2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    311
Yanlış hatırlamıyorsam sende zayıftın bazı şeyler genetik olıyor ne yaparsan yap almıyor işte belki sen ya daeşin bebekten kilonuz azdı

Canım ben gümüş kapak kullandım hiç gögüslerim tahriş olmadı.. Süt pompası Manuel sakın alma bnce eli baya yoruyo

Doktor ne diyor

Kızlar hiç kanına baktırdınız mı bebeklerin sünnette kan aldılardı hemoglobin 11 çıkmış biraz düşük mü normal mıi bu acaba bu aya göre
Bugün kan sonuçları kötü çıktı maalesef kan depoları boşalmış resmen. Ocean demir damlası kullanıyorduk şurubunu verdi. B12 değeri iyi ama kış boyu kullanın dedi b12 verdi.

Bugün kan sonuçları kötü çıktı maalesef kan depoları boşalmış resmen. Ocean demir damlası kullanıyorduk şurubunu verdi. B12 değeri iyi ama kış boyu kullanın dedi b12 verdi.
Çok geçmiş olsun düzelir bebekler ufacık bişey yese bile etki ediyor b12si demiri falan kaç demir bizimde 12 çıktı sınırdaydı mesela nişey demedi 1 yaşından sonra demir ilacını bırak dedi

Bu hafta içi sağlık ocağına gidicem eğer 9 kiloyu geçtiyse belki 1 yaşına girene kadar 10 olur ama sanmıyorum ya
Doktor 1 yaşında 10 kiloya gelirsiniz dedi de ben çok ihtimal veremedim bizim için bakalım göreceğiz
Çok geçmiş olsun düzelir bebekler ufacık bişey yese bile etki ediyor b12si demiri falan kaç demir bizimde 12 çıktı sınırdaydı mesela nişey demedi 1 yaşından sonra demir ilacını bırak dedi
Ferritin değeri 30 alt limit bizim 8 çıkmış
Demir 33 diyor alt limit bizim 60 çıkmış

Doktor 1 yaşında 10 kiloya gelirsiniz dedi de ben çok ihtimal veremedim bizim için bakalım göreceğiz

Ferritin değeri 30 alt limit bizim 8 çıkmış
Demir 33 diyor alt limit bizim 60 çıkmış
Her hastaneye farklı bakıyor galiba bende demir hgb diye geçiyor yanlış yorumlamadıyzam en düşük değer 12 bizimkide 12 b12 de en düşük 168bizim 292 çıkmış ama o zaman kıyma çok vermiyodum şimdi haftada en az 3 4 kere koyuyorum yemeklerine belki biraz daha artmıştır. Kilo konusundaxa bizimkilerin kiloları yakın yanlış hatırlamıyorsam benimkide 8700dü en son ay dönümü geliyor 1 şubatta bakalım kaç gram almış

Kaç çıktı değerleri acaba bizimkinden düşük mü yukarda yazmışsın şimdi gördüm

Kızlar antibiyotikten sonra bebeğimin poposu pişik oldu.Sudocrem ile geçer gibi olmuştu şimdi yine pespembe olmuş.Nasıl geçireceğimi bilemiyorum suan.Böyle bir durum yaşayan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…