- 7 Kasım 2022
- 3.137
- 5.796
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #1.681
İyi ayar vermişsin canım eline ağzına sağlıkBu ay tutmayan hiiiç üzülmesin.bu çörek otunda bı hıkmet var,bıdakı aya yıne yerız.balık yagıyla beraber.ılla olacak bakın gorursunuzaz once benımkıne saglam bı azar cektım sayende bu ay kactı bundan sonra benımde oncelıgım degıl cocuk yapmak ben 20 yasında degılım farkındaysan dedım,zaten hala barısmadım o gunden berı bıdakı aya cesaret edemez bıda boyle bıseye sımdıden garantıleyımde hahahah yedıgı trıbın suratın hattı hesabı yok beyons sevayd O _okyanus Mervenur277
Bu ay tutmayan hiiiç üzülmesin.bu çörek otunda bı hıkmet var,bıdakı aya yıne yerız.balık yagıyla beraber.ılla olacak bakın gorursunuzaz once benımkıne saglam bı azar cektım sayende bu ay kactı bundan sonra benımde oncelıgım degıl cocuk yapmak ben 20 yasında degılım farkındaysan dedım,zaten hala barısmadım o gunden berı bıdakı aya cesaret edemez bıda boyle bıseye sımdıden garantıleyımde hahahah yedıgı trıbın suratın hattı hesabı yok beyons sevayd O _okyanus Mervenur277
Allah razı olsun canmCnm seni anneler topiğinden bılıyorum, başın saolsunrabbım kalp ferahlığı versın
Bnım bi akrabamın 5 aylık kızı var, ve 2 aylık hamileymiş, demekki rahım toparlanmış, olabılıyor. Bnce sen düşünmeye başla, yada bıkaç doktordan daha fikir al
Bende cok korkuyorum bekliycem Allah'ın izniyle sağlıklı bir şekilde tekrar nasip etsin AllahBaşın sağolsun canımRabbim sabır versin.. naçizane fikrim biraz beklemen. Benim de bi kaybım var 8 aylık karnımda öldü bebeğim , sezeryandan 6 ay sonra tekrar gebe kaldım ve kalbi durdu. Biraz daha bekle en azından bi 6-7 ay geçsin , zor biliyorum inan şuan benim için çok çok zor.. gebeliğimin sonlarından korkarken bir de başında böyle bişi yaşadım. Rabbim kimseye evlat acısı göstermesin. Dilerim sağlıklı ve kolay bir gebeliğin olur Rabbim kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin
Bende cok korkuyorum bekliycem Allah'ın izniyle sağlıklı bir şekilde tekrar nasip etsin Allah
bize
gercekten cok zor herkes bi kere olmuş yine olur diyip geçiyor ama yaşamayan anlamıyor bu durumu
Allah kimseye yaşatmasın .Doğru ve ayrıntılı dua etmek lazım ben yanlış dua ettiğimi düşünüyorum
Bazen ayar vermek gerekiyorBu ay tutmayan hiiiç üzülmesin.bu çörek otunda bı hıkmet var,bıdakı aya yıne yerız.balık yagıyla beraber.ılla olacak bakın gorursunuzaz once benımkıne saglam bı azar cektım sayende bu ay kactı bundan sonra benımde oncelıgım degıl cocuk yapmak ben 20 yasında degılım farkındaysan dedım,zaten hala barısmadım o gunden berı bıdakı aya cesaret edemez bıda boyle bıseye sımdıden garantıleyımde hahahah yedıgı trıbın suratın hattı hesabı yok beyons sevayd O _okyanus Mervenur277
Aminn inşallahYaşamayana çok kolay geliyo canım ama yaşadıklarımızı biz biliriz. Kesinlikle duayı doğru etmek çok önemli ağzımızdan ne çıkarsa onu yaşıyoruzRabbim doğru zamanda bizlere nasip etsin inşallah
Teşekkür ederim.bilginiz içinO zaman endişelenecek durum yok canım bir haftaya olacaktır muhtemelen
Niye üzülüyorsun canım bunda bisey yokki erken yaptın testi hem bak olumsuzda olabilir dünyanin sonu değil daha yeni başlamışsın tedavi imtihan dünyası rabbim göstermesin bak çoğu kisiñin başına neler geliyor görüyorsun okuyorsun kendini olumsuza da hazırla ama umudun hep olsun hiç belli olmaz bu işlerÇok üzüldüm oturdum ağladım.
