2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Sizin haftanız kaçtı ben de normalde öğlene doğru ya kahvaltı yapar ya da yemek yerdim şimdi 9 oldu mu doymam lazım çok aç oluyorum
11+5 ama ultrasonda 12+2 önden gidiyoro açlık yüzünden sabahları hem tansiyon düşüklüğü hem daha çok kusma yaşıyorum valla

Kızlar ben de gittim bugün ikili tarama için kanımızı da verdik bebiş erkeğe benziyor dedi doktorumuz
Merhaba benim de yarın normal kontrolüm var doktora gidicem saat 11.00'de aç mi gitsem tok mu gitsem yarın hemen ikili test için beni de alırlar mı acaba yoksa başka bir gün mü gel derler çok kararsızım ne yapayım sizce 12 +2'yim şu anda. Yani bu ikili testi yapmak için ne gerekiyor başka bir randevum almamız gerekiyor ne yapmamız gerekiyor bana bir anlatabilir misiniz acaba?

Her anını videoya çekicem bu sefer alttan üstten iyice baksın ihtimale bırakamam süpriz yapmasın bana
Ay birde söylediği şey bazen yanlış çıkıyormuş kaç kişi okudum herşeyi mavi yaptık sonra kız olduğunu doktor söyledi diye yada tam tersi biri pembe battaniye örmüş haftalar sonra erkek olduğunu öğrenmiş bana da erkek galiba dedi değişir mi acaba

Değişebilir çok kız isteyen bir arkadaşım vardı o da bizim gibi kız istiyordu doktoru erkek demiş ona kemik yapısından dolayı, tam göstermemiş bacak arasına ama doktor tipi kemik yapısı falan hepsi erkek gibi deyince erkek bebeğe alıştırmaya çalıştı kendini sonraki haftalarda 17. de mi ne kız dediler önemli olan bacak arasını görmek orayı görmeden olmuyor ben de tamamen güvenemem..
Bazı bebekler minicikken açıyor bacak aralarını o güzel oluyor

Bende de bir çıkıntı gördü pipiye benziyor ama bu haftalarda klitoris de şiş görünür net değil dedi ay valla çok merak ediyorum ya

B Buffalosos
Canım sen nub teorisinden anlıyorsun galiba bana da bakar mısın nub a göre ne görünüyor
Bunun ki düz gibi geldi bana o bir tane çıkıntı var ya orası pipi değil bacak ya da kordonu olabilir çünkü aşırı yukarda ve o şekilde olmuyor zaten incelediğim kadarıyla bir çok video izledim şurada Çizdiğim o iki tane çizgi var ya tam uçta orası işte tam düz duruyor dik değil sanki kız bu

Eklentiler

• 2B8202D7-AE2E-4ABB-B9E4-37432B900E29.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 80
Tecrubeli bir anne olarak inanın çok gereksiz ve hijyenik değil bazen dışarda vs açmak zorunda kalıyorsunuz kirleniyor vs, bunlar yerine kullan at tipi alt açmaları kullanmanız daha mantıklı oluyor çiş kaka vs bulasınca kaldırıp atabılıyorsunuz

Çatlıcam vallaaa erkeğe de sevindim ama kız dese bayılırım heralde

Merhaba arkadaşlar danışmak istediğim bir konu vqr sayfaya yeni üye oldum herkese rahat bir süreç dilerim
Yüz güneş kremi kullaniyor musunuz acaba ben loreal 50+ almıştım ama emin de olamadım
Fikir ve önerilerinizi merak ediyorum
Simdiden teşekkürler

Kızlar bende bugun doktora gittim 10cu haftadayız. Bebek buyumus masallah 9agustos ultrason ve ikili test vericem hadi insallah hepimizde guzel cikar. Doktorum bana reflu kabızlık icin kızartma seyler yeme diyet yap dedi ilac vermedi. Yine aynı ilaçlarımı kullanıyorum progesteron ilaclari ve pihtilasma. 10cu haftada nub testi olurmu ? B Buffalosos

Bende loreal ve la rosche posay kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…