- 18 Haziran 2022
- 4.200
- 5.920
-
- Konu Sahibi Mervenur277
SAT | BAT | Sonuç. | |
| 4 Ocak | 1 Şubat | |
K Keskeolsa | 1 Ocak | 1 Şubat | |
| 1 Ocak | 1 Şubat | |
| 31 Ocak | 1 Şubat | |
| 4 Ocak | 2 Şubat | |
| 2 Şubat | ||
Y yanasip52 | 11 Ocak | 2 Şubat | |
A astralseyahat | 2 Ocak | 2 Şubat | |
N nilanka5698 | 10 Ocak | 2 Şubat | |
| 6 Ocak | 3 Şubat | |
I iamarwen | 8 Ocak | 3 Şubat | |
| 8 Ocak | 4 Şubat | |
N nurumik | 3 Ocak | 4 Şubat | |
B burdabikiz | 11 Ocak | 4 Şubat | |
A arwen42 | 10 Ocak | 4 Şubat | |
E Eymennnannesi | 4 Şubat | ||
| 9 Ocak | 5 Şubat | |
M mersaa | 7 Ocak | 5 Şubat | |
M Myhearts | 4 Ocak | 5 Şubat | |
| 9 Ocak | 5 Şubat | |
I incirlikekim | 5 Ocak | 5 Şubat | |
| 9 Ocak | 5 Şubat | |
A Anjelique94 | 9 Ocak | 5 Şubat | |
| 6 Ocak | 6 Şubat | |
Z zesamu93 | 13 Ocak | 6 Şubat | |
O _okyanus | 14 Ocak | 6 Şubat | |
| 11 Ocak | 6 Şubat | |
I itsnotabigdeal | 7 Ocak | 6 Şubat | |
G Golgem007 | 9 Ocak | 6 Şubat | |
M Minnos28 | 5 Ocak | 6 Şubat | |
| 9 Ocak | 6 Şubat | |
| 9 Ocak | 7 Şubat | |
| 10 Ocak | 7 Şubat | |
| 7 Ocak | 7 Şubat | |
E Esra0806 | 10 Ocak | 7 Şubat | |
| 10 Ocak | 7 Şubat | |
| 12 Ocak | 7 Şubat | |
| 3 Ocak | 7 Şubat | |
| 12 Ocak | 8 Şubat | |
R rashellim | 8 Ocak | 8 Şubat | |
| 11 Ocak | 8 Şubat | |
| 12 Ocak | 8 Şubat | |
| 10 Ocak | 8 Şubat | |
T tufiberry | 9 Ocak | 9 Şubat | |
| 13 Ocak | 9 Şubat | |
| 13 Ocak | 9 Şubat | |
K Krmizibalon | 13 Ocak | 10 Şubat | |
| 6 Ocak | 10 Şubat | |
R rabianizzz | 12 Ocak | 10 Şubat | |
Y Yaseminnn35 | 13 Ocak | 10 Şubat | |
| 13 Ocak | 11 Şubat | |
M misshaa | 11 Ocak | 11 Şubat | |
B brcubrcu0101 | 13 Ocak | 12 Şubat | |
L laylsari | 12 Ocak | 12 Şubat | |
| 16 Ocak | 12 Şubat | |
| 17 Ocak | 14 Şubat | |
E Elma_armut | 15 Ocak | 14 Şubat | |
Y yesilruyaa | 17 Ocak | 14 Şubat | |
| 10 Ocak | 16 Şubat | |
| 20 Ocak | 16 Şubat | |
| 19 Ocak | 17 Şubat | |
| 19 Ocak | 17 Şubat | |
| 18 Ocak | 18 Şubat | |
| 21 Ocak | 20 Şubat | |
H Hatike | 21 Ocak | 20 Şubat | |
| 25 Ocak | 21 Şubat | |
O OLENA MIRA | 25 Ocak | 25 Şubat | |
| 25 Ocak | 27 Şubat | |
| 27 Ocak | 27 Şubat | |
F Fatoss06 | 30 Ocak | 27 Şubat | |
M muallime47 | 30 Ocak | 27 Şubat | |
| 31 Ocak | 28 Şubat | |
K Keskeolsa | 31 Ocak | 28 Şubat | |
| 31 Ocak | 28 Şubat | |
| 29 Ocak | 29 Şubat | |
|
mübarek kandil günü umarım bu topik hepimizi anne olarak ugurlarTopigimiz hayırlı ve uğurlu olsun inşallah bir aylığına da olsa sahalara geri döndüm
sevayd
beyons
imagination forever
melisaa93
Acaba bu ay o ay mıııTopigimiz hayırlı ve uğurlu olsun inşallah bir aylığına da olsa sahalara geri döndüm
sevayd
beyons
imagination forever
melisaa93
