- 9 Ocak 2015
- 7.689
- 5.981
Oyleymis. Lanet olsun bunu da ogrendik millet yumurtlamayi bilmeden hamile kaliyor uhuhuhuoksapar clexane ve enox aynı iğneler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oyleymis. Lanet olsun bunu da ogrendik millet yumurtlamayi bilmeden hamile kaliyor uhuhuhuoksapar clexane ve enox aynı iğneler
saol canım inşallahkendime oyalanıyorum işte evde oturmakla zaman gecmiyorSenin için de en hayırlısı olsun canım
12 şubata ne kaldı ki şurada. Senin de heyecanın hiç dinmesin inşallah
aynen aynen ve en cok garibime giden ne kadar şanslı olduklarının farkında degillergercş biz de bu kadar zorlanmasaydık bize de normal gelecekti belkiOyleymis. Lanet olsun bunu da ogrendik millet yumurtlamayi bilmeden hamile kaliyor uhuhuhu
Bu kadarini da bilmeseydik yaaa. hucre sayisina kadar..testteki cizginin kandaki hcg karsiligina kadar... en azindan yorumumuz var bu da bir sinav. Sonucu guzel olur insallah en kisa vakitteaynen aynen ve en cok garibime giden ne kadar şanslı olduklarının farkında degillergercş biz de bu kadar zorlanmasaydık bize de normal gelecekti belki
Bana hiç birşey demedi sadece bitki çayını içme dedi onu da ben sormuştum canımBana doktor süt ürünleri tüketme dedi yoğurt süt vs,
Ayyy çok sevindim yaaa gayet iyi değerKızlar transferin 5. günü gebelik testiyle pozitif gördüm kan verdim bhcg 21 çıktı iyi mi sizce
Hadi inşallah güzel artar dua edin güzel güzel keseydi kalpti hepsini sağlıcakla görelimAyyy çok sevindim yaaa gayet iyi değer
Aminnnn şubat sana uğur getirdi darısı bizlere. İnşallah sağlıcakla ilerler yaa minnoş mucizene kavuşursun canım çoook sevindimHadi inşallah güzel artar dua edin güzel güzel keseydi kalpti hepsini sağlıcakla görelim
Ay bu neeee maşallahhh resmen buradayım diyorrrrr Allahım bizlere de nasip etttEki Görüntüle 3383579
Testler bu şekildeydi
Aminnnn kuzummm hepimiz görelim bu ay hepimiz için minnoşlarımıza kavuştuğumuz ay olsunAminnnn şubat sana uğur getirdi darısı bizlere. İnşallah sağlıcakla ilerler yaa minnoş mucizene kavuşursun canım çoook sevindim
Ayyyyy hadi inşallah canım cuma yine kan vercemAy bu neeee maşallahhh resmen buradayım diyorrrrr Allahım bizlere de nasip ettt
Hiç sormaOyleymis. Lanet olsun bunu da ogrendik millet yumurtlamayi bilmeden hamile kaliyor uhuhuhu
Allahım sizlere de nasip etsin tez vakitte kuzummmAy bu neeee maşallahhh resmen buradayım diyorrrrr Allahım bizlere de nasip ettt
Amin canım inşallah hepimiz içinOyyyy heyecan iyidir. Senin için en güzeli olsun inşallah Bende çok heyecanlıyım vallahi içim içime sığmıyor bu akşam. Sabah çağırıp çağırmayacakları kesin değil bu arada haber bekleyeceğim
Değerin katlanarak artsın, Allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin çok çok güzel bir duygu mucizenin gelme vakti bu zamanlarmış demekkiAyyyyy hadi inşallah canım cuma yine kan vercem
Niye kesin değilOyyyy heyecan iyidir. Senin için en güzeli olsun inşallah Bende çok heyecanlıyım vallahi içim içime sığmıyor bu akşam. Sabah çağırıp çağırmayacakları kesin değil bu arada haber bekleyeceğim
Aminnn kuzum evet gerçekten çok güzel bir duygu ama daha değerim çok düşük hala net konuşamasakta yine de çok güzelDeğerin katlanarak artsın, Allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin çok çok güzel bir duygu mucizenin gelme vakti bu zamanlarmış demekki
Benim de opu öncesi güzeldi kalınlaşmam ama geçen ay transfer öncesi kalınlaşmadı ne yazık ki… bu ay tekrar başladık ama diken üstündeyim yine benzer bi süreç yaşanır diye doktorum ekstra bant verdi bu ay, siz de kullandınız mı rahim kalınlaşması aşamasında?Bana çok detaylı bilgi verdiler opudan 2 gün önce 10 du kalınlığım bana sorabilirsiniz kafanıza takılanlara elimden geldiğince yardımcı olurum
Ben başlayacağım merkezi kararlaştırınca bütün hocaların sosyal medya hesaplarına baktım, burdan hastalarına yazdım. En güler yüzlü ve en konuşkan olanını seçtim çünkü kendimi biliyorum zaten kafada kurmaya çok meyilliyim. Bi de doktorum az konuşsaydı iyice kafayı yerdim herhaldeYok istediği sor o yüzden burdayız ama benim doktor ketüm laf çıkmıyo ki ağzından toplam 2-3 cümle kuruyo allah razı olsun