- 4 Ağustos 2022
- 5.984
- 2.854
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsallah unutur yapılmayacak iş yapıyo canım kısımEvet biz yaşadıkAVM de markette her yerde bi parmak burnundaydı dediğin gibi karıştırma değilde parmağını koyup duruyordu öyle arada bir yapma diyordum ama çok müdahale etmedim kendi kendine unuttu şuan arada bir yapıyor ama başta çok fazlaydı
![]()
Boyu kız bebeğe göre uzunmuş. Benim kızım 76 cm. Kilosu da 9,5 bazıları tombiş diyor ama benim gözüme zayıf ve minik geliyor . Zaten 9 kilo da iyi ama iştahlı dediniz diye atomu da yer belki diye demiştim . Keşke benimki de yese . İçinde tahin var. Tahin ve susam boy uzatıyormuş .Bunu önceden bn de görmüştüm 2 haftadır deniyorum düzenli olamıyorum ama malesef .. yani kilo olayını artık çok takmıyorum çünkü bütün kan tahlilleri yapıldı ve sagliksal bı durum olmadığı yapısal ve hareketli olmasından dolayı dedi doktorumuz.. bizim kızın boyu iyi ama şu an 80 civarı olmuştur o yüzden doktorumuz gelişim geriliği var diyemem boyu orta persentilde dedi.. ama o kadar zayufiz ki boyu bile belli etmiyo.. galiba benim kız her zaman zarif ama orta boylu bı kız olacak
Ben sinir oluyorum buna ya. Sanki bi eşyamızı sakınıyoruz gibi davranıyorlar. Çocuk istemiyor işte . Bebek de olsa onun da bi karakteri var , duyguları var. Oyuncak değil ki bu Sen kucağına al , öylece dursun oyna bırak .Aynen bizde de bu var zorla alıp sevmek istiyorlar çocukta başlıyor ağlamaya huzursuz oluyor sonra, kimseye lafta anlatamıyorum hemen küsüp kırılıyorlar sanki ben sevdirmiyorum gibi
Kıyamam ya dişi ağrıyor heralde, calpol felan verdin mi8'den beri ağlıyor sadece memede susuyor artık bedenimde hal kalmadı bıraktım bakalım nereye kadar ağlayacak
Kesinlikle öyleBen sinir oluyorum buna ya. Sanki bi eşyamızı sakınıyoruz gibi davranıyorlar. Çocuk istemiyor işte . Bebek de olsa onun da bi karakteri var , duyguları var. Oyuncak değil ki bu Sen kucağına al , öylece dursun oyna bırak .
Bilmiyorum ağrı mı başka bir şey mi günlerdir böyle verdim ağrı kesici sabaha kadar aynı döngüKıyamam ya dişi ağrıyor heralde, calpol felan verdin mi
saymadım ama bi 10 tane var herhalde. Bazılarını bir iki söyleyip bir daha söylemedi. Duyduğu şeyi de bazen söylemeye çalışıyorKızlar bebekleriniz kaç kelime söyleyebiliyor? Söylediğiniz kelimeyi de tekrar edebiliyorlar mı mesela işte şöyle söyle dediğinizde söylüyorlar mı
Yani 4-5 kelime söylüyor herhalde Ama gördüğü ve duyduğu şeyleri sürekli tekrar etmeye çalışıyor . Bugün mesela işaret parmağıyla işaret Edip bu dedi birkaç kezKızlar bebekleriniz kaç kelime söyleyebiliyor? Söylediğiniz kelimeyi de tekrar edebiliyorlar mı mesela işte şöyle söyle dediğinizde söylüyorlar mı
Valla çözemiyorum bu bebişlerin derdini, gaz diyorum diş diyorum başka bişey gelmiyor aklıma benimki de dün hep döndü durdu ıh ıh yapıyor gözü kapalı, yatağında ordan oraya döndüBilmiyorum ağrı mı başka bir şey mi günlerdir böyle verdim ağrı kesici sabaha kadar aynı döngü
Evet bazen söylediği şeyi unutuyor tekrar söylemiyor, bende dikkat ettim bir kaç bizim söylediğimizide söylemeye çalışıyor kendincesaymadım ama bi 10 tane var herhalde. Bazılarını bir iki söyleyip bir daha söylemedi. Duyduğu şeyi de bazen söylemeye çalışıyor
Yaa çok tatlı oldular böyle konuşunca demiYani 4-5 kelime söylüyor herhalde Ama gördüğü ve duyduğu şeyleri sürekli tekrar etmeye çalışıyor . Bugün mesela işaret parmağıyla işaret Edip bu dedi birkaç kez
Ayyyy yerim benim ki top kaçar kaçmaz ellerini açıp nerde diyoYaa çok tatlı oldular böyle konuşunca demibenimki de dün koltuğun altına top kaçmış noldu dedim burda diyor
şok oldum
En tatlış zamanları da zorluklarından sıra gelmiyor tadını çıkarmayaEvet bazen söylediği şeyi unutuyor tekrar söylemiyor, bende dikkat ettim bir kaç bizim söylediğimizide söylemeye çalışıyor kendinceçok hoşuma gitmeye başladı ahtapot diyorum pot diyor maymun diyorum mamu diyor
![]()
Çok bal oldularAyyyy yerim benim ki top kaçar kaçmaz ellerini açıp nerde diyo![]()
Kesinlikle öyle, o kadar yoruluyoruz ki ağzımıza ediyorlarEn tatlış zamanları da zorluklarından sıra gelmiyor tadını çıkarmaya
Bayadır bajtırmadım ama 10 kilo olmuştur artık inşallahŞuan seninkinin boy ve kilosu kaç oldu?