Sana ne demiştim o piki göreceksin diye bi tane damara ile böyle büyümez yumuş tamemen kür ve balık yağı etkilemiş bunu hepimizde gördük ay bugünden başla 3 gün üst üste değerlendiriyorsun bide senin este biraz sıkıntı vardı sanki bu dogy pozisyonu mutlaka dene onda sperm daha etkili oluyormuşKızlar pik gördümben şok gerçekten işe yarıyor bu çörek otu bence ama küçük bir yaramazlık yaptım ben ama etkileyeceğini sanmıyorum ,önceki kullanımımdan kalan bir tanecik femara içtim. Bir tanecik ama bu kadar etkileyeceğini sanmıyorum.hoş etkilemesi mevzu değil de çatlamayıp kist olması korkum sadece.şimdi iki havuç yiyeceğim hemen bakalım yarın nasıl olacak
İnşallah kuzum. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. Hayırlısıyla tez zamanda hepinize sağlıklı hamilelik nasip etsinMaşalllahhh bebegımmbende ıyım kuzum enerjımız yerınde arkanızdan gelıp tecrubelerınızden yararlanacagız ınsallah
Haketmiş ama ona müstehak benceBu ay tutmayan hiiiç üzülmesin.bu çörek otunda bı hıkmet var,bıdakı aya yıne yerız.balık yagıyla beraber.ılla olacak bakın gorursunuzaz once benımkıne saglam bı azar cektım sayende bu ay kactı bundan sonra benımde oncelıgım degıl cocuk yapmak ben 20 yasında degılım farkındaysan dedım,zaten hala barısmadım o gunden berı bıdakı aya cesaret edemez bıda boyle bıseye sımdıden garantıleyımde hahahah yedıgı trıbın suratın hattı hesabı yok beyons sevayd O _okyanus Mervenur277
Ezıyet etHaketmiş ama ona müstehak benceama umudumuzu koruyoruz bebişim hamile kalırsan ona söyleme bi süre görsün bende koca kişisiyle konuşmuyorum
Öyle yapıyorum valla hiç oralı olmuyorum zaten yumurtlama da geçti daha pesindenmi koşacam biraz yanlız kalsinda akli başına gelsin bizimki hepten odun insan bi özür diler gönül alır ama yok ne demişki ne olmuski ben abartıyormuşum da iyi otursun yerinde o zaman boşverdim bende düz kafa aynenEzıyet etkonusma kendı kabuguna çekilde iyi bi pişman olsun.evde bıcır bıcır hatunun yoklugunu ıyı bı yasasında anlasınlar yoklugumuzu..yaradılıstanmıdır nedır gercekten kafaları çok düz,düşüncesiz sorumsuzlar.aksi tarzda bırını bulan varsa sıkı sıkı sahip çıksın valla
Reglden 14 gün sonrasına tekabül ediyor kuzum ama döngüne göre de değişiyor. Bunu gösteren kitler var ovulasyon testleri. Ayrıca benim yumurtlama zamanlarımda şeffaf uzayan bir akıntı oluşuyor.Bir de yumurtlama dönemini nasıl hesaplıyorsunuz, daha doğrusu anlıyorsunuz
Aynen canım öyle oldu vallaSana ne demiştim o piki göreceksin diye bi tane damara ile böyle büyümez yumuş tamemen kür ve balık yağı etkilemiş bunu hepimizde gördük ay bugünden başla 3 gün üst üste değerlendiriyorsun bide senin este biraz sıkıntı vardı sanki bu dogy pozisyonu mutlaka dene onda sperm daha etkili oluyormuşhadi bakalım olacak bu iş