- 13 Ekim 2022
- 4.423
- 6.005
-
- Konu Sahibi Mervenur277
Yumurtlama dönemi bele yapistiriyorsun beli isittigi icin yumurtlamaya çok faydalıymış deneyenler öyle diyor yumurtlama görünce çıkarıyorsun 2 gün yada 3 gün kullanıyormuşYakının ne faydası oluyor ki ilk defa duydum
Canım sen deyince aklıma geldi bak doğru sanki senin de başlarda fsh yüksekti de doktor menopoz demişti bilmem ne sanki dimi anlatmıştın sen nasıl düşürdün fsh ı benim de son tahlilimde 19 lh 13 mü ne çıktı e2 de düşük çıktıKuzum bütün degerlerin güzel bence benimde hamile kaldıgım ay fsh böyleydi e2 de gayet güzel testestoron bildigim kadarı ile erkeklil hormonu oluyor banada yapmışştı doktorum ama neden yaptı kaç çıktı hiç hatırlamıyorum e nabızdan bakim bulursam atarım. İnşallah bu ay hepinizdem güzel haberleri almak nasip olsunMervenur277
Benm aklımda birde termal var bakalm geçen yakıyida denerimYap canım sende bu ay ne varsa yapacaz eczanede bel için yakı dersen verirler
Aaa süper onu da deneyelim ne kaybederiz ki :)Yumurtlama dönemi bele yapistiriyorsun beli isittigi icin yumurtlamaya çok faydalıymış deneyenler öyle diyor yumurtlama görünce çıkarıyorsun 2 gün yada 3 gün kullanıyormuş
Ne zamandır istiyosunuz? Bende öyle düşünüyorum 2 bucuk sene olacak yaza kadar böyle devam edersemYok canım oluşmadı oluşması da mucize bu gidişle zaten yaza kadar süre verdim kendime yazın inşallah kalmam kalırsam tüp bebeğe gireceğiz artık
Benimde fsh 10 küsür çıktı doktor 15 ten sonrası için tedavi önerdiğini söyledi. Bende dünden beri araştırıyorum nasıl düşer diye. Multivamin aldım regenesis diye. Çok iyi olduğunu duydum. Birazda hareket katıcam hayatıma.Canım sen deyince aklıma geldi bak doğru sanki senin de başlarda fsh yüksekti de doktor menopoz demişti bilmem ne sanki dimi anlatmıştın sen nasıl düşürdün fsh ı benim de son tahlilimde 19 lh 13 mü ne çıktı e2 de düşük çıktı( iki aydır yürüyüşünden tut vitaminlere ot mot ne duyup bulduysam gerşeyi kullandım ama ovu testi silikten öteye geçemedi
Oyyy inşallah meloşumm hamişlik nasıl gidiyo askimKuzum bütün degerlerin güzel bence benimde hamile kaldıgım ay fsh böyleydi e2 de gayet güzel testestoron bildigim kadarı ile erkeklil hormonu oluyor banada yapmışştı doktorum ama neden yaptı kaç çıktı hiç hatırlamıyorum e nabızdan bakim bulursam atarım. İnşallah bu ay hepinizdem güzel haberleri almak nasip olsunMervenur277
Ben 10 yemek kaşığı bal 10 tatlı kaşığı çörekotu 10 çay kaşığı tarçın yaptım ama4 Çay kaşığı tarçın 4 tatli kaşığı çörek otu 10 yemek kaşığı bal böyle normal 6.6.12 ama öyle çok geliyo ve kalıyor ben 4 4 10 şeklinde Tm geliyor bitiyor sabah ac karnaimagination forever O _okyanus
Aynen canım benim de bu ay 3. senem oluyor evlilikte , 2 senedir uğraşıyorum sayılır aradaki sekmeler dahilNe zamandır istiyosunuz? Bende öyle düşünüyorum 2 bucuk sene olacak yaza kadar böyle devam edersem
Öğretmenim bir sorum olacakTüm topic ortak hareketimiz olsun
1.çörek otu kürü
2.yakı
3.d vit
4.omega 3 Q10
5.folik asit
6.şartlar elvermiyorsa da evde ufak çaplı bir spor
(Mümkünse inositol)
Bunlar olmazsa olmazımız olsun bu ay
Canım banada yazmıssın hemen cevaplıyım.yılda bır kez yaptırmısım ben sırasıyla 9-8-7-5 cıkmış benım fsh,her yıl düşmüş.9 cıktıgında aktıf sıgara sosyal içici alkol,vıtamınler yerlerde,beslenme kötü.Ama şuanda hiçbiri yok hayatımda.paketlı gıda yok denecek kadar az,evde saglıklı yemek hazırlıyorum artık,sacımı boyamıyorum,d vıtamınını fln aktıf kullanıyorum.1 yıldır çocuk denıyorum bakalım,artık tedavı asamasına gececegım onumuzdekı ay.bu ballı kürü sende yap bence etkılı olacak hepımızeBenimde fsh 10 küsür çıktı doktor 15 ten sonrası için tedavi önerdiğini söyledi. Bende dünden beri araştırıyorum nasıl düşer diye. Multivamin aldım regenesis diye. Çok iyi olduğunu duydum. Birazda hareket katıcam hayatıma.
