- 25 Ocak 2023
- 10.402
- 12.034
- 31
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #1.641
İnşallah kuzum inşallah Rabbim bize sağlıklı sıhhatli kucağımıza alıp güzel günler görecek bebişler nasip etsinCanım benim aramıza dönmene çok sevindim dua konusunda sana o kadar çok katiliyorumki bende hep hamile kalayım diye dua ederdim sonucu kürtaj oldu şimdi hep rabbim bize sağlıklı hamilelik sağlıklı evlat nasip et diyorum bilmeden duaların karşılığını görüyoruz sende lütfen kendini kapatma bebişin melek oldu hep yanında rabbim tez zamanda yerini doldursun sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin
Türkiyedeyim kuzum sorma ameliyat falan oldum 30 ocakta dönücem artık kısmetse sen napıyosunNerelerdesin bacım geldin gittin mi Türkiye'ye
Geçmiş olsun kuzum nasılsın ya şimdi? Valla aklımdasın hep duamdasınTürkiyedeyim kuzum sorma ameliyat falan oldum 30 ocakta dönücem artık kısmetse sen napıyosun
Çok üzüldüm oturdum ağladım.Iğnenin etkisi geçmiş o zaman canım hergün yap bakalım koyulaşma olacakmı hemen umutsuz olma
Zümrüdüm ankam çok geçmiş olsun kuzumTürkiyedeyim kuzum sorma ameliyat falan oldum 30 ocakta dönücem artık kısmetse sen napıyosun
Cnm seni anneler topiğinden bılıyorum, başın saolsunKızlar ben Kasım'da sezeryan oldum ve bebeğim bir gün yaşayıp vefat etti . Doktorum 3 ay sonra gebelik düşün dedi . Aranızda sezeryan sonrası hemen hamile kalan var mı veya kalmayı düşünen
Kuzular sız napıyosunuzCnm seni anneler topiğinden bılıyorum, başın saolsunrabbım kalp ferahlığı versın
Bnım bi akrabamın 5 aylık kızı var, ve 2 aylık hamileymiş, demekki rahım toparlanmış, olabılıyor. Bnce sen düşünmeye başla, yada bıkaç doktordan daha fikir al
Yokmu bilgisi olan kızlarCanlar eski kan sonuçlarıma baktım da prolaktin seviyem son 3 ölçüm 22, 14, 21 olarak çıkmış yüksekmi acaba ya doktorum bununla ilgili birşey söylemedi.Aklıma takıldı şimdi
Normal sevıyerlerde bence.ust sınıra yakın bıraz ama sonucta ust sınır uzerınde degılYokmu bilgisi olan kızlar
Rabbimin vardır bildiği. Hiç öyle streslere girme. Kayınvalidem beni rüyasında hamile görmüş test yaptım sabah ama dümdüz negatifYa ne bilim insan kendi içinde şimdi bunlar ay bu yine geldi hala hamile kalamadı gibi düşüncelere giriyor acidiklarini düşünüyor önerdikleri bildiğimiz şeyler canım folik asit vitamin öyle işte
İyiyiz cnm çok şukur, doğuma hemen hemen 1 ay kaldı erken gelmesse tabii
Hayır mı ? Ne ameliyatı cok geçmiş olsun aşkım iyi misin nasılsın. Napayım havuc incir kürü yaptım da olmadı batı bekliyorum öyle aynı valla bildiğin gibiTürkiyedeyim kuzum sorma ameliyat falan oldum 30 ocakta dönücem artık kısmetse sen napıyosun
Maşallah kuzumİyiyiz cnm çok şukur, doğuma hemen hemen 1 ay kaldı erken gelmesse tabii
Hrsey yolunda rabbim isteyen hrkese versın dıye dua edıyoruzgbe kaldık ama inan dualarımı eksiltmedım hiç