2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    310
Ya ben adet olcam diye çok korkuyorum ara ara kaşıkta ağrı yaşıyorum ama sürekli değil böyle kramp gibi normalmi ya
bende de aynısı var ama bence normal burda okudukça rahatladım ben de. Adet olacakmışım gibi bi ağrı giriyor arada

Üstteki 2 gün öncesinde yapıldı 4+1 de, alttaki 4+3 te yapıldı iki çizgi de kopkoyu çıkmayınca canım sikilmisti ama bugün bat günüydü sizin de söylediğine göre normal gibi görünüyor
IMG_20230613_201101.jpg

Üstteki 2 gün öncesinde yapıldı 4+1 de, alttaki 4+3 te yapıldı iki çizgi de kopkoyu çıkmayınca canım sikilmisti ama bugün bat günüydü sizin de söylediğine göre normal gibi görünüyor
Eki Görüntüle 3260947
Normal bence gayet iyi🧿👍🙏 bugün benim de 4+2ydi sabah alttakine benziyordu

Kızlar haftaya bugün Allah nasip ederse randevum var keseyi görmeyi umut ediyorum ama kalp atışı için erkendir değil mi 5+2? Vajinal usg ile duyan var mı grupta acaba bu tarihlerde

Kızlar haftaya bugün Allah nasip ederse randevum var keseyi görmeyi umut ediyorum ama kalp atışı için erkendir değil mi 5+2? Vajinal usg ile duyan var mı grupta acaba bu tarihlerde
Ben de 5+6 ya randevu aldım bayramdan önceki son iş gününe 23 hazirana, bayram sonrasini bekleyemem diye inşallah duyarız kalp atışlarını da, keseyi de görürüz 🙏

Kızlar dün 4+5 haftalıktım. Doktora gittim alttan muayene ile keseyi gördü. Kese 6,5 cm dedi ama her yerde mm yazıyor. Sizce doktor yanlış mı söyledi? Ultrasona da 6,5 cm yazmış
6,5cm se 13 haftalık olması lazım
Yani doktor yanlış söylemiş 6,5 mm zaten 4 haftalık felan

Sanki hayali bir çizgi var yanlış mı görüyorum varsa ben de şubat annesi olacağım insallah:halay:
Evet bir silik çizgi var :) test markası ne acaba, beni asla yaniltmayan test laboquik idi asla ikinci çizgi hayali de olsa kuruma çizgisi de olsa çıkmadı değerim 5 olduğu gün silik çizgi çıktı ilk defa :) laboquik benim için en başarılı test, diğer markalari bilmiyorum artimed uzak durulması gereken bir test onu biliyorum sadece, elinizdeki test güvenilir bir test ise ikinci çizgi var 😍

Evet bir silik çizgi var :) test markası ne acaba, beni asla yaniltmayan test laboquik idi asla ikinci çizgi hayali de olsa kuruma çizgisi de olsa çıkmadı değerim 5 olduğu gün silik çizgi çıktı ilk defa :) laboquik benim için en başarılı test, diğer markalari bilmiyorum artimed uzak durulması gereken bir test onu biliyorum sadece, elinizdeki test güvenilir bir test ise ikinci çizgi var 😍
Benin de öyleydi artimed de negatig çıkmıştı aynı g0n 2 saat sonra laboquick ile pozitifi görmüştüm

Predictor testim bata 6 gün var. Days comfortu iki saat önce yaptım days comfortta çıkmadı. Ama predictor un üzerinde 6 gün kala yazıyor inşallah doğrudur

Ben de 5+6 ya randevu aldım bayramdan önceki son iş gününe 23 hazirana, bayram sonrasini bekleyemem diye inşallah duyarız kalp atışlarını da, keseyi de görürüz 🙏
Ben de 22 sine almıştım öğrenmeden önce olursa takip olmazsa sonraki aylar için genel muayene diye:KK48::KK48:

X