- 21 Ağustos 2020
- 1.890
- 2.271
- Konu Sahibi Mervenur277
Amin inşallah canım benim cok heycanlandım insallah güzel sonuçlar alırızHoşbulduk balım güzel haberlere vesile olsun bu topik bereketli olsun inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah canım benim cok heycanlandım insallah güzel sonuçlar alırızHoşbulduk balım güzel haberlere vesile olsun bu topik bereketli olsun inşallah
Kesin bişey değildir tabi ama benim kimyasal geçirdiğim ay böyle yumurtlamadan itibaren belirgin göğüs ağrısı olmuştu. Bence iyi bişeydendir hormonların bozulmamıştırMerhab havucu çiğ yedim inciri kür olarak yapılduğunda prolaktini yükselttiği için kür olarak değil her gün 2 tane olcak şekilde yedim .o kadar bile etkiledi sanırım normalde adete bir hafta kala göğüs şişliği ağrısı olurdu bı defa döngümün 14.gününden itibaren ağrımaya şişmeye başladı ilk defa bu kadar şişti göğüslerim inşallah tek normal olan hormonumu da bozmamışımdır
Yok canım oluşmadı oluşması da mucize bu gidişle zaten yaza kadar süre verdim kendime yazın inşallah kalmam kalırsam tüp bebeğe gireceğiz artıkAnladım ama gebelik oluşmadı sanırım. Vallahi ne yapacağımızı şaşırdık artık tabi kürleri de verilen ölçü neyse şaşmamak lazım karaciğer değerlerini de bozabilir.
İnşallah öyledir valla onca bozukluğun içinde bir de o çıkmasın yani kaş yapayım derken olanı da bozmamışımdır inşallah.Kesin bişey değildir tabi ama benim kimyasal geçirdiğim ay böyle yumurtlamadan itibaren belirgin göğüs ağrısı olmuştu. Bence iyi bişeydendir hormonların bozulmamıştır
tmm bakayım ona kuzu bide incirler vardı ay kafamda deli kürlerAktarda olması lazım canım tam emin değilim
Hiç yok evimde öyle bişi. Bi kere robotta çekmeye çalıştım hiç olmadı bi bakayım aktaraBu tarif fazla geliyor sanırım ben de 6 6 12 fiye bulmuştum nerden bulduysam artık.
Evde kaya tuzu öğütücülerden yokmu
Ona koyup kendiniz yapın ben öyle yapıyorum keten tohumunu da o şekilde kullanıyorum.ucuz 2 tane öyle tuz karabiber almıştım öğütücülerini kullanıyorum
Yaa benden gizli gizli buraya mi geldiniz sizi kiskandim kizlarla azmettim ayni gun regl oldum bende geldim iste.
Sen ben Z zesamu93 artık satbadi olduk kuzu havucu kütür kütür yiyosun bide incir yiyosun bide bi karışım var onu sevayd dan öğreniyoruz. Şimdilik bu kadar bişi kaçırmadınYaa benden gizli gizli buraya mi geldiniz sizi kiskandim kizlarla azmettim ayni gun regl oldum bende geldim iste.
Herkese cumleten selamlar Bu ay ben degerlendiremeyecegim icin sizleri takip ederim artik
Canım bu ayı beslenme spor kür olarak denersin faydası olur zararı olmazYaa benden gizli gizli buraya mi geldiniz sizi kiskandim kizlarla azmettim ayni gun regl oldum bende geldim iste.
Herkese cumleten selamlar Bu ay ben degerlendiremeyecegim icin sizleri takip ederim artik
Havuç iyidir ben yumurtladıktan sonra da yedimHavuç yumurtlamadan önce mi sonra mı ona göre yiyecegim
Çörek otlu tarifi kesin yap bak. Hormonları dengeliyor. Marta hazırlık olurKiz ben not alirim onlari mart ayi icin bu ay havuc tarlasi yesem ne fayda evet takipteyim
Aynen yenilenme ayi olur benim icin kuzucumCanım bu ayı beslenme spor kür olarak denersin faydası olur zararı olmaz
Yalnız evde 1 ay yalnız kalsam var ya offff asla yemek yapmam temizlik yapmam bekarlığa dönüş ayı ilan ederdimAynen yenilenme ayi olur benim icin kuzucum
Beni de bi heyecan basti zaten yillar sonra ilk defa yok 1 ay yalniz. Gelen giden yok. Arabayi da bana birakip gidecek eşim. Bebek calismalarini falan unuttumYalnız evde 1 ay yalnız kalsam var ya offff asla yemek yapmam temizlik yapmam bekarlığa dönüş ayı ilan ederdim
Demi ya benim yumurtlama dönemi bitince adamı bir göndersem mi diyorum.Yalnız evde 1 ay yalnız kalsam var ya offff asla yemek yapmam temizlik yapmam bekarlığa dönüş ayı ilan ederdim
Beni bile heyecan bastı Allah yokluklarını aratmasın da iyi yani süper bişi düşünmesi bile gülümsettiBeni de bi heyecan basti zaten yillar sonra ilk defa yok 1 ay yalniz. Gelen giden yok. Arabayi da bana birakip gidecek eşim. Bebek calismalarini falan unuttum