Yumurtam kaliteli çatlamış belli kiKızlar geçen ay bir çok belirti yaşamama rağmen hayatımda ilk defa 3 gün önce adet oldum. O kadar düzenlidir adetim. Eşim bile çok şaşırdı. Bu ay artık saldım ovülasyon testi yapmadım hatta evdeki tüm testleri attım. Ne zaman canımız isterse o zaman birlikte olduk. SAT 22 Aralık. 5 ocakta çok ağır grip oldum hala da tam atlatmış değilim. O günün gecesinde bi anda yataktan sıçradım çok şiddetli bel ve alt karın ağrısıyla. İlk kez böyle bişey yaşadım. Acıdan yatağa yatamadım bile. 7 ocaktada ilk kez çamaşırımda bembeyaz krem gibi kocaman akıntı oldu sanırım yumurtam çatladı. O sıralarda da birlikte olduk. Bugün sabahta rüyamda hamile olduğumu öğreniyordum. Çok mutlu uyandım. Sanırım sürekli bişeyler aramaktan iyice psikolojim bozuldu bilinçaltım bile benimle dalga geçiyormuş gibi. Bakalım bu ay ne olacak.. çok zormuş kızlar vallaaz önce bu yorumu ocak ayına yazmıştım sizlerle de paylaşmak istedim yorumlarınızı almak istedim kızlar sanki vücudumuz bizimle dalga geçiyor gibi değil mi ya
Amin inşallah hepimizeYumurtam kaliteli çatlamış belli kiAllah sağlıklı hamilelikler nasip etsin inşallah.
NasılsınAcaba bu ay o ay mıııİnşAllah isteyen herkese sağlıkla nasip olur Ben listeye girmeyi düşünmüyorum ama ara sıra gelirim sohbete özlüyorum sizleri
canım nasılsın uzun süredir hiç konuşamadık neler yapıyosun bende sizlerle olan muhabbetimizi özledim umarım o beklenen ay bu aydır hepimiz içinAcaba bu ay o ay mıııİnşAllah isteyen herkese sağlıkla nasip olur Ben listeye girmeyi düşünmüyorum ama ara sıra gelirim sohbete özlüyorum sizleri
İyiyim canım sen nasılsınNasılsınmelisaa93 ? Ben de buralara bakmıyordum. Ama çok çok bunaldım biraz buralarda takılcam:))
Kaç gündür aklıma geliyorsun napıyo acaba diye içimden geçiriyordum çok iyi oldu bu topiccanım nasılsın uzun süredir hiç konuşamadık neler yapıyosun bende sizlerle olan muhabbetimizi özledim umarım o beklenen ay bu aydır hepimiz için
Evet canım bi önceki nickim hamileyimmm ama hala hamile değilim:)))İyiyim canım sen nasılsınİsmini mi değiştirdin çıkaramadım bir türlü
Omega 3, d vit kullanın mutlakaHangi takviyeleri yapsam diye dusunuyorm bu ay
Ocak ayı olmadı şubat ayı olsun inşallah altı Ocak altı ŞubatGüzel annelerim ve anne adaylarım,
Hepimizin güzel haberi alacağı hayırlı bir ay ve topik olsun inşallah. Kimimiz yorulduk, belki kimimiz yeni başlıyor. Ama hepimiz biliyoruz ki yolun sonunda güzel şeyler bizi bekliyor. Şimdi kendini toparla güzel annem, yolculuğumuz devam ediyor
İsmini listeye yazdırmak isteyen güzel annelerim bana Özel mesaj atsınlar lütfen veyahut beni etiketleyerek sat ve bat tarihlerimizi yazalım.
Kız bende kim acaba diyorumEvet canım bi önceki nickim hamileyimmm ama hala hamile değilim:)))
Bunu da değiştircem 5 güne ama, ısınanadım.
Neyse işte ben de yeni yıl yeni umutlar
Hayırlı olsun kuzum inşallah başta sana ve hepimize uğurlu gelir yine kendi topiğinde gebe kalırsın inşallahTopigimiz hayırlı ve uğurlu olsun inşallah bir aylığına da olsa sahalara geri döndüm
sevayd
beyons
imagination forever
melisaa93