2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Çok geçmiş olsun sürpriz mucize şekilde kendiliğinden gelecek size en yakın zamanda inanıyorum güzel haberi vermek nasip olsun

gossipbusra canım sen fetal dna yaptırdın mı? Nerede yaptırdın fiyat vs aldın mı bana da bilgi verebilirmisin ben de düşünüyorum da

Valla kese görünüyor ilkinde kese ölçümleri normaldi ikinci kese ölçümünü bile söylemedi şuan kalp atışı yok haftaya gel dedi adete göre değil ultrasona göre 7+2

Valla kese görünüyor ilkinde kese ölçümleri normaldi ikinci kese ölçümünü bile söylemedi şuan kalp atışı yok haftaya gel dedi adete göre değil ultrasona göre 7+2
Karından duramazsa vajinal dinliyorlar o şekilde baktı mı?

Merhaba fetal DNA da ultrason ölçüsüne bakmıyorlar mı ?

Kaçıncı haftadasınız?

Kizlar selam uzun zamandır okuyarak takip ediyorum bir sürü sıkıntılar yaşadım ama atlattık çok şükür psikolojimi biraz toparladim neyseki inşallah bundan sonra sıkıntısız tamamlarım bu serüveni . Sizlerde tabii

Hoşgeldin canım ikili test yaptırdın mı geldi mi vakti

Yaptırdım 12 haftalıkken gidicektim ama dayanamadım tam 11 olduğumda gittim ultrasonda 11+4 çıktı ense kalınlığı burun kemiği bakıldı normal çok şükür kan sonucum daha çıkmadı 1inde cikicak

Cinsiyet tahmini yaptı mı

Kız dedi hatta 5 hastalıktan beri kız diyo doktorum bakalım sonra değişicek mi 5 yaşında oğlum var aşırı kız olsun istiyor

Benim de bugun kontrolum vardi. 10 hafta 2 gunlukmus bebek. Doktor cinsiyet tahmininde bile bulundu. Bacak arasinda bi siskinlik gordugu icin erkek olabilir ama kesin de degil degisebilir dedi. Kiz isteyen ve bekleyen bende kafalar karisik. Daha once hamile olan ve erkenden erken tahmin edilen ama sonra degisen var mi aramizda?

Bende kız çocuk istiyordum doktor bana da 11. Haftamda erkek olabilir bi şişkinlik var dedi ama kesin değil klitoris de ilk zamanlarda şiş olabilir dedi

Canımm allah şifa versininşallah tez zamanda gönlünün muradına kavuşursun çok çok geçmiş olsun

Kız dedi hatta 5 hastalıktan beri kız diyo doktorum bakalım sonra değişicek mi 5 yaşında oğlum var aşırı kız olsun istiyor

Bende kız çocuk istiyordum doktor bana da 11. Haftamda erkek olabilir bi şişkinlik var dedi ama kesin değil klitoris de ilk zamanlarda şiş olabilir dedi
Kızlar bebekleriniz hangi tarafta? Solda kız sağda erkek olurmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…