• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer sonrası beta hcg 2025

11. Gün 112 15. Gün 220 17. Gün 178 oldu son yaptırdığımi özel bı yerde yaptırdım aynı yerde değil
genelde aynı yerde yaptırın derler ama başka yerde yaptırıp düşüş olacağını düşünmüyorum.
Ben ilk acaba kimyasal gebelik mi diye düşündüm ama doktorunuza danışın bi bence.
Kötüyü çağrıştırmayalım, belkide gerçekten başka yerde verilin e bu kadar fark yarata biliyor, bilemiyorum

Kimyasal gebelik ile şöyle bir yazı var:
kanda beta BHCG testi >5 ıu/l çıkar.Bu değer yavaş yavaş yükselir ama BHCG değeri ortalama 100 ıu/l civarında iken BHCG düşmeye başlar. Bu şekilde yani kanda BHCG testi ile takip yapılırsa kimyasal gebelik anlaşılır.

genelde aynı yerde yaptırın derler ama başka yerde yaptırıp düşüş olacağını düşünmüyorum.
Ben ilk acaba kimyasal gebelik mi diye düşündüm ama doktorunuza danışın bi bence.
Kötüyü çağrıştırmayalım, belkide gerçekten başka yerde verilin e bu kadar fark yarata biliyor, bilemiyorum

Kimyasal gebelik ile şöyle bir yazı var:
kanda beta BHCG testi >5 ıu/l çıkar.Bu değer yavaş yavaş yükselir ama BHCG değeri ortalama 100 ıu/l civarında iken BHCG düşmeye başlar. Bu şekilde yani kanda BHCG testi ile takip yapılırsa kimyasal gebelik anlaşılır.
Bugün arayıp konuştum ilaçlara devam et tekrardan aynı yerde kan verin dediler bakalım yarın verecem nolacak acaba böyle düşüp sonra yükselip sağlıklı gebelik yaşayan var mı ki

Naptiniz gebeliginiz ne durumda acaba
Merhaba kızlar kusura bakmayın geç cevap verdim biraz ilk 39,6 ikinci verdiğim kanda 62, çıktıktan sonra doktorum 1 hafta bekleyip tekrar vermemi istedi verdiğimde 675 e yükselmişti ultrasona çağırdı kalp hareketlerini de gördük çok şükür içinizi hiç karartmayın ben çok korkmuştum kimyasal gebelik veya kese boş çıkar diye ama allahtan umudunuzu kesmeyin herşey gönlünüzce olsun canlar

Back
X