2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    311
Yarın tam 5 haftalık oluyoruz cuma mı gitsem ilk muayeneye acaba 🤗 kese görünür mü
Önce bir keseyi göreyim rahat etsin içim diyorum ya da perşembe mi gitsem
Perşembe 5+2 oluyor

Benim de kanamam oldu bugun maalesef doktora gittik kanama alani yok bebis iyi cok sukur buyumus 8+0 dik 8+5 cikti ultrasonda
Sizi de listeye ekleyelim 😍🥰
Yaş , son adet , kaçıncı bebiş, kese ve kalp atış haftası ve isteğe bağlı şehir
Yazarsanız eklerim hemen ilk tabloya 😍

Güneş kremi daha alamadım. Şampuan herbal essence aldım , rossmandan doğal mutfak deterjanı aldım, banyo için temizleyici aldım. Çatlak kremi erken mi bilemedim. Zeytinyağı sürülebilir belki alana kadar

Kizlar beni zor bı süreç bekliyor bende tiroid ve guatr çıkmış doktor ilaç yazdı yarın ultrason çekilecek önümüzdeki hafta bebeğin kap atışı duyulucak bide bugün kese göründü B Buffalosos bide kanamamin olduğu gün normalde kan uyuşmazlığı iğnesi olmama gerekiyormuş ama doktor yapmamıştı bugün gittiğim doktor dedi nasıl yapmaz hemen şimdi yapmamız lazim dedi ben baya korktum inşallah sağ salim dogururum bebeği ignemi de oldum ve bu hastane den o kadar memnumun ki herkese tavsiye ediyorum kizlar.

Kizlar beni zor bı süreç bekliyor bende tiroid ve guatr çıkmış doktor ilaç yazdı yarın ultrason çekilecek önümüzdeki hafta bebeğin kap atışı duyulucak bide bugün kese göründü B Buffalosos bide kanamamin olduğu gün normalde kan uyuşmazlığı iğnesi olmama gerekiyormuş ama doktor yapmamıştı bugün gittiğim doktor dedi nasıl yapmaz hemen şimdi yapmamız lazim dedi ben baya korktum inşallah sağ salim dogururum bebeği ignemi de oldum ve bu hastane den o kadar memnumun ki herkese tavsiye ediyorum kizlar.
Çok geçmiş olsun canım sen negatif eşin pozitif mi kan uyuşmazlığı böyle mi oluyor acaba
Neyse ki yapmışlar iğneyi hicbisey olmaz 🥰

Yarın tam 5 haftalık oluyoruz cuma mı gitsem ilk muayeneye acaba 🤗 kese görünür mü
Önce bir keseyi göreyim rahat etsin içim diyorum ya da perşembe mi gitsem
Perşembe 5+2 oluyor
Perşembe iyi bence, bugün 5+1di benim alttan gördü. 2 gün sonra belki karından da görürdü. Direkt yolk da oluşmuş olur belki hem 🥰

Kızlar cevap vermediniz tekrar yazmak istedim eklem ağrılarınız var mı kollarım bacaklarım sızlıyor çok ağrıyor. Normal mi sizce korkmaya başladım

X