- 7 Şubat 2022
- 2.727
- 1.807
- 27
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #2.321
Şifa olsun inşallah içtiklerin bir an önce gelsin miniğinÜniversite hastanesinden randevu aldım canım oraya gitcem allah nasip ederse.doktorun çatlamamış dediği yumurta çatlamış olabilir havuç incir kürüne başladım adetim 6.gün bitmişti sonra birden kanama başladı pembe renk geliyo 8.gün bugün.hiç yaşamamıştım bu olayı ama bu olay benim yumurtlama döngümü etkilermi bilmiyorum.çörek otu tarçın balada devam ediyorum
Şifa olsun inşallah içtiklerin bir an önce gelsin miniğin
Evet canım 15gün olduTasum doğum oldu mu
Beni de ekler misiniz listeye ? sat 4 Ocak bat 5 şubatGüzel annelerim ve anne adaylarım,
Hepimizin güzel haberi alacağı hayırlı bir ay ve topik olsun inşallah. Kimimiz yorulduk, belki kimimiz yeni başlıyor. Ama hepimiz biliyoruz ki yolun sonunda güzel şeyler bizi bekliyor. Şimdi kendini toparla güzel annem, yolculuğumuz devam ediyor
İsmini listeye yazdırmak isteyen güzel annelerim bana Özel mesaj atsınlar lütfen veyahut beni etiketleyerek sat ve bat tarihlerimizi yazalım.
SAT BAT SONUÇ ArasaNillGerek 4 Ocak 1 Şubat K Keskeolsa 1 Ocak 1 Şubat @cans16 1 Ocak 1 Şubat @mrstroisy 31 Ocak 1 Şubat @degisimdonusum 4 Ocak 2 Şubat @sirius 82 2 Şubat @yanasip52 11 Ocak 2 Şubat @astralseyahat 2 Ocak 2 Şubat @nilanka5698 10 Ocak 2 Şubat @ecemlhn 6 Ocak 3 Şubat @iamarwen 8 Ocak 3 Şubat @lila004 8 Ocak 4 Şubat @nurumik 3 Ocak 4 Şubat @burdabikiz 11 Ocak 4 Şubat @arwen42 10 Ocak 4 Şubat E Eymennnannesi 4 Şubat @beyons 9 Ocak 5 Şubat @uniq12 9 Ocak 5 Şubat @incirlikekim 5 Ocak 5 Şubat @eflaak 9 Ocak 5 Şubat @Anjelique94 9 Ocak 5 Şubat @Yesmar Yesmarr 6 Ocak 6 Şubat @zesamu93 13 Ocak 6 Şubat @_okyanus 14 Ocak 6 Şubat @blackkdahlia 11 Ocak 6 Şubat @itsnotabigdeal 7 Ocak 6 Şubat @ruzgarr18 9 Ocak 6 Şubat @Minnos28 5 Ocak 6 Şubat @1fafeyla 9 Ocak 6 Şubat Mervenur277 9 Ocak 7 Şubat @Bahar esinti 10 Ocak 7 Şubat @hemsirebiri 7 Ocak 7 Şubat @Esra0806 10 Ocak 7 Şubat @Hayat su 10 Ocak 7 Şubat @Askkadiniii 12 Ocak 7 Şubat @kelebek_vadisi 3 Ocak 7 Şubat @Eleni1 12 Ocak 8 Şubat @imagination forever 11 Ocak 8 Şubat @bademlicikolata 12 Ocak 8 Şubat @mucizelerbenibulur 8 Ocak @tufiberry 9 Ocak 9 Şubat @namuzmr 13 Ocak 9 Şubat @Bebikoo 13 Ocak 10 Şubat @Nogaa 6 Ocak 10 Şubat @rabianizzz 12 Ocak 10 Şubat @Yaseminnn35 13 Ocak 10 Şubat @Perlitik 13 Ocak 11 Şubat @misshaa 11 Ocak 11 Şubat @brcubrcu0101 13 Ocak 12 Şubat @laylsari 12 Ocak 12 Şubat @sbkt86 16 Ocak 12 Şubat @sevayd 17 Ocak 14 Şubat @Elma_armut 15 Ocak 14 Şubat @yesilruyaa 17 Ocak 14 Şubat @bestemilka 10 Ocak 16 Şubat @Numi Nata 20 Ocak 16 Şubat @sundy94 19 Ocak 17 Şubat @berrawst 18 Ocak 18 Şubat @sundy94 21 Ocak 20 Şubat @Minaa95 25 Ocak 21 Şubat @OLENA MIRA 25 Ocak 25 Şubat @orchagoci 25 Ocak 27 Şubat @sevgisaygidan 27 Ocak 27 Şubat @Fatoss06 30 Ocak 27 Şubat @CandyButcher 31 Ocak 28 Şubat K Keskeolsa 31 Ocak 28 Şubat ArasaNillGerek 31 Ocak 28 Şubat @kuence 29 Ocak 29 Şubat @kirmizi puantiye
