- 8 Aralık 2019
- 2.682
- 3.021
- 133
- 33
Gece uyumadan en son kaçta yiyor yemek?Ben emzirmiyorum gece beslenmesini de bıraktık büyüdükçe düzene girer inşallah.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gece uyumadan en son kaçta yiyor yemek?Ben emzirmiyorum gece beslenmesini de bıraktık büyüdükçe düzene girer inşallah.
Teşekkür ederimEvet biraz düşükmüş sıcaklık, üşüttü sanırım yavrucak. Geçmiş olsun portakal mandalina falan vermeye çalışın, burnunu temizlemek eziyet ama en azından yatmadan falan yapabilirseniz belki biraz rahatlar.
21.30-22 gibi mama içiriyorum 180-210 ml değişiyor. Bir daha sabah kalkınca içiriyorum. Gece 4-5 gibi aşırı huysuz olursa içiriyorum yineGece uyumadan en son kaçta yiyor yemek?
Su versen yanında dursun yutamadıkça içer. Benim bebe çok su istiyor yerken veriyorum. Bir de yanağına bastır biriktirmeye başladıkçaHayır ya dalmıyor hep iletişim halindeyiz napcam bilmiyorum. Annemle konuştum bende öyle yapıyormuşum zamanla duzelecek büyüdükçe dedi bakalım
Bastırıyorum ama umrunda değil. Suyla yemeye alışmasın diye su vermiyorum ama bu gidişle verecem galiba.Su versen yanında dursun yutamadıkça içer. Benim bebe çok su istiyor yerken veriyorum. Bir de yanağına bastır biriktirmeye başladıkça
Bende akıllı çıktımBiraz eğlenceBakalım sonuçlar nasıl
Ben akıllı çıktım
![]()
Bu nasıl olacak yani yatağına mı konulacak tam anlamadım .Kızlar şunu deniycem ben . Top kekik siparişi verdim gelsin deniycem .siz de deneyin . Ne kaybetcez
![]()
Bence ağzından biriktirmesindense su daha iyi. Sürekli değil baktın yutamadı o zaman verirsin ben öyle yapıyorum.Bastırıyorum ama umrunda değil. Suyla yemeye alışmasın diye su vermiyorum ama bu gidişle verecem galiba.
Yastığının altına koyulacak.Bu nasıl olacak yani yatağına mı konulacak tam anlamadım .
Sürekli yutamıyor zaten ya çok ilginç.Bence ağzından biriktirmesindense su daha iyi. Sürekli değil baktın yutamadı o zaman verirsin ben öyle yapıyorum.
Beyaz tül kese içine 2 yemek kaşığı top kekik . Yastığın altına koyulacakmış. Açıklamada öyle yazıyorBence ağzından biriktirmesindense su daha iyi. Sürekli değil baktın yutamadı o zaman verirsin ben öyle yapıyorum.
İki elimde birbirinden farklı bir akıllı biri süper zeka çıkıyorBiraz eğlenceBakalım sonuçlar nasıl
Ben akıllı çıktım
![]()
Süper zekaymışımBiraz eğlenceBakalım sonuçlar nasıl
Ben akıllı çıktım
![]()
Deneyeyim bende var, ama yastık kullanmıyorum nereye koyacağımKızlar şunu deniycem ben . Top kekik siparişi verdim gelsin deniycem .siz de deneyin . Ne kaybetcez
![]()
Ay hiç bakmamışim herhalde açıklamaya kafa neredeyse artıkBeyaz tül kese içine 2 yemek kaşığı top kekik . Yastığın altına koyulacakmış. Açıklamada öyle yazıyor![]()
Aynen ben de yastık kullanmıyorum çarşafın altına koyarız biz deDeneyeyim bende var, ama yastık kullanmıyorum nereye koyacağım![]()
Bence disari çıkmak istiyo o yuzden dış kapıda agliyoHiç böyle huyları yoktu o kadar uyanık kalmıyordu yine aralarda 10-15 dk uyuyordu üstüne birde dış kapıya gidip ağlamaya başladı. 10-11 arası uyanıyor. Allahım sabır ver
Ay darısı başıma biz hala bırakamadım ama yine baya azalttım bunada şükürBen emzirmiyorum gece beslenmesini de bıraktık büyüdükçe düzene girer inşallah.