11+5 ama ultrasonda 12+2 önden gidiyorSizin haftanız kaçtıben de normalde öğlene doğru ya kahvaltı yapar ya da yemek yerdim şimdi 9 oldu mu doymam lazım çok aç oluyorum
Merhaba benim de yarın normal kontrolüm var doktora gidicem saat 11.00'de aç mi gitsem tok mu gitsem yarın hemen ikili test için beni de alırlar mı acaba yoksa başka bir gün mü gel derler çok kararsızım ne yapayım sizce 12 +2'yim şu anda. Yani bu ikili testi yapmak için ne gerekiyor başka bir randevum almamız gerekiyor ne yapmamız gerekiyor bana bir anlatabilir misiniz acaba?Kızlar ben de gittim bugün ikili tarama için kanımızı da verdik bebiş erkeğe benziyor dedi doktorumuz
Nub’a göre kız14+0 ultrason görüntüsü. Doktorumuz hala net bişey demedi göstermiyormuş öyle söylüyor.
Sagda benimBenimki hep ultrasonda göbeğimin ortasına bastırınca gözüküyor
Hayırlı olsun ilk çocuğunuz mu kız mı erkek mi istiyordunuz?Kızlar ben de gittim bugün ikili tarama için kanımızı da verdik bebiş erkeğe benziyor dedi doktorumuz
Ay birde söylediği şey bazen yanlış çıkıyormuş kaç kişi okudum herşeyi mavi yaptık sonra kız olduğunu doktor söyledi diye yada tam tersi biri pembe battaniye örmüş haftalar sonra erkek olduğunu öğrenmişHer anını videoya çekicem bu sefer alttan üstten iyice baksınihtimale bırakamam süpriz yapmasın bana
Değişebilir çok kız isteyen bir arkadaşım vardı o da bizim gibi kız istiyordu doktoru erkek demiş ona kemik yapısından dolayı, tam göstermemiş bacak arasına ama doktor tipi kemik yapısı falan hepsi erkek gibi deyince erkek bebeğe alıştırmaya çalıştı kendini sonraki haftalarda 17. de mi ne kız dediler önemli olan bacak arasını görmek orayı görmeden olmuyor ben de tamamen güvenemem..Ay birde söylediği şey bazen yanlış çıkıyormuş kaç kişi okudum herşeyi mavi yaptık sonra kız olduğunu doktor söyledi diye yada tam tersi biri pembe battaniye örmüş haftalar sonra erkek olduğunu öğrenmişbana da erkek galiba dedi değişir mi acaba
Bende de bir çıkıntı gördü pipiye benziyor ama bu haftalarda klitoris de şiş görünür net değil dediDeğişebilir çok kız isteyen bir arkadaşım vardı o da bizim gibi kız istiyordu doktoru erkek demiş ona kemik yapısından dolayı, tam göstermemiş bacak arasına ama doktor tipi kemik yapısı falan hepsi erkek gibi deyince erkek bebeğe alıştırmaya çalıştı kendini sonraki haftalarda 17. de mi ne kız dediler önemli olan bacak arasını görmek orayı görmeden olmuyor ben de tamamen güvenemem..
Bazı bebekler minicikken açıyor bacak aralarını o güzel oluyor
Bunun ki düz gibi geldi bana o bir tane çıkıntı var ya orası pipi değil bacak ya da kordonu olabilir çünkü aşırı yukarda ve o şekilde olmuyor zaten incelediğim kadarıyla bir çok video izledim şurada Çizdiğim o iki tane çizgi var ya tam uçta orası işte tam düz duruyor dik değil sanki kız buB Buffalosos
Canım sen nub teorisinden anlıyorsun galiba bana da bakar mısın nub a göre ne görünüyor
Tecrubeli bir anne olarak inanın çok gereksiz ve hijyenik değil bazen dışarda vs açmak zorunda kalıyorsunuz kirleniyor vs, bunlar yerine kullan at tipi alt açmaları kullanmanız daha mantıklı oluyor çiş kaka vs bulasınca kaldırıp atabılıyorsunuzKızlar Ocak grubunda görüp bebeğime ilk alt açma seti aldımtrendyolda görüp beğenmiştim ikili testten sonra aşırım diyordum ama trendyolda tanesi 200 tl burda çok çok küçük defolara 2 tanesi 175 tekli de 89 gibi bir şey bakın isterseniz. Cinsiyet belli değil diye ben bu rengi aldım ama filli daha tatlı sankiii
Çatlıcam vallaaaBunun ki düz gibi geldi bana o bir tane çıkıntı var ya orası pipi değil bacak ya da kordonu olabilir çünkü aşırı yukarda ve o şekilde olmuyor zaten incelediğim kadarıyla bir çok video izledim şurada Çizdiğim o iki tane çizgi var ya tam uçta orası işte tam düz duruyor dik değil sanki kız bu
Bir dahaki gittiğinde belli olur tamamenÇatlıcam vallaaaerkeğe de sevindim ama kız dese bayılırım heralde
Haftaya tam 12+4 de gidiyorum belli olur heraldeBir dahaki gittiğinde belli olur tamamen
Haftaya perşembe tam 12+4 de gidiyorum belli olur heraldeBir dahaki gittiğinde belli olur tamamen
Bende loreal ve la rosche posay kullanıyorumMerhaba arkadaşlar danışmak istediğim bir konu vqr sayfaya yeni üye oldum herkese rahat bir süreç dilerim
Yüz güneş kremi kullaniyor musunuz acaba ben loreal 50+ almıştım ama emin de olamadım
Fikir ve önerilerinizi merak ediyorum
Simdiden teşekkürler
Çok teşekkür ederim ilginiz içinBende loreal ve la rosche posay kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?