Daha önce gitmişliğiniz oldu mu doktora peki? Ben gittim. İki ay da yumurtlama takibini dr yaptı çok emindi ama Allah nasip etmeyince de olmuyo. Eşim test verdi. Normal geldi sonucları benim rahim filmi cekilmem gerekiyormuş ama ona cesaretimi toplayamadım ağrılı bi işlemmiş galiba. Kürlere daldım bu ay.Aynen canım benim de bu ay 3. senem oluyor evlilikte , 2 senedir uğraşıyorum sayılır aradaki sekmeler dahil
Benim geçen sene 11 di o haliyle klomen femara kullandım tutmadı ,araya dişim girdi 10 ay koptum , sonra birden daldım aşılama yaptım tutmadı sonraki adette hormon testinde 19 çıkınca şok oldum. Testere dişli aslan pençesi yazmış herkes fsh düşürmek için , dengelemek içinde hayıt demişler .ben de bunları ve günde bir saat yürüyüş ,dediğinle aynı içerikli maxijino da kullanıyorum.daha bir sürü şeyBenimde fsh 10 küsür çıktı doktor 15 ten sonrası için tedavi önerdiğini söyledi. Bende dünden beri araştırıyorum nasıl düşer diye. Multivamin aldım regenesis diye. Çok iyi olduğunu duydum. Birazda hareket katıcam hayatıma.
Okeey ben varım bebısm.Q10 ve ınosıtol harıc hepsıne basladım bugun.Tüm topic ortak hareketimiz olsun
1.çörek otu kürü
2.yakı
3.d vit
4.omega 3 Q10
5.folik asit
6.şartlar elvermiyorsa da evde ufak çaplı bir spor
(Mümkünse inositol)
Bunlar olmazsa olmazımız olsun bu ay
Valla bende sigara olayına bugünden itibaren inşallah son verdim. Vitamin aldım bugün içinde baya farklı vitaminler varmış. Ballı kür dediğin çörekotu dimi? O tarz karışımlarla ilgili şey duymuştu. Bi hormonu düzenliyor diğerini bozuyor. Bilmiyorum artık ne kadar doğru. Allahtan uzun zamandır paketli gıda hayatımda yok.Canım banada yazmıssın hemen cevaplıyım.yılda bır kez yaptırmısım ben sırasıyla 9-8-7-5 cıkmış benım fsh,her yıl düşmüş.9 cıktıgında aktıf sıgara sosyal içici alkol,vıtamınler yerlerde,beslenme kötü.Ama şuanda hiçbiri yok hayatımda.paketlı gıda yok denecek kadar az,evde saglıklı yemek hazırlıyorum artık,sacımı boyamıyorum,d vıtamınını fln aktıf kullanıyorum.1 yıldır çocuk denıyorum bakalım,artık tedavı asamasına gececegım onumuzdekı ay.bu ballı kürü sende yap bence etkılı olacak hepımıze
Ben omepa q10 aldım 2 aydır kullanıyorum epa dha q10 omega 3 hepsini birden içeriyor. İçinde epa dha içereni kullanın diyor embriyologlar.Öğretmenim bir sorum olacakomepaq10 da omega3 var sanirm ayrıca omega3 kullanmak gerekli mi
Çok şükür kuzum iyi gidiyor şimdilik bi sıkıntımız yok şişiyoruz minnoş hiram ile beraberOyyy inşallah meloşumm hamişlik nasıl gidiyo askim
Tabi canım çok gittim tüp bebek hariç herşeyi yaptım eşimin değerleri de kötü benim, rahim filmini kesinlikle yapmalısın belki hemen ardından gebe kalacaksın çok var öyle örnek tüplerinşn açık oldupundan emin olmalısın canımDaha önce gitmişliğiniz oldu mu doktora peki? Ben gittim. İki ay da yumurtlama takibini dr yaptı çok emindi ama Allah nasip etmeyince de olmuyo. Eşim test verdi. Normal geldi sonucları benim rahim filmi cekilmem gerekiyormuş ama ona cesaretimi toplayamadım ağrılı bi işlemmiş galiba. Kürlere daldım bu ay.