4 gün sonra düşünmemeye bek gerçekten sitresin etkisi varcanım hayırlısı böyleymiş öyle düşün bakalım bende korkuyorum kimyasaml olacak diye söyleyip çağırmak istemiyorum inşallah en kısa zamanda sağlık bir gebeliğin olur 73 den kaç gün sonra test verdin?
Kanama neden olmuş pekiBenim de kanamam oldu bugun maalesef doktora gittik kanama alani yok bebis iyi cok sukur buyumus 8+0 dik 8+5 cikti ultrasonda
Sizi de listeye ekleyelimBenim de kanamam oldu bugun maalesef doktora gittik kanama alani yok bebis iyi cok sukur buyumus 8+0 dik 8+5 cikti ultrasonda
Bizde herkes öğrendi oğlum sağ olsunBebek haberini ne zaman söyleyeceksiniz sevdiklerinize
Çok geçmiş olsun canım sen negatif eşin pozitif mi kan uyuşmazlığı böyle mi oluyor acabaKizlar beni zor bı süreç bekliyor bende tiroid ve guatr çıkmış doktor ilaç yazdı yarın ultrason çekilecek önümüzdeki hafta bebeğin kap atışı duyulucak bide bugün kese göründü B Buffalosos bide kanamamin olduğu gün normalde kan uyuşmazlığı iğnesi olmama gerekiyormuş ama doktor yapmamıştı bugün gittiğim doktor dedi nasıl yapmaz hemen şimdi yapmamız lazim dedi ben baya korktum inşallah sağ salim dogururum bebeği ignemi de oldum ve bu hastane den o kadar memnumun ki herkese tavsiye ediyorum kizlar.
Benim de ferdinin b12 çıkmış hcg yok daha sabaha kaldı sanırımAynı gerginliği ben de yaşadım ya korktum değerlerimde sorun var diye. Doktor beta hormonunda çalışmaları gecikmiştir dedi, bu saate neredeyse ancak yansıttılar.
Desene pazartesinin azizliğine uğradık, doktor demişti ama yoğunluktan ötürü bugün gecikebilir, şükür ki yetişti benimki. Hayırlı sonuçlar almanızı temenni ederim.Benim de ferdinin b12 çıkmış hcg yok daha sabaha kaldı sanırım
Bizde herkes öğrendi oğlum sağ olsunyedi yabancı bile biliyor
Perşembe iyi bence, bugün 5+1di benim alttan gördü. 2 gün sonra belki karından da görürdü. Direkt yolk da oluşmuş olur belki hemYarın tam 5 haftalık oluyoruz cuma mı gitsem ilk muayeneye acabakese görünür mü
Önce bir keseyi göreyim rahat etsin içim diyorum ya da perşembe mi gitsem
Perşembe 5+2 oluyor
5+2 ile yarın gidiyorum canım doktor çağırdı bakalım beniYarın tam 5 haftalık oluyoruz cuma mı gitsem ilk muayeneye acabakese görünür mü
Önce bir keseyi göreyim rahat etsin içim diyorum ya da perşembe mi gitsem
Perşembe 5+2 oluyor
En son ki beta hcg nasıldı canım seninPerşembe iyi bence, bugün 5+1di benim alttan gördü. 2 gün sonra belki karından da görürdü. Direkt yolk da oluşmuş olur belki hem
Ayy haber bekliyoruzzzz olmazsa ben de 5+3 de giderim dayanamicam5+2 ile yarın gidiyorum canım doktor çağırdı bakalım beni
Cuma 675ti canım. Bugün yaklaşık 2000dir herhalde baktırmadımEn son ki beta hcg nasıldı canım senin