2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    311
Kızlar cevap vermediniz tekrar yazmak istedim eklem ağrılarınız var mı kollarım bacaklarım sızlıyor çok ağrıyor. Normal mi sizce korkmaya başladım
Benim bacaklarım ayak bileklerim çok sızladı dün gece uyuyamadım. Ama devamlı olursa bi görün yine de bir şey diyemedim geçmiş olsun çok

Kızlar cevap vermediniz tekrar yazmak istedim eklem ağrılarınız var mı kollarım bacaklarım sızlıyor çok ağrıyor. Normal mi sizce korkmaya başladım
Ben böyle bir sorun yaşamadım canım kan değerlerine baktırmış mıydın? D vitamini eksikliği ya da kalsiyum eksikliği yaşıyor olabilir misin

Ben böyle bir sorun yaşamadım canım kan değerlerine baktırmış mıydın? D vitamini eksikliği ya da kalsiyum eksikliği yaşıyor olabilir misin
muhtemelen dvitamini başlamamız lazım bu arada, benim de baya düşük çünkü. Kalsiyum için 1 bardak süt ya da kefir, magnezyum içerdiği için günde 1 tane de maden suyu içiyorum.

B bebegimolsun-06 merhaba bilgileri bana yazarsanız ekleyeyim listeye

Son adet tarihi , yaş , kaçıncı çocuk, kese haftası varsa kalp atış haftası ve isteğe bağlı şehir

muhtemelen dvitamini başlamamız lazım bu arada, benim de baya düşük çünkü. Kalsiyum için 1 bardak süt ya da kefir, magnezyum içerdiği için günde 1 tane de maden suyu içiyorum.
Ben sağlık ocağında kan değerlerime baktırdığımda eksikliğim yoktu çünkü d vitamini kullanıyordum hamile olduğumu öğrenince bıraktım. Eksikliğin varsa mutlaka doktorla görüşüp başla burada d vitamini eksikliği düşüğe sebep oluyor gibi şeyler de yazıldı.

Ben hamile kalmadan once d vitamini ve omega3 kullaniyordum. Doktorum ilk muayenede hepsini birakmami soyledi. Vitamin takviyeleri 3. Aydan sonra olacak dedi

Kızlar Allah nasip ederse bayramdan sonra çoğumuzun kesesi görünmüş bazılarında kalp atışları duyulmuş olacak çok heyecanlı 2 hafta sonrayı merak ediyorum doğrusu hepimiz için hayırlısı olsun inşallah sağlıkla mutlulukla devam eder hepimiz için Allah isteyen herkese de en güzel şekilde nasip etsin

Kızlar hiç gece uykunuzdan bulantı yüzünden kalktınız mı? Akşam pek bir şey yememiştim açlıktan mı yoksa bebişten mi o kadar bulandı anlamadım
Benimde bulantılarım oluyor
Bulantı ile uyanmadım ama acıkınca midem bulanıyor bi de yedikten bi süre sonra bi kere çıkardım ama 3 gündür bulantım var

Bende var canım bacakalrim çok ağrıyor kramp girmis gibi kemiklerim ağrıyor inşallah geçer zorluyor valla Allah'tan evdeyim

Kızlar bilmiyorum hep bacaklarım ağrıyordu ama bu gün kolum da çok ağrımaya başladı sızlıyor resmen kötü bişey yoktur dimi normal midir bilemedim ya daha test yapmadı haftaya gidip yapacağım

Kızlar dün ya da bugün adet günümdü. Pembe ve peçeteye bulaşan bir akıntım var , prediktör de şimdi böyle çıkardı ? Bunu yaşayan oldu mı aranızda ? Teşekkürler şimdiden .

Eklentiler

• 74CD4DA8-AFCC-42DC-A1EE-C2101709BAAB.jpeg
    526,4 KB · Görüntüleme: 75
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…