- 29 Nisan 2023
- 923
- 718
- 37
-
- Konu Sahibi Mervenur277
Bi kürün tarifi sanırım yeni geldim adapte olamadım. Kızlaaaar bize de öğretin ne yapıyoruz bu ayFatih terim de burda mıkız o zaman maç doksan dk artı uzatmalarla alacağız inşallah bu maçı diyelim inşallah
O fazla geliyor diye 4 4 10 ölçüyle yaptım yanlız yakiyi adetli iken değil yumurtlama yakın takıyorsun 2 gün
Kız ben de isterim sınavdan çıktım eve gidiyorum test yapacağım bakalım yumurtlama görecek miyimBi kürün tarifi sanırım yeni geldim adapte olamadım. Kızlaaaar bize de öğretin ne yapıyoruz bu ay
Biz de istiyoruz bacılar başlayalımbeyons un ölçüsüyle yapalım canım bence o ay tutmuştu benim ve kaç kişinin birden demişti yanlış hatırlamıyorsam imagination forever
Süper ne zaman, ne kadar, ne zamana kadar hocam en çalışkan ben olacamÇörek otu bal tarçın kürü kızlar bu ay ki toplu kürümüz olacak katılanlar için4 çay kaşığı çörek otu 4 çay kaşığı tarçın 10 çay kaşığı bal şeklinde diye benim anladığım beyons daha iyi biliyor yanlış yazdıysam düzeltir
Arkadaş kurbanı oldum ben canımTopiğimden gitmiş olabilirsiniz ama gözüm üzerinizde hanımlar,Güzel haberlerinizi verirken beni de unutmayın
Yanlış hatırlamıyorsam öğretmendin de mi canım ben de öğretmenimSüper ne zaman, ne kadar, ne zamana kadar hocam en çalışkan ben olacam
İşte aşkına eşkiya bir öğretmenin öğrenciliğiSüper ne zaman, ne kadar, ne zamana kadar hocam en çalışkan ben olacam
Ee ben yapamayacak mıyım zaten şu an yumurtlamayı bekliyorum. Bakayım bu ay bir serseri serbest stilimi deneyip olmazsa bu küre başlarımYanlış hatırlamıyorsam öğretmendin de mi canım ben de öğretmenimadetle birlikte başlıyor yumurtlama zamanı bırakılacak diye biliyorum ben ama çok ta emin değilim çok teferruatı önemli mi onu da bilmiyorum. beyons görğnce yazar bize tam düzgün halini
MeslekteşımYanlış hatırlamıyorsam öğretmendin de mi canım ben de öğretmenimadetle birlikte başlıyor yumurtlama zamanı bırakılacak diye biliyorum ben ama çok ta emin değilim çok teferruatı önemli mi onu da bilmiyorum. beyons görğnce yazar bize tam düzgün halini
Aktarda olması lazım canım tam emin değilimMeslekteşımÖğrenme açlığımla gittim YouTubeden baktım. Saraçoğlu tarifine baktım. Öğütülmüş çörek otunu nerden bulabilirim
Güzel annelerim ve anne adaylarım,
Hepimizin güzel haberi alacağı hayırlı bir ay ve topik olsun inşallah. Kimimiz yorulduk, belki kimimiz yeni başlıyor. Ama hepimiz biliyoruz ki yolun sonunda güzel şeyler bizi bekliyor. Şimdi kendini toparla güzel annem, yolculuğumuz devam ediyor
İsmini listeye yazdırmak isteyen güzel annelerim bana Özel mesaj atsınlar lütfen veyahut beni etiketleyerek sat ve bat tarihlerimizi yazalım.
SAT BAT SONUÇ ArasaNillGerek 4 Ocak 1 Şubat @degisimdonusum 4 Ocak 2 Şubat beyons 9 Ocak 5 Şubat @Yesmar Yesmarr 6 Ocak 6 Şubat Z zesamu93 13 Ocak 6 Şubat Mervenur277 9 Ocak 7 Şubat @Hayat su 10 Ocak 7 Şubat @Askkadiniii 12 Ocak 7 Şubat @Eleni1 12 Ocak 8 Şubat imagination forever 11 Ocak 8 Şubat @tufiberry 9 Ocak 9 Şubat @rabianizzz 12 Ocak 10 Şubat Y Yaseminnn35 13 Ocak 10 Şubat @bestemilka 10 Ocak 16 Şubat @kirmizi puantiye
Hosgeldınnn cnmGeldimm
MeslekteşımÖğrenme açlığımla gittim YouTubeden baktım. Saraçoğlu tarifine baktım. Öğütülmüş çörek otunu nerden bulabilirim
Bu tarif fazla geliyor sanırım ben de 6 6 12 fiye bulmuştum nerden bulduysam artık.Aktarda olması lazım canım tam emin değilim
Teşekkür ederimTabi eklerim :))
Hoşbulduk balım güzel haberlere vesile olsun bu topikHosgeldın canım
Bir bakayım canım sağolasınBu tarif fazla geliyor sanırım ben de 6 6 12 fiye bulmuştum nerden bulduysam artık.
Evde kaya tuzu öğütücülerden yokmu
Ona koyup kendiniz yapın ben öyle yapıyorum keten tohumunu da o şekilde kullanıyorum.ucuz 2 tane öyle tuz karabiber almıştım öğütücülerini kullanıyorum
Anladım ama gebelik oluşmadı sanırım. Vallahi ne yapacağımızı şaşırdık artık tabi kürleri de verilen ölçü neyse şaşmamak lazım karaciğer değerlerini de bozabilir.Merhab havucu çiğ yedim inciri kür olarak yapılduğunda prolaktini yükselttiği için kür olarak değil her gün 2 tane olcak şekilde yedim .o kadar bile etkiledi sanırım normalde adete bir hafta kala göğüs şişliği ağrısı olurdu bı defa döngümün 14.gününden itibaren ağrımaya şişmeye başladı ilk defa bu kadar şişti göğüslerim inşallah tek normal olan hormonumu da bozmamışımdır