- 19 Eylül 2018
- 14.181
- 38.018
- 598
Çok geçmiş olsunCanım benim boş gebelik oldu maalesef kürtaj oldum bugün. Hala hastanede yatıyorum dinlenmeye aldılar. Bitti şükürAllah kimseye yaşatmasın kürtaj vs sağlıkla hamile kalıp sağlıkla doğurmak nasip olsun
Tabletini içiyorum ama geçmedi şurubunu almayı düşünüyorumBenimde yanıyordu hep doktorum rennie kullanablirsin dedi tabletini içiyordum sonra kontrole gidince şurubunu yazdı bana
Valla kese görünüyor ilkinde kese ölçümleri normaldi ikinci kese ölçümünü bile söylemedi şuan kalp atışı yok haftaya gel dedi adete göre değil ultrasona göre 7+2Bebekler nasibiyle geliyor, gerçekten bu doğru, başka kapılar açılacaktır umutsuz olmayın
adete göre mi 7+2? Ultrason ölçümleri nasıl çıktı ilk ve ikinci kontrolde..kese düzgün gelişiyor mu bunlar önemli..geç yumurtlama olduysa herşey geriden geliyor ben yaşadım
Karından duramazsa vajinal dinliyorlar o şekilde baktı mı?Valla kese görünüyor ilkinde kese ölçümleri normaldi ikinci kese ölçümünü bile söylemedi şuan kalp atışı yok haftaya gel dedi adete göre değil ultrasona göre 7+2
Hayır bakmadıKarından duramazsa vajinal dinliyorlar o şekilde baktı mı?
Merhaba fetal DNA da ultrason ölçüsüne bakmıyorlar mı ?Merhabalar, ben 2 li test yaptırmadan direk fetal dna testi yaptırdım.Maalesef ki o da yüksek riskli geldi.Trizomi 22 de problem var.Amniyon sıvısı almak için gün verdi hastane.Benim ve eşimin ailesinde hiç problemli bebek yok.Kafam Allah bullak
Kaçıncı haftadasınız?Merhabalar, ben 2 li test yaptırmadan direk fetal dna testi yaptırdım.Maalesef ki o da yüksek riskli geldi.Trizomi 22 de problem var.Amniyon sıvısı almak için gün verdi hastane.Benim ve eşimin ailesinde hiç problemli bebek yok.Kafam Allah bullak
Hoşgeldin canım ikili test yaptırdın mı geldi mi vaktiKizlar selam uzun zamandır okuyarak takip ediyorum bir sürü sıkıntılar yaşadım ama atlattık çok şükür psikolojimi biraz toparladim neyseki inşallah bundan sonra sıkıntısız tamamlarım bu serüveni . Sizlerde tabii
Cinsiyet tahmini yaptı mıYaptırdım12 haftalıkken gidicektim ama dayanamadım tam 11 olduğumda gittim ultrasonda 11+4 çıktı ense kalınlığı burun kemiği bakıldı normal çok şükür kan sonucum daha çıkmadı 1inde cikicak
12+2 deyim.Kan ise11+4 de alındı.Usg ye bakılmıyor.Usg de her şey normal.Ense kalınlığı 0.8Kaçıncı haftadasınız?
Bende kız çocuk istiyordum doktor bana da 11. Haftamda erkek olabilir bi şişkinlik var dedi ama kesin değil klitoris de ilk zamanlarda şiş olabilir dediBenim de bugun kontrolum vardi. 10 hafta 2 gunlukmus bebek. Doktor cinsiyet tahmininde bile bulundu. Bacak arasinda bi siskinlik gordugu icin erkek olabilir ama kesin de degil degisebilir dedi. Kiz isteyen ve bekleyen bende kafalar karisik. Daha once hamile olan ve erkenden erken tahmin edilen ama sonra degisen var mi aramizda?
Canımm allah şifa versinCanım benim boş gebelik oldu maalesef kürtaj oldum bugün. Hala hastanede yatıyorum dinlenmeye aldılar. Bitti şükürAllah kimseye yaşatmasın kürtaj vs sağlıkla hamile kalıp sağlıkla doğurmak nasip olsun
Kız dedi hatta 5 hastalıktan beri kız diyo doktorum bakalım sonra değişicek mi5 yaşında oğlum var aşırı kız olsun istiyor
Benim de bugun kontrolum vardi. 10 hafta 2 gunlukmus bebek. Doktor cinsiyet tahmininde bile bulundu. Bacak arasinda bi siskinlik gordugu icin erkek olabilir ama kesin de degil degisebilir dedi. Kiz isteyen ve bekleyen bende kafalar karisik. Daha once hamile olan ve erkenden erken tahmin edilen ama sonra degisen var mi aramizda?
Kızlar bebekleriniz hangi tarafta? Solda kız sağda erkek olurmuşBende kız çocuk istiyordum doktor bana da 11. Haftamda erkek olabilir bi şişkinlik var dedi ama kesin değil klitoris de ilk zamanlarda şiş olabilir dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?