- 14 Şubat 2022
- 1.041
- 1.414
- 36
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #2.341
Hayırlısıyla güzel sonuçlarınız olsun inşallahMerhaba bende şubat ayında tüp bebeğe başlıcam doktorla görüştük onayladık regli tarihimi bekliyorum sat bat nedir yeniyim de ilk denemem olucakbi yardım bacılar
Konuştuk konuştukYaaaa sen benim paylaşımı gördün mü biz seninle konuştuk mu kafam hiç yerinde değil
Yani soruna yönelik tedavi var mı uygulanan varsa tabi süreç daha da kısalır inşallah bebeğinize kavuşursunuz Allahın izniyle1.5.senedir evliyim 1.senedir deniyoruz ama olmadı. Eşimin testleri sıkıntılı biraz. Benim de yumurtlama vs testlerde sorun yok. Sadece yaş 40 oldu o yüzden endişeliyim. Benim yaş faktörü var eşimin sperm sıkıntılı bakalım kısmetmidr nedir kadermidir. Hayırlısı diyorum ama.insan kafaya çok takiyo
Yarın elimde olan bu aynı testten bir daha yapacağım kuzum ondan sonra duruma göre bakacağımKonuştuk konuştukkan testi istedim ben ilk sonrada baktım kafan bir milyon tekrar freely test yapmanı istedim sabahı bekliyorum artık
Ay hadi inşAllah sabah şenlenir buralarYarın elimde olan bu aynı testten bir daha yapacağım kuzum ondan sonra duruma göre bakacağım
HGS çekildim 2 ay önce. Doktor 3.4 ay bekle HGS den sonra hamilelik oluyor dedi onu bekliyorum. O süre zarfında olmazsa 3.4 ay sonra tüp Bebek istiyorum inşallah gerek kalmazYani soruna yönelik tedavi var mı uygulanan varsa tabi süreç daha da kısalır inşallah bebeğinize kavuşursunuz Allahın izniylebi arkadaşımın eşindeydı sıkıntı önce özelde tüp bebek denediler olmadı sonra üniversite hastanesinde yaptırdılar oldu kısmetlerine lavuştular
Bende de aynı durum var 3 4 gündür de devam ediyor. Hatta tekrar mı yumurtluyorum acaba dedim test yaptım bişey çıkmadı. İnşallah gebelik habercisidirKızlar bir sorum var çatlamadan 4 gün sonra oluşan tek taraflı kasık ağrısı ve batma bi şey ifade eder mi
İnşallah gerek kalmadan güzel haberlerini duyarızHGS çekildim 2 ay önce. Doktor 3.4 ay bekle HGS den sonra hamilelik oluyor dedi onu bekliyorum. O süre zarfında olmazsa 3.4 ay sonra tüp Bebek istiyorum inşallah gerek kalmaz
Sat son adet tarihi bat beklenen adet tarihi güzelimMerhaba bende şubat ayında tüp bebeğe başlıcam doktorla görüştük onayladık regli tarihimi bekliyorum sat bat nedir yeniyim de ilk denemem olucakbi yardım bacılar
Aynısı bende de var neyin belortisi anlamış değilim insan umitlenmekte istemiyorKızlar bir sorum var çatlamadan 4 gün sonra oluşan tek taraflı kasık ağrısı ve batma bi şey ifade eder mi
Catlamanın belirtileri sürermiş 3-4 gün. Ben öyle biliyorumAynısı bende de var neyin belortisi anlamış değilim insan umitlenmekte istemiyor
Benısm uyanır uyanmaz buraya kostum sana baktım yoksunayy hadii uyaaannnn
Evet bebegım yaa
Evet bebegım yaagunaydınn öpücükler sana
ay canım benim demekki pozitife dönmüş yükselmiş en son deger 3 çıkmış demiştin hadi gözün aydın sağlıkla ilerlesin inşCann dün gece test yaptım negatif. Bugün nöbetçi yim. Sabah tiroid ilacı için kan vermem gerekiyor du doktor a dedim Beta da isteyelim mi olur dedi. 10 çıktıakşam beşte belli oldu bende sana yazmaya geldim şimdi baktım sen dün etiket yapmış sin. Birde şimdi pembe leke geldi normal mi ya
ay bende işi gücü bıraktım burayı takip ediyorum bu kız uyanmadı galibaBenısm uyanır uyanmaz buraya kostum sana baktım yoksunayy hadii uyaaannnn
Kanamam oldu Sabah sübhanallahay canım benim demekki pozitife dönmüş yükselmiş en son deger 3 çıkmış demiştin hadi gözün aydın sağlıkla ilerlesin inş