- 7 Kasım 2022
- 3.137
- 5.796
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #1.661
Canım maşallah 34. haftandasınCnm seni anneler topiğinden bılıyorum, başın saolsunrabbım kalp ferahlığı versın
Bnım bi akrabamın 5 aylık kızı var, ve 2 aylık hamileymiş, demekki rahım toparlanmış, olabılıyor. Bnce sen düşünmeye başla, yada bıkaç doktordan daha fikir al
Bebısmmm ben sanaa dedımmm mınnosummm.Kızlar pik gördümben şok gerçekten işe yarıyor bu çörek otu bence ama küçük bir yaramazlık yaptım ben ama etkileyeceğini sanmıyorum ,önceki kullanımımdan kalan bir tanecik femara içtim. Bir tanecik ama bu kadar etkileyeceğini sanmıyorum.hoş etkilemesi mevzu değil de çatlamayıp kist olması korkum sadece.şimdi iki havuç yiyeceğim hemen bakalım yarın nasıl olacak
Değerlendircem canımBebısmmm ben sanaa dedımmm mınnosummm.sakın benım gıbı çöp olmasın bu guzel pıkın.hemen degerlendırde cıksın aradan
İyiyim tatlım çok şükür. Sizden güzel haberler geldikçe daha da iyi oluyorum gözüm üstünüzde
Merhabalar ben ilk defa ovulasyon ile yumurtlama takibi yapıyorum hangi saatlerde yapıyorsunuz yada bir kuralı varmı ben 5 gündür yapıyorum bir farklilik varmı rica etsem yorumlasanizKızlar pik gördümben şok gerçekten işe yarıyor bu çörek otu bence ama küçük bir yaramazlık yaptım ben ama etkileyeceğini sanmıyorum ,önceki kullanımımdan kalan bir tanecik femara içtim. Bir tanecik ama bu kadar etkileyeceğini sanmıyorum.hoş etkilemesi mevzu değil de çatlamayıp kist olması korkum sadece.şimdi iki havuç yiyeceğim hemen bakalım yarın nasıl olacak
Çok şukur cnm iyi gdıyor hersey yolundaCanım maşallah 34. haftandasınnasıl geçiyor zaman
Henüz daha pike yakım görünmüyor. Ovulasyon testini her gün aynı saatte yapmak gerekiyor takibini düzgün yapabilmek için, ilk idrar olmaması gerekiyor ve 2 saat sıvı tüketmeden yapmak gerekiyor böyle yani başka bi kuralı yokSad15 Ocak 21 ocakta bitti
Maşallah canım vallahi brova inat ettin gördün sonunda pikiKızlar pik gördümben şok gerçekten işe yarıyor bu çörek otu bence ama küçük bir yaramazlık yaptım ben ama etkileyeceğini sanmıyorum ,önceki kullanımımdan kalan bir tanecik femara içtim. Bir tanecik ama bu kadar etkileyeceğini sanmıyorum.hoş etkilemesi mevzu değil de çatlamayıp kist olması korkum sadece.şimdi iki havuç yiyeceğim hemen bakalım yarın nasıl olacak
Öncesinde 2 3 saat sıvı alımını kesip gün içinde yapmak lazım canım sabah 10 la akşam 8 9 arası gibi mesela. Aynı saatlerde yapılırsa takil açısından daha iyi olur .ne zaman ki pik gördün o zaman silinmeyi takip etmek için daha sık yapılır.Testler henüz silik seninkiler devam etmek gerekiyor c kadar koyulaşana kadar . o kadarını biliyorsundur illakiSad15 Ocak 21 ocakta bitti
dinlen canım Allah kolaylık versin sağlık versinÇok şukur cnm iyi gdıyor hersey yolundaağarlaştım tabi zor yürüyorum, yatıyorum, dınlenıyorum, sizler nasılsınız
Valla öyle oldu canımMaşallah canım vallahi brova inat ettin gördün sonunda pikiinşallah hayırlı haberleri de alirisn
13 . Gunumdeyim ama pcos var düzenli değil çok ama son birmkac aydır 30 gün civarı oluyorumÖncesinde 2 3 saat sıvı alımını kesip gün içinde yapmak lazım canım sabah 10 la akşam 8 9 arası gibi mesela. Aynı saatlerde yapılırsa takil açısından daha iyi olur .ne zaman ki pik gördün o zaman silinmeyi takip etmek için daha sık yapılır.Testler henüz silik seninkiler devam etmek gerekiyor c kadar koyulaşana kadar . o kadarını biliyorsundur illakidöngünün kaçıncı günündesin , kaç gün sürüyor adetin ? daha oluşmamış
Maşalllahhh bebegımmİyiyim tatlım çok şükür. Sizden güzel haberler geldikçe daha da iyi oluyorum gözüm üstünüzdeDoğum şu an için Nisan görünüyor. Sen nasılsın
Evet cok mantıklı bebegım.belıne yastık koy.1 saat oyle dur sonrada yastıgı alır uyursun.esınede vıtamınını ıcır anca gelır etkısı yatana kadarDeğerlendircem canımöyle pek bir beklentim umudum yok ama bu bile bir adım bir gelişme benim için gerisi takdiri ilahi tabiki aslında sperm açısından sabahları olması daha iyiymiş ama ben sperm sıkıntısından ötürü gece uyumadan değerlendireceğim ki hiç tuvalete bile kalkmayıp öyle uyuyacağım mantıklı mı sence de
O zaman endişelenecek durum yok canım bir haftaya olacaktır muhtemelen13 . Gunumdeyim ama pcos var düzenli değil çok ama son birmkac aydır 30 gün civarı oluyorum
Kızlar ben Kasım'da sezeryan oldum ve bebeğim bir gün yaşayıp vefat etti . Doktorum 3 ay sonra gebelik düşün dedi . Aranızda sezeryan sonrası hemen hamile kalan var mı veya kalmayı düşünen