• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
3 kardeşiz bizde annem bizim için gece hiç kalkmazdınız bi yatardınız sabaha kadar hele sen açken bile kalkmazdın doyurmak için zorla uyandırırdım diyor. Böylesi daha yaygınmış demek ki şimdi daha az. Dün gece 8 kere kalkmışız oda saatin ölçtüğü yani kim bilir daha neler yaşandı hafızamın kabul edemediği 😅
Annem benimde uyku sorunumun olduğunu söylüyor ama bir yerden sonra düzelmiş pirinç unu falan yediriyormuş sabaha kadar uyuyormuşum en son bende pirinç unu verecem canıma yetti

Aynen annemde diyor siz gece 1 2 kere kalkardınız uyurdunuz sonra diyor, gece uykunuzda altınızı değiştirirdim uyanmazdınız diyor benim bebeğim geçen taşırmıştı altını değiştirim dedim uyandı bangır bangır bağırdı geri de saatlerce uyumadı 😂
Bu bebeler çok cins gerçekten. Bu kaçıncı gece oldu sayamadım 2.30’da uyandı yine, sabaha kadar ayaktayız şimdi. Odasından çıkmış ta dış kapıya kadar gitmiş oturmuş ağlar bir vaziyette buldum orda ne işin var Allah aşkına

Bu bebeler çok cins gerçekten. Bu kaçıncı gece oldu sayamadım 2.30’da uyandı yine, sabaha kadar ayaktayız şimdi. Odasından çıkmış ta dış kapıya kadar gitmiş oturmuş ağlar bir vaziyette buldum orda ne işin var Allah aşkına
Alışkanlık haline getirmiş sanırım :( sonra uyuyor kaçta uyanıyor peki

Alışkanlık haline getirmiş sanırım :( sonra uyuyor kaçta uyanıyor peki
Hiç böyle huyları yoktu o kadar uyanık kalmıyordu yine aralarda 10-15 dk uyuyordu üstüne birde dış kapıya gidip ağlamaya başladı. 10-11 arası uyanıyor. Allahım sabır ver

Dün gece bizde sanırım 7 kere kalktık. 1,6 tog tulumun içine sadece çıtlı atlet giydirip yatırmıştım. Gece ben üşümedim pek anlamadım o yüzden . Sabah burnu akıyor . Hapşırıyor ha bire . Salak kafam ya hasta ettim çocuğu.

Dün gece bizde sanırım 7 kere kalktık. 1,6 tog tulumun içine sadece çıtlı atlet giydirip yatırmıştım. Gece ben üşümedim pek anlamadım o yüzden . Sabah burnu akıyor . Hapşırıyor ha bire . Salak kafam ya hasta ettim çocuğu.
Odası kaç dereceydi ki gece baktın mı?

Bende zorlamıyorum ama o kadar uzun süre bazen uyumuyor ki geçen toplam 10 saat uyumadı baktım hala uyumuyor direniyor zorla uyutmaya çalıştım ağla ağla uyudu, şimdi de daha yeni uyudu aşırı direniyor bu aralar, bu kadar uzun süre ona da yazık bana da perişan oluyorum
10 saat mi allah yardimciniz olsun o ne ya yazik size

Annem benimde uyku sorunumun olduğunu söylüyor ama bir yerden sonra düzelmiş pirinç unu falan yediriyormuş sabaha kadar uyuyormuşum en son bende pirinç unu verecem canıma yetti
Ben yatmadan önce güzelce doyuruyorum ilk yatırdığımda güzel uyuyor ama sonra meme aklıma geliyor galiba sık sık uyanıyor yinede emzirmiyorum artık gece max 2 kere emziriyorum oda çok uykum olurda dayanamazsaö uyusun diye diş dönemideacatip kötü şimdi oğlumun şişen dişleri çıktı onunda faydasını görüyorum

Uyku saati geçince uyumuş gibi sonraki uyku saatine geçiyorlar ve daha enerjik oluyorlar ben uyku konusunda zorlamayı bıraktım uyumadılında uyutmuyorum
Bende zorlamıyorum ama o kadar uzun süre bazen uyumuyor ki geçen toplam 10 saat uyumadı baktım hala uyumuyor direniyor zorla uyutmaya çalıştım ağla ağla uyudu, şimdi de daha yeni uyudu aşırı direniyor bu aralar, bu kadar uzun süre ona da yazık bana da perişan oluyorum

Ben yatmadan önce güzelce doyuruyorum ilk yatırdığımda güzel uyuyor ama sonra meme aklıma geliyor galiba sık sık uyanıyor yinede emzirmiyorum artık gece max 2 kere emziriyorum oda çok uykum olurda dayanamazsaö uyusun diye diş dönemideacatip kötü şimdi oğlumun şişen dişleri çıktı onunda faydasını görüyorum
Ben emzirmiyorum gece beslenmesini de bıraktık büyüdükçe düzene girer inşallah.

Kızlar bebekleriniz yedirdiğiniz yemekleri çiğneyip yutabiliyor mu? Katı şeyler yedirirken inanılmaz zorlanıyorum. Çiğniyor çiğniyor ağzında biriktiriyor yutmuyor sonra ağzı dolunca midesi bulanıp yutuyor. Yoğurt olmasa katı şeyler yiyemiyor resmen. Artık kafayı yemek üzereyim bir çözüm önerisi olan var mı?

İlk uykusu kaç saat oluyor

Kızlar bebekleriniz yedirdiğiniz yemekleri çiğneyip yutabiliyor mu? Katı şeyler yedirirken inanılmaz zorlanıyorum. Çiğniyor çiğniyor ağzında biriktiriyor yutmuyor sonra ağzı dolunca midesi bulanıp yutuyor. Yoğurt olmasa katı şeyler yiyemiyor resmen. Artık kafayı yemek üzereyim bir çözüm önerisi olan var mı?
Bişeye dalıyor ondan mı acaba ağzında biriktiriyor

Bişeye dalıyor ondan mı acaba ağzında biriktiriyor
Hayır ya dalmıyor hep iletişim halindeyiz napcam bilmiyorum. Annemle konuştum bende öyle yapıyormuşum zamanla duzelecek büyüdükçe dedi bakalım

Sabah kalktığımızda 19,5tu. Gece biraz daha düşüktür . Önceki gün gece 22ydi. . Şu an hapşırıyor sık sık , burnu da akıp duruyor
Evet biraz düşükmüş sıcaklık, üşüttü sanırım yavrucak. Geçmiş olsun portakal mandalina falan vermeye çalışın, burnunu temizlemek eziyet ama en azından yatmadan falan yapabilirseniz belki biraz rahatlar.

Back
X