubat
@Eftelya35352 adet 5. Gün 3 şubat N nehirgibi99 27 1 adet 5. Gün 6 Şubat @semraitmc 28 1 adet 5.gün 5 Şubat @zehraamm1 28 2 adet 5. Gün 5 Şubat
Hayırlısı olsun inşallahSelam kızlar, ben de 28 yaşındayım 1 adet 5. gün embriyosu 1 Şubat günü transfer edildi. Test tarihim 13 Şubat. Sonucu paylaşırım sizinle :)
Maşallah ilk geceden heYa bugün bişeyle karşılaştım benim yakın bir arkadaşım da normal yolla hatta evlendikleri akşam girdikleri ilişkiden hamile kaldı kız vallahi tebrik ettim kilosu ama bayağı var 130 kilolarda belkide daha fazladır normal yolla oldu ama doktoru bugün ona da oksapar iğne vermiş ve doğuma kadar kullancakmış kutu şeklinde aldı ücretli aldı 10 tane var içinde 1040₺ vermiş ben sadece tüp bebekte iğne kullanılıyor sanıyordum ama normal gebelikte de bu tarz iğne veriyorlarmış hatta kızın tanıdığı normal kiloda olan bir kız da aynı şekilde gebe o da oksapar kullanıyormuş
Benim doktorum 3. Adette yapmaya karar kıldı sebebini sormadım valla aklıma gelmedi bekleyecez dedi hemşire bu ay transferim olcak geçen hafta cumartesi adetin2. Günüydü gittim kontrole bu hafta sonu cumartesi de kontrolüm var gitcem inşallah güzel gelişmeler olur adetim dün bitti bugün fitile başlıycam 7 gün kullancam inşallah güzel sonuçlar alırım hepimiz alırız
Hayırlısıyla pozitif olduğunu yazmak hepimize nasip olsun ben şuan aşırı heyecanlıyım ama işte benim ikinci adetim henüz olmadı opu dan sonra düzensiz oluyormuş gecikme oluyormuş öyle dedi kızlar bakalım transferlerimiz ne zaman olacakBenim doktorum 3. Adette yapmaya karar kıldı sebebini sormadım valla aklıma gelmedi bekleyecez dedi hemşire bu ay transferim olcak geçen hafta cumartesi adetin2. Günüydü gittim kontrole bu hafta sonu cumartesi de kontrolüm var gitcem inşallah güzel gelişmeler olur adetim dün bitti bugün fitile başlıycam 7 gün kullancam inşallah güzel sonuçlar alırım hepimiz alırız
Transfer günü sayılmıyor canım.Bügün trasfer dahil 3. Günüm hiç belirti olmaması normal mi
Canım tedavi sürecinde kistim olduğu ortaya çıktı ve kullandığım ilaçlar kisti de büyüttü. Doktorum yarın kurulu toplayıp Transfer yapılmalı mı yoksa yumurtalar dondurulup kist tedavi mi edilmeli ortak karara göre hareket edecek. Şu an 6 tane döllenmiş bebiş varNiye kesin değil
Hımm anladım canım. Hakkında hayırlısı olsun aynen öyle sağlıklı olsunda geç olsun güç olmasınCanım tedavi sürecinde kistim olduğu ortaya çıktı ve kullandığım ilaçlar kisti de büyüttü. Doktorum yarın kurulu toplayıp Transfer yapılmalı mı yoksa yumurtalar dondurulup kist tedavi mi edilmeli ortak karara göre hareket edecek. Şu an 6 tane döllenmiş bebiş var
Onlar sağlıklı olsunlar da Mevlam ne zaman nasip edecekse ben beklerim
Offf opu süreci heyecanlı olduğu kadar endişeli bir süreçti resmen gerilim filmi izler gibi 5 gün yaşadım bende zaten az yumurta toplanmıştı son güne kalmayacak diye ödüm kopuyordu neyse ki 2 tanecik kalmış bir de benim 5. Gün sınav günüme denk gelmişti eşimi tembihliyordum ben sınavdaylen doktor ararsa hemen aç bana da çıkar çıkmaz bilgi ver diye neyseki sınavdan önce kendim öğrenmiştim moral olmuştu azcıkta olsaAyy ben en çok yumurta toplama sonrası heyecanlanmıştım. Her gün arayıp yok şu kadarı olgun çıktı. Sonraki arayışta şu kadar döllendi falan. Şu kadarı kaliteli gibi telefonlar geliyordu heyecanın dibini yaşıyordum
Ayyy bu heyecanlar bundan sonra güzel sonuçlarla bizi hep mutlu etsinOfff opu süreci heyecanlı olduğu kadar endişeli bir süreçti resmen gerilim filmi izler gibi 5 gün yaşadım bende zaten az yumurta toplanmıştı son güne kalmayacak diye ödüm kopuyordu neyse ki 2 tanecik kalmış bir de benim 5. Gün sınav günüme denk gelmişti eşimi tembihliyordum ben sınavdaylen doktor ararsa hemen aç bana da çıkar çıkmaz bilgi ver diye neyseki sınavdan önce kendim öğrenmiştim moral olmuştu azcıkta olsa
