2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Canımm allah şifa versininşallah tez zamanda gönlünün muradına kavuşursun çok çok geçmiş olsun
Amin canım Allah razı olsun. Tüp bebeğe başlarken hiç bu olasıkları düşünmemiştim. Anca taburcu olup eve geldim nasıl bitkinim anlatamam. Allah hayırlısıyla. Bebelerinize kavuştursun sizleri

Kizlar klasik geleck ama benm iki gubdr belirtilerm ozellikle halsizlik ayaga kalkamama kesildi birden. Bulantm da azaldi.birden olinca tedirgn oldm. Cunku su almaya bile kalkamiyordm. Bugun temzlk yaptm bir suru o kadr kendimdeydm. Sizde boyle oldu mu. 8+3 um

Benimde bir anda gidip bir anda geri geldi hepsi 9 ve 10. Haftamda rahattım 11. Haftamdayım geri geldi malesef

Benimde bir anda gidip bir anda geri geldi hepsi 9 ve 10. Haftamda rahattım 11. Haftamdayım geri geldi malesef
Millet gelip bana kahvalti hazrliyor temzlk yapiyordu bir sabah uyandm gayet kendimdeym temzlj yaptm yemek yaptm yemek yedim gogus hassasiyetm azaldi. Yani aksamdan sabaha ne olmus olabilir ki

Benim kızımda doktor ilk zamandan beri hep kıza benziyor derdi ama ben başka şehirde bir kere doktora gittim bana erkek demişti ben şok kızım oldu

Amin canım Allah razı olsun. Tüp bebeğe başlarken hiç bu olasıkları düşünmemiştim. Anca taburcu olup eve geldim nasıl bitkinim anlatamam. Allah hayırlısıyla. Bebelerinize kavuştursun sizleri
Canım Allah sana tez zamanda hayırlı bir gebelik nasip eder inş üzme kendini hayır vardır bunda da bize güzel haberlerini hemencecik ver inş

Çok şey etme bende de dün belirtiler azaldı yemek yaptım yedim hem de resmen kokusuna dayanamadığım o şey ile neyse akşamına kustum

Kızlar göbeğinin yanı acıyan yada ağrıyan oldumu hiç?dün yemekten sonra başladım belimde ağrıyordu ama belim geçti gbeğim yanı acıyor gibi

Çok şey etme bende de dün belirtiler azaldı yemek yaptım yedim hem de resmen kokusuna dayanamadığım o şey ile neyse akşamına kustum
11+5 im dün dakikalarca çıkardım hep özellikle sabah oluyor doktorum 3-4 haftaya %50 azalır sonra içinden bi canavar çıkcak zaten kiloları alıp alıp geliyorsunuz dedi

sat'a göre 7+6 korunmasız ilişkiye göre 7+0'ken karından bebeği de göremedik biz değil kalp atışı.
vajinal ultrasonla baktı doktorum (önceki gittiğim iki doktor bakmamıştı)
6+2 olarak hem bebeği gördük hem kalp atışını duyduk.
Sonraki kontrollerde yavaş yavaş farkı kapatmış görünüyordu.

gossipbusra canım sen fetal dna yaptırdın mı? Nerede yaptırdın fiyat vs aldın mı bana da bilgi verebilirmisin ben de düşünüyorum da
canım 11. hafta en uyunu dediler ben şuan 9+2 yim 11 haftayı bekliyorum.
NİPT PLUS 350 $ dedi iş bankası 6 taksit yapıyoruz dedi.(bu doktorun anlaşmalı olduğu) ayrıca
antalya genetik test merkezi almanya 5-7 iş günü sonuç 300 euro
antalya ultrason merkez-amerika 15 iş günü nakit 9000 tl fiyatları araştırmıştım. istersen yaptıracağım kadının numarasını veririm sana

Bende bir hafta daha bekleyip ondan sonra ki hafta gitmeyi düşünüyorum inşallah hayırlı sonucla gelirim

iyi maşallah doktor cinsiyet tahmini yaptı mı

11+5 im dün dakikalarca çıkardım hep özellikle sabah oluyor doktorum 3-4 haftaya %50 azalır sonra içinden bi canavar çıkcak zaten kiloları alıp alıp geliyorsunuz dedi
Ne kadar da kibar bir doktor bu arada benim de karnımın alt tarafı belim ara ara ağrıyor sanırım canavarlar içimizi yiyor

Ne kadar da kibar bir doktor bu arada benim de karnımın alt tarafı belim ara ara ağrıyor sanırım canavarlar içimizi yiyor
Ya çok şeker çok tatlı bir doktorum var sağolsun arkadaş gibi valla ben sabahın 5 inde acıkmaya başlıyorum aç uyanıyorum resmen bütün gece napıyorsa içimde

Millet gelip bana kahvalti hazrliyor temzlk yapiyordu bir sabah uyandm gayet kendimdeym temzlj yaptm yemek yaptm yemek yedim gogus hassasiyetm azaldi. Yani aksamdan sabaha ne olmus olabilir ki
İnşallah iyi olarak kalırsın ama geri geliyor seni korkutmak istemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…