-
- Konu Sahibi Mervenur277
Amin canim Allah yoklugunu gostermesin. Şaka maka tabi bi gozlerimiz dolmuyor degil arada nasil ayri kalcaz diye ama iyi tarafini gormeye calisiyorum iste.Beni bile heyecan bastıAllah yokluklarını aratmasın da iyi yani süper bişi düşünmesi bile gülümsetti
Kendimi hayal ettim de kapıda yolcu ederken göz yaşlarımı mendille siliyorum. Kapıyı kapatınca aynı mendille halaya duruyorum falanAm
Amin canim Allah yoklugunu gostermesin. Şaka maka tabi bi gozlerimiz dolmuyor degil arada nasil ayri kalcaz diye ama iyi tarafini gormeye calisiyorum iste.
Kuzu hareket et biraz kan dolaşımını hızlandır rahatlatırAyyy kür mü kaçırmışım orasını suan ben araftayım belimden asagısını hıssetmıyorum canım regl sancısından öldümm
Fsh aydan aya farkediyor sebebi ne bende bilmiyorum. Bu ay 5 çıktıysa gelecek ay yine 7-8 çıkabilir. Testosteron hiç bakmadılar bana o yüzden bilgim yok canım.Canlarım bebıslerım,bılıyorsunuz artık klomene baslayacagım.bugun adetımın 3.gunu sabah dr kan aldı benden ve sonuclar boyle.Sizce be demek bu sonuclar?pazartesı yorumlayacak.(lh a bakmamıs degısık bı drmus.)eskıden fsh ım 7-8 cıkardı hep 5 cıkması benı cok sasırttı.bu testestron nedır yuksekmı sızce nasıl dusurulur neden yukselır benı aydınlatın mınnoslarımmelisaa93 @melegim can @fnd_50 Mervenur277 @beyons sevayd @Afratafrac ve dıger kuzular
Deli yaKendimi hayal ettim de kapıda yolcu ederken göz yaşlarımı mendille siliyorum. Kapıyı kapatınca aynı mendille halaya duruyorum falanşaka maka özlenir tabi az değil 1 ay yani. Ama yatakta yalnız yatması falan ben olsam çapraz yatarım yine de kokusunu özlüyor insan
1 ayın vermiş olduğu özlemle daha iyi tutarDeli yaBiz biraz dengesiziz galiba anlattiklarinin hepsini tam anlamiyla hissediyorum kuşum. Arada ozlemekte iyidir ama. Donunce bebek calismalari tam gaz devam eder.
Aynen insallah1 ayın vermiş olduğu özlemle daha iyi tutar
Şunlar bütün marketlerde var canım ucuz plastik şişeler tuz ya da tane karabiber var içlerinde en mantıklısı bunlar bence.Ama aktardan direkt öğütülmüş halini de alabilirsin tabiHiç yok evimde öyle bişi. Bi kere robotta çekmeye çalıştım hiç olmadı bi bakayım aktara
Yanlış hatırlamıyorsam tüp bebek gruplarında birisinde de okumuştum yumurtlama öncesi çatlamayı kolaylaştırıyormuş ama sonrasında da yenmesi tutunmayı destekliyormuş doktoru söylemiş her türlü faydası var sanırımHavuç yumurtlamadan önce mi sonra mı ona göre yiyecegim
Tamamdır canım ben de bugün pik gördüm bugünden başlarım havuç yemeye sağolasınYanlış hatırlamıyorsam tüp bebek gruplarında birisinde de okumuştum yumurtlama öncesi çatlamayı kolaylaştırıyormuş ama sonrasında da yenmesi tutunmayı destekliyormuş doktoru söylemiş her türlü faydası var sanırım
Merhabalar sat1 ocak bat 22 ocakGüzel annelerim ve anne adaylarım,
Hepimizin güzel haberi alacağı hayırlı bir ay ve topik olsun inşallah. Kimimiz yorulduk, belki kimimiz yeni başlıyor. Ama hepimiz biliyoruz ki yolun sonunda güzel şeyler bizi bekliyor. Şimdi kendini toparla güzel annem, yolculuğumuz devam ediyor
İsmini listeye yazdırmak isteyen güzel annelerim bana Özel mesaj atsınlar lütfen veyahut beni etiketleyerek sat ve bat tarihlerimizi yazalım.
SAT BAT SONUÇ @ArasaNillGerek 4 Ocak 1 Şubat @degisimdonusum 4 Ocak 2 Şubat @beyons 9 Ocak 5 Şubat @Yesmar Yesmarr 6 Ocak 6 Şubat Z zesamu93 13 Ocak 6 Şubat Mervenur277 9 Ocak 7 Şubat @Hayat su 10 Ocak 7 Şubat @Askkadiniii 12 Ocak 7 Şubat @Eleni1 12 Ocak 8 Şubat imagination forever 11 Ocak 8 Şubat @tufiberry 9 Ocak 9 Şubat @rabianizzz 12 Ocak 10 Şubat Y Yaseminnn35 13 Ocak 10 Şubat @bestemilka 10 Ocak 16 Şubat @kirmizi puantiye
Ben başladım o küre aşkım umarım faydasını görürüzYok bebısm ya hıcbırı yok hemde tam tersı kıllarım cok zayıftır beyaz tenlıyım hıc sıvılcem yok bıtane bıle.bence bende gızlı polıkıstık over varbugun adetımın 3. Gunu bal tarcın corekotunu denıyım dıyorum bı.20 gun hergun bır kaşık yiyeyim.kız ben fsh a çok şaşırdım sımdıye kadar 3 kez baktırdım sırasıyla 9-8-7 cıkmıstı sımdı 5 cıkmıs ne ii bu anlamadım.salak adam lh ta baksaydı tam anlardık pko varmı yokmu ama bakmamıs sagolsun
Teşekkür ederiz canım hoş geldiiinnnTopic hayırlı olsun canım. Gebe haberleri bol olsun sağlıkla.
Sat 13 Ocak bat 11 subat
Canım cignereyek yersin o zaman daha faydalı olur bence hem ben o şekilde kullanıyorum 2 kere kullandım bu kürü ikisinde de gebelik oldu yalnız kimyasal oldu 3. Defa bu ay denicem. Bu kür yumurta geliştirici olarak çok faydası oluyor bence polikistikler özellikle denemeliHiç yok evimde öyle bişi. Bi kere robotta çekmeye çalıştım hiç olmadı bi bakayım aktara
Ben inovita çubuk testlerini kullanıyorum bu ay canımHangı ovulasyon testlerını kullanıyosunuz kızlar?
Laboguick kullandım canım benHangı ovulasyon testlerını kullanıyosunuz kızlar?
Yrn alayım bunlardan kuzum teşekkür ederimŞunlar bütün marketlerde var canım ucuz plastik şişeler tuz ya da tane karabiber var içlerinde en mantıklısı bunlar bence.Ama aktardan direkt öğütülmüş halini de alabilirsin tabi