Evet kuzum bayadır yokum burda rahatsızlandım ameliyat geçirdim canım ama şuna daha iyim böbrekte taş çıktı birde onun ağrıları eklendi yaşamaya çalışıyorum desem yeri var sen nasılsınn
Çok geçmiş olsun canım inşallah toporlanırsın en kısa zamanda. Bende napim top gibi yuvarlanmaya başladım artık fazla büyüdükEvet kuzum bayadır yokum burda rahatsızlandım ameliyat geçirdim canım ama şuna daha iyim böbrekte taş çıktı birde onun ağrıları eklendi yaşamaya çalışıyorum desem yeri var sen nasılsınn
Bebişler böyle zamanlarda geliyor kuzum hatırlaÇok şükür sevindim iyi olmanaOlsa uça uça gelir her yerden haber ederdim sakin sakin takılıyorum diycem ama bu aralar çok yoğunum aile işleri yani. Hastalananlar, şehir dışından gelenler gidenler vs. Ya benim evimde birirleri var yada biz başka yerdeyiz yakında isyan bayrağını çekicem az kaldı
Cann dün gece test yaptım negatif. Bugün nöbetçi yim. Sabah tiroid ilacı için kan vermem gerekiyor du doktor a dedim Beta da isteyelim mi olur dedi. 10 çıktıE Eymennnannesi canım ne yaptın tekrar test yaptın mı
Sen ne yaptın test yaptınmiE Eymennnannesi canım ne yaptın tekrar test yaptın mı
Sübhanallah çok tuhaf Allah im hepimize en sağlıklı şekilde nasip etsin inşallahCann dün gece test yaptım negatif. Bugün nöbetçi yim. Sabah tiroid ilacı için kan vermem gerekiyor du doktor a dedim Beta da isteyelim mi olur dedi. 10 çıktıakşam beşte belli oldu bende sana yazmaya geldim şimdi baktım sen dün etiket yapmış sin. Birde şimdi pembe leke geldi normal mi ya
Benimki yok piyasadaBebişler böyle zamanlarda geliyor kuzum hatırla
İlk tuvaletimle yaptım kuzum ve damlatır damlatmaz bu şekilde çıktı. Yani ama hala inanmıyorum sanki bir şey olacak test yanlış çıktı da öyle oldu gibi geliyor yani inanamıyorum anlatabiliyor muyum kanda görmeden sanırım buna inanamıcamCanım sen bu testleri sabah ilk tuvaletinde mi yaptın
Eğer yapmadıysan yarın ilkte bi dene bence
çok bariz var görünüyor çünkü
frely de şimdi gördüm, kuruma çizgisi olarak çıkmış ama bence şöyle
hiç bişey olmasa kuruma çizgisi de çıkmıyor
demek ki bir çizgi varmış biz net görememişiz ki sonrasında kuruyunca iyice oturmuş
yarın hayırlı haberlerini bekliyorum
Kuzum inşallah doğrudur yarın elimde bir tane daha var onu da yapacağım bekliyorum inşallah yafnd_50 canım yaaa çok ama çokkk sevindim, bence testler doğru çünkü freely zamanla oturan bir test Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sabrının meyvesini
Aşkooo beklemedeyim yarın sabah yapacağımfnd_50 bebısm ne yaptın son durum ne
Yaaaa sen benim paylaşımı gördün mü biz seninle konuştuk mu kafam hiç yerinde değilFırsat kolluyoruz resmenaz kaldı az şu yarıyıl tatili bitmiyoooor
Kuzum kasımda 6 gün gecikmeye girmişti. Sonra ikiye mi ne düştü gecikme hacamattan sonra şeytan kulağına kurşun çatlamanın 14. Günü adet oluyorum. İki adette 27. Günde geldi. İnşallah birlikte veririz güzel haberi allahımmm sen konuyu biliyorsun amiiinnnCanım yine aynı oldu satlar batlar geçen ayda nerdeyse aynıydı bakarsın birlikte hamiş oluruzbenim birkaç gün ileri geri oynuyor diye 29 şubat yazdırdım
