Evet evet girebilirsin dedi bana doktorum guneslenebilrsin d vitamini iyi olur dedi tabi çok kalmamak şartı ile şemsiye açarız nolcak keyfimiz yerinde olsun daBen de doktora soracaktım deniz için bir sorun yok muymuş yazlık yerdeyim bende daha parmağımı sokmadım suya
Evet öyle biliyorumKızlar yolk kesesi görününce boş gebelik ihtimali kalkıyor değil mi?
Sağlık ocağında tüm değerlerin çıkıp bhcg nin çıkmamasıSağlık ocağı bir de baştan asağı her şeye bakıyor vitaminler hormonlar kan sayımı hepsini alıyor daha iyi daha düzenli özel hastane laboratuvarından
Malesef ertesi gün çıkıyor ben de bekliyorum sabah verdimSağlık ocağında tüm değerlerin çıkıp bhcg nin çıkmamasısabah 8 buçukta verdim hepsi saat 2 de çıkmış bir tek beta yok
Ertesi gün yine öğleden sonrayı bulur mu acabaMalesef ertesi gün çıkıyor ben de bekliyorum sabah verdim
Benim de öyle oluyo korkuyodum demek bebegim olusuyomusKaç kez söküldü sanıp tuvalete koştum sıcak aktı sandım adet gibi beyaz akıntı gelmiş oluyor losyon gibi bebek oluşup yerleştiği için mukus salgılıyormus rahimden
212.156.143.226:81/ThalamusLaboratuvar/frmwebsonuc.aspxErtesi gün yine öğleden sonrayı bulur mu acaba
Bakayim canim teşekkürler212.156.143.226:81/ThalamusLaboratuvar/frmwebsonuc.aspx
Bu siteden bak canım sabah çıkar
Hayırlı olsun çok sevindimKızlar bugün vajinal olarak görüldü kese 5+1henüz yolk ya da kalp sesi yok ama inşallah onu da haber vereceğimiz günler gelir
Ekliyorum tabloya minnoş kesemiziiin haftasınıKızlar bugün vajinal olarak görüldü kese 5+1henüz yolk ya da kalp sesi yok ama inşallah onu da haber vereceğimiz günler gelir
Bende happymomdayimmm ha bir de hamilelik diye bi uygulama var orda bebegi animasyonlu gösteriyor dokununca hareket ediyor felan kalp atışı sesi var güzel bir uygulamaBende happymom var , bir de gebelik takibi isimli program ikisini kullanıyorum ikisi de çok iyihappymom instagramda da takip ediyorum
Ekliyorum tabloya minnoş kesemiziiin haftasını
Teşekkür ederimHayırlı olsun çok sevindim
Aynı gerginliği ben de yaşadım ya korktum değerlerimde sorun var diye. Doktor beta hormonunda çalışmaları gecikmiştir dedi, bu saate neredeyse ancak yansıttılar.Sağlık ocağında tüm değerlerin çıkıp bhcg nin çıkmamasısabah 8 buçukta verdim hepsi saat 2 de çıkmış bir tek beta yok
Ultrason ölçümlerine göre doktor belirliyor, birkaç kere gidince belli olur. Sonra adet tarihinizi değiştiriyor doktorKizlar, gec döllenme yasayaniniz var mi? Ozaman nasil hesaplaniyor? Cuma günü ultrasonda baktiginda 20.ci günlerde dedi. Betada hafif yükselme var dediler ve tekrar kan aldilar bugün. Kanamalarim devam ediyor
Ben de daha değiştirmedim şu an elimde la Roche posay ve the purest var. The purest a şu anlık devam ediyorum ama araştırıp doğal icerikli bişey alicam inşaallah. Duş jeli ve şampuan da henüz değiştirmedim. Alınca haber ederimBen bebek yagi almayı düşünüyorum bugün itibari ile sürerim birde güneş kremi sanırım değiştirmem gerekiyor sizin bildiğiniz önerebileceğiniz varmi ben yazliktayim çünkü güneşlenmek başlarım yavaştan doktorum guneslenebilir denize girebilirsin dedi
Şampuan olarak herbal essences aldım ben. Güneş kremi olarak da yüzde 100 mineral olanları tercih ederseniz fiziksel güneş kremlerini onlar daha iyi gebelikteBen de daha değiştirmedim şu an elimde la Roche posay ve the purest var. The purest a şu anlık devam ediyorum ama araştırıp doğal icerikli bişey alicam inşaallah. Duş jeli ve şampuan da henüz değiştirmedim. Alınca haber ederim