Amin canım Allah razı olsun. Tüp bebeğe başlarken hiç bu olasıkları düşünmemiştim. Anca taburcu olup eve geldim nasıl bitkinim anlatamam. Allah hayırlısıyla. Bebelerinize kavuştursun sizleriCanımm allah şifa versininşallah tez zamanda gönlünün muradına kavuşursun çok çok geçmiş olsun
Benimde bir anda gidip bir anda geri geldi hepsi 9 ve 10. Haftamda rahattım 11. Haftamdayım geri geldi malesefKizlar klasik geleck ama benm iki gubdr belirtilerm ozellikle halsizlik ayaga kalkamama kesildi birden. Bulantm da azaldi.birden olinca tedirgn oldm. Cunku su almaya bile kalkamiyordm. Bugun temzlk yaptm bir suru o kadr kendimdeydm. Sizde boyle oldu mu. 8+3 um
Millet gelip bana kahvalti hazrliyor temzlk yapiyordu bir sabah uyandm gayet kendimdeym temzlj yaptm yemek yaptm yemek yedim gogus hassasiyetm azaldi. Yani aksamdan sabaha ne olmus olabilir kiBenimde bir anda gidip bir anda geri geldi hepsi 9 ve 10. Haftamda rahattım 11. Haftamdayım geri geldi malesef
Benim kızımda doktor ilk zamandan beri hep kıza benziyor derdi ama ben başka şehirde bir kere doktora gittim bana erkek demişti ben şokBenim de bugun kontrolum vardi. 10 hafta 2 gunlukmus bebek. Doktor cinsiyet tahmininde bile bulundu. Bacak arasinda bi siskinlik gordugu icin erkek olabilir ama kesin de degil degisebilir dedi. Kiz isteyen ve bekleyen bende kafalar karisik. Daha once hamile olan ve erkenden erken tahmin edilen ama sonra degisen var mi aramizda?
Canım Allah sana tez zamanda hayırlı bir gebelik nasip eder inş üzme kendini hayır vardır bunda daAmin canım Allah razı olsun. Tüp bebeğe başlarken hiç bu olasıkları düşünmemiştim. Anca taburcu olup eve geldim nasıl bitkinim anlatamam. Allah hayırlısıyla. Bebelerinize kavuştursun sizleri
Çok şey etmeKizlar klasik geleck ama benm iki gubdr belirtilerm ozellikle halsizlik ayaga kalkamama kesildi birden. Bulantm da azaldi.birden olinca tedirgn oldm. Cunku su almaya bile kalkamiyordm. Bugun temzlk yaptm bir suru o kadr kendimdeydm. Sizde boyle oldu mu. 8+3 um
Bendede şurubu geçirmediğini hissettim tablet daha iyi geldi bnaTabletini içiyorum ama geçmedi şurubunu almayı düşünüyorum
11+5 im dün dakikalarca çıkardım hep özellikle sabah oluyor doktorum 3-4 haftaya %50 azalır sonra içinden bi canavar çıkcak zaten kiloları alıp alıp geliyorsunuz dediÇok şey etmebende de dün belirtiler azaldı yemek yaptım yedim hem de resmen kokusuna dayanamadığım o şey ile neyse akşamına kustum
Merhaba arkadaşlar normalde hesaplamaya göre Mart doğum olacak ama burda tecrübesi olanlara bişey sormak istiyorum ben 6+2 de kalp atışını duyamadık bugun gittim 7+2 olması gerek yine kalp atışını duyamadık, haftaya olmazsa kürtaj dedi bu durumu yaşayanlar var mı ileriki haftalarda duyan
canım 11. hafta en uyunu dediler ben şuan 9+2 yim 11 haftayı bekliyorum.gossipbusra canım sen fetal dna yaptırdın mı? Nerede yaptırdın fiyat vs aldın mı bana da bilgi verebilirmisin ben de düşünüyorum da
Bende bir hafta daha bekleyip ondan sonra ki hafta gitmeyi düşünüyorum inşallah hayırlı sonucla gelirimsat'a göre 7+6 korunmasız ilişkiye göre 7+0'ken karından bebeği de göremedik biz değil kalp atışı.
vajinal ultrasonla baktı doktorum (önceki gittiğim iki doktor bakmamıştı)
6+2 olarak hem bebeği gördük hem kalp atışını duyduk.
Sonraki kontrollerde yavaş yavaş farkı kapatmış görünüyordu.
iyi maşallahYaptırdım12 haftalıkken gidicektim ama dayanamadım tam 11 olduğumda gittim ultrasonda 11+4 çıktı ense kalınlığı burun kemiği bakıldı normal çok şükür kan sonucum daha çıkmadı 1inde cikicak
Ne kadar da kibar bir doktor11+5 im dün dakikalarca çıkardım hep özellikle sabah oluyor doktorum 3-4 haftaya %50 azalır sonra içinden bi canavar çıkcak zaten kiloları alıp alıp geliyorsunuz dedi
Ya çok şeker çok tatlı bir doktorum var sağolsun arkadaş gibi valla ben sabahın 5 inde acıkmaya başlıyorum aç uyanıyorum resmen bütün gece napıyorsa içimdeNe kadar da kibar bir doktorbu arada benim de karnımın alt tarafı belim ara ara ağrıyor sanırım canavarlar içimizi yiyor
İnşallah iyi olarak kalırsın ama geri geliyorMillet gelip bana kahvalti hazrliyor temzlk yapiyordu bir sabah uyandm gayet kendimdeym temzlj yaptm yemek yaptm yemek yedim gogus hassasiyetm azaldi. Yani aksamdan sabaha ne olmus olabilir ki
Hayırlı olsun
Rabbim Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bende bugün kontrole gittim ancak cinsiyet söylemedi genel kontroldu çok şükür kanamamda bitti bebekte çok iyi hareketli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?