Benim iki sene rolantide sürdü. Sonra dr la ilerledim bikaç ay yine olmadı. Eşimin testide normal bu arada. İlk gebeliğimde baya baya plansızdı hiç denemedik bile desem yeri var. İkinci zorluyor biraz. Bu ay küre başladım incir havuc kürüne. Bir hafta ara verdim yarın tekrar başlıyorum nasipse ocak başı hacamat yaptırdım bir de iki adetim de gecikmesiz gününde geliyo. Yoksa üç sene önce doğum yaptığımdan beri biraz düzensizlik vardı. İncir havuc kürüyle ilk defa tam anlamıyla çatlama yaşadım ben hatta iki gün önce oldu. Doğru bilmişim 14. Gün bugunde adet oldum. Sende durumlar nasıl yeni mi başladınız, yoksa bi süredir var mı bebek çalışmalarıBen de her ay bişeyler denedim ama tam pik olmuyordu. İlk defa saldım kendimi hiç bir şey yapmadım hatta folik asit bile içmedim 2 ay tam pik gördüm. Ama tutmadı bugün kırmızı kartı yedim. Oysa çok ümitliydim. Sen kaç aydır deniyorsun
Kuzum o kürü adetin ikinci günü başlayıp 21 gün aralıksız yapıyorsun. 21. Günü de yapıp tam 7 gün ara veriyorsun. Bu ara verdiğin dönem bat dönemine denk geliyo zaten. Eğer gebelik oluşmadıysa son kez 21 gün daha yapıp bırakıyosun.Üniversite hastanesinden randevu aldım canım oraya gitcem allah nasip ederse.doktorun çatlamamış dediği yumurta çatlamış olabilir havuç incir kürüne başladım adetim 6.gün bitmişti sonra birden kanama başladı pembe renk geliyo 8.gün bugün.hiç yaşamamıştım bu olayı ama bu olay benim yumurtlama döngümü etkilermi bilmiyorum.çörek otu tarçın balada devam ediyorum
Merhaba bende şubat ayında tüp bebeğe başlıcam doktorla görüştük onayladık regli tarihimi bekliyorum sat bat nedir yeniyim de ilk denemem olucakTopigimiz hayırlı ve uğurlu olsun inşallah bir aylığına da olsa sahalara geri döndüm
@sevayd
@beyons
@imagination forever
melisaa93
Allah razı olsun canım, tüm kuzularımızıSağlıkla büyüsün Paşam
1.5.senedir evliyim 1.senedir deniyoruz ama olmadı. Eşimin testleri sıkıntılı biraz. Benim de yumurtlama vs testlerde sorun yok. Sadece yaş 40 oldu o yüzden endişeliyim. Benim yaş faktörü var eşimin sperm sıkıntılı bakalım kısmetmidr nedir kadermidir. Hayırlısı diyorum ama.insan kafaya çok takiyoBenim iki sene rolantide sürdü. Sonra dr la ilerledim bikaç ay yine olmadı. Eşimin testide normal bu arada. İlk gebeliğimde baya baya plansızdı hiç denemedik bile desem yeri var. İkinci zorluyor biraz. Bu ay küre başladım incir havuc kürüne. Bir hafta ara verdim yarın tekrar başlıyorum nasipse ocak başı hacamat yaptırdım bir de iki adetim de gecikmesiz gününde geliyo. Yoksa üç sene önce doğum yaptığımdan beri biraz düzensizlik vardı. İncir havuc kürüyle ilk defa tam anlamıyla çatlama yaşadım ben hatta iki gün önce oldu. Doğru bilmişim 14. Gün bugunde adet oldum. Sende durumlar nasıl yeni mi başladınız, yoksa bi süredir var mı bebek çalışmaları