2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    311
Kizlar, gec döllenme yasayaniniz var mi? Ozaman nasil hesaplaniyor? Cuma günü ultrasonda baktiginda 20.ci günlerde dedi. Betada hafif yükselme var dediler ve tekrar kan aldilar bugün. Kanamalarim devam ediyor
Ah nasıl oldun ne dedi doktorlar. O kanama neden olmuş şimdi nasılsın

Anladım canım yarın sabah kan vereyim ben sonra duruma göre cuma veya pazartesi doktora gideyim.

Vallahi 806tl bayıldım canım şimdi sağlık ocağını düşünüyorum işte

Anladım canım yarın sabah kan vereyim ben sonra duruma göre cuma veya pazartesi doktora gideyim.

Vallahi 806tl bayıldım canım şimdi sağlık ocağını düşünüyorum işte
Sağlık ocağı bir de baştan asağı her şeye bakıyor vitaminler hormonlar kan sayımı hepsini alıyor daha iyi daha düzenli özel hastane laboratuvarından

Sağlık ocağı bir de baştan asağı her şeye bakıyor vitaminler hormonlar kan sayımı hepsini alıyor daha iyi daha düzenli özel hastane laboratuvarından
Sabah kan testi için gittiğimde ben de bütün tahlilleri yapmasını istemiştim aile hekiminden. Açıkçası bu süreç zaten yeterince pahalı. Özel hastanelere en azından şu aşamada para yedirmek mantıklı gelmedi bana.

Hiç saglıklı gebeliğim olmadı 2.kimyasal gebelik
Genetiğe gitmenizi tavsiye ederim benim de aynı şekildeydi ve pıhtılaşma çıktı, şuan kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. Genetiğe görünmekte fayda var bence, hakkınızda hayırlısı olsun çok geçmiş olsun

Bugün kan testi verdim en son 73 tü 22 ye düşmüş
Aslında şöyle olumlu yandan bakmak lazım şükürler olsun tüpler açık, hamile kalabiliyorsun kimyasal olanlar embriyo sağlıksız olduğu için vücut atıyormuş sağlıklı olduğunda güzelce tutunacak yine denemeler devam bu ay sağlıklı beslenirsiniz eşinle , spor da yap yürü yumurta takviyesi kullan yine olacaktır hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…