Şimdi olayı söyle açıklayım ben iğne vurdum gonal f aşılama yapılacaktı bi tane sağda 19 mm bi tane sol da 10 mm vardı diğer arkada gelenler küçüktü neyse 31 inde çatlatma iğnesi vurdum 1 in de gittim çatlamamış 2 sinde gittim çatlamamış sağdaki doktor da aşılama iptal normal ilişki dedi biz de 3.5.6 ilişki oldu bugün gittik doktor bi bakalım çatlamış mı sağdaki inatçı yumurta dedi baktık çatlamış ama sağlıksız çatlamış kenarında kan var dedi sol daki çatlamış mı diye de pregesteron tahlili ver dedi verdim bugün sonuç 16.34 çıktı işteAllah bilir tabi yüzde yüz bi şey diyemem. Çünkü bazı kadınlar iki kere falan yumurtladığı oluyormuş ama çoook düşük bi ihtimal. Bilimsel olarak çatlatma iğnesinden 36 saat sonra yumurta çatlar ve 24 saat boyunca canlı kalır. O 24 saat içinde spermle buluşursa gebelik oluşur. Aksi halde oluşmaz. Senin progesteron sonucun 7 gün sonraki sonuç. Yani yumurta ya döllendi ya da canlılığını kaybetti. Şu an girdiğin ilişki bi şeyi değiştirmez
Aminnnn inşallah hepimizin yüzünde gülücükler açsın mutluluktan kabımıza sığamadığımız gün yine gelip burada o güzel haberi birbirimize verelim inşallahAyyy bu heyecanlar bundan sonra güzel sonuçlarla bizi hep mutlu etsin
Soğan kürünü denedin mi hiç ? Bende 8 cm çikolata kisti var tüp bebeğe başladığım da soğan kürünüde uygulamıştım kistim 5 cm e düşmüştü ama kür mü etkili oldu başka bir şey mi bilmiyorum zararsız bir kür olduğu için denemekte fayda var bende ibrahim saraçoğlundan görmüştüm kürüCanım tedavi sürecinde kistim olduğu ortaya çıktı ve kullandığım ilaçlar kisti de büyüttü. Doktorum yarın kurulu toplayıp Transfer yapılmalı mı yoksa yumurtalar dondurulup kist tedavi mi edilmeli ortak karara göre hareket edecek. Şu an 6 tane döllenmiş bebiş var
Onlar sağlıklı olsunlar da Mevlam ne zaman nasip edecekse ben beklerim
Canım bende de şöyle bi şey oldu her gün takip edildi ve hormonum çatlamış gibi yükseldi ama meğer çatlamamış. Doktor ultrasonla baktı çatlamamış luf olmuş dedi. Buna luf sendromu deniliyormuş. Belki seninki de öyle bi şeydir. Doktor hani belki çatlar diye cinsel ilişkide bulunun siz yine de demiş. Ama aşılamayı riske atmamak için iptal etmiş. Çünkü aşılama olması için beklenen zamanda çatlaması gerekir. Beklenen anda çatlayamazsa iptal etmesi normal bence.Şimdi olayı söyle açıklayım ben iğne vurdum gonal f aşılama yapılacaktı bi tane sağda 19 mm bi tane sol da 10 mm vardı diğer arkada gelenler küçüktü neyse 31 inde çatlatma iğnesi vurdum 1 in de gittim çatlamamış 2 sinde gittim çatlamamış sağdaki doktor da aşılama iptal normal ilişki dedi biz de 3.5.6 ilişki oldu bugün gittik doktor bi bakalım çatlamış mı sağdaki inatçı yumurta dedi baktık çatlamış ama sağlıksız çatlamış kenarında kan var dedi sol daki çatlamış mı diye de pregesteron tahlili ver dedi verdim bugün sonuç 16.34 çıktı işte
Peki şuan ne yapmam gerekiyor ne olucak yaniCanım bende de şöyle bi şey oldu her gün takip edildi ve hormonum çatlamış gibi yükseldi ama meğer çatlamamış. Doktor ultrasonla baktı çatlamamış luf olmuş dedi. Buna luf sendromu deniliyormuş. Belki seninki de öyle bi şeydir. Doktor hani belki çatlar diye cinsel ilişkide bulunun siz yine de demiş. Ama aşılamayı riske atmamak için iptal etmiş. Çünkü aşılama olması için beklenen zamanda çatlaması gerekir. Beklenen anda çatlayamazsa iptal etmesi normal bence.
Şu an muhtemelen adetine 7 gün falan var. Yeni adetle tekrar doktora gitmen gerekirPeki şuan ne yapmam gerekiyor ne olucak yani
Arkadaşım sağolasınSoğan kürünü denedin mi hiç ? Bende 8 cm çikolata kisti var tüp bebeğe başladığım da soğan kürünüde uygulamıştım kistim 5 cm e düşmüştü ama kür mü etkili oldu başka bir şey mi bilmiyorum zararsız bir kür olduğu için denemekte fayda var bende ibrahim saraçoğlundan görmüştüm kürü
En doğrusu bu tabi doktora sormakArkadaşım sağolasın
Duydum bu kürü ama tedavi sırasında doktora sormadan kullanmak istemedim. Doktorum transfer öncesi mutlaka ultrasonla bakıp bilgi verecektir. Bende o sırada doktoruma sorarım yapayım mı diye
Muayene için çağırması sadece kan vermemi istedi progesteron hormonu için ama gidip bı gorunecem baksın yinedeAmin canım
Evet muayene de olucam sen