• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    322
Benim de yer yer kırmızılık var ten rengine dönen yerlerde var 3 4 cm 2 3 cm beyaz olan da acı kaşıntı yok ama iz var

Ay kızlar benim çocukum da artık hiç oyuncaklarla oyalanmıyor😂 sizinkiler nelerle oyalanıyor bi fikir verir misiniz bende alayım ya farklı bişey oyalanacağı ney alabilirim

Ay kızlar benim çocukum da artık hiç oyuncaklarla oyalanmıyor😂 sizinkiler nelerle oyalanıyor bi fikir verir misiniz bende alayım ya farklı bişey oyalanacağı ney alabilirim
Bizde durum böyle. Kitapları hala seviyor ama.
Tahta kaşık, gözlük, gözlük kılıfı, kumanda, şarj aletleri ve kulaklıklar favorisi.
Öneri varsa ben de alırım.

Ya krem verdi bana ben almadım alsam da zaten o iz gitmeyecek çevremde herkesin izi var benimki mi gidecek dedim🤣 izin varlığına alıştım çok zor oldu ama artık kabullendim
Ben aldım bir sürü de para verdim kullandım 3 ay düzenli ama hiç iyileşme olmadı. Hala kırmızı kabarık duruyor. Bazı yerleri hala uyuşuk ve ara ara kaşınıyor kaşıdıkça da acıyor. İkinci sezaryende doktor bu görüntüyü kesip alabileceğini söyledi ama ben bir daha sezaryen olmayacağıma göre bir ömür benimle kalacak bu kötü görüntü.

Bizde durum böyle. Kitapları hala seviyor ama.
Tahta kaşık, gözlük, gözlük kılıfı, kumanda, şarj aletleri ve kulaklıklar favorisi.
Öneri varsa ben de alırım.
Bayadır kitap vermiyordum eline yırtıyor ve yiyiyor diye biraz önce bir vereyim bakalım dedim kalın kitaplardan verdim eline kitabı ikiye ayırdı ve yedi ağzından çıkarıp durdum 😂 kitap konusunda ben pes ediyorum

Ben aldım bir sürü de para verdim kullandım 3 ay düzenli ama hiç iyileşme olmadı. Hala kırmızı kabarık duruyor. Bazı yerleri hala uyuşuk ve ara ara kaşınıyor kaşıdıkça da acıyor. İkinci sezaryende doktor bu görüntüyü kesip alabileceğini söyledi ama ben bir daha sezaryen olmayacağıma göre bir ömür benimle kalacak bu kötü görüntü.
Benim doktor da diğer doğumda düzeltiriz neden kremi düzenli kullanmadın dedi cidden çokta pahalı bir kremdi ve ben bi iki kere anca kullandım acaba kullansam düzelir miydi diyorum seninki düzelmemiş demekki işe yaramazdı

Benim doktor da diğer doğumda düzeltiriz neden kremi düzenli kullanmadın dedi cidden çokta pahalı bir kremdi ve ben bi iki kere anca kullandım acaba kullansam düzelir miydi diyorum seninki düzelmemiş demekki işe yaramazdı
Ya işe yarayan da var belki de sende işe yarayacaktı onu bilemeyiz. Ben hem o kadar para verdim hemde işe yaramadı diye çok sinirliyim. Milletin incecik dikiş izi kalır gözükmez bile benimki 10 metre öteden görünür

Ya ne değişiyor acaba 2. Sezeryan da benim bildiğim kadarıyla o yine tekrarlıyormuş kabarık oluyorsa vücut kaynaklı olıyor o düzeltsebile yine bir süre sonra olur yani bende de biraz kabarıklık kaldı

Ya işe yarayan da var belki de sende işe yarayacaktı onu bilemeyiz. Ben hem o kadar para verdim hemde işe yaramadı diye çok sinirliyim. Milletin incecik dikiş izi kalır gözükmez bile benimki 10 metre öteden görünür
Benimki de baya kalın :(

Ben bebekkeri çözemedim n bizim tv kumandasına kafayı taktı gittim ona oyuncak da değil gerçek tv kumandası aldım yüzüne bakmadı, mandallara kafayı takmış toz falan oluyor gittim ona gerçek çamaşır mandalı aldım yine oynamıyor 🤣 biz elimize neyi alırsak onu istiyorlar

Kızlar ben gittim sanırım enfeksiyondan çok kötüyüm pazartesi doktora götüreceğim bugün yoktu daha önce cipro kullandım geçmişti şimdi akrabadan aldım içiyorum valla biliyorum yanlış ama bazen kendinin doktoru plmak gerek enfeksiyon var belli yani acile de gitsem aynı ilacı verecekti parolla iyiyim

Ben bebekkeri çözemedim n bizim tv kumandasına kafayı taktı gittim ona oyuncak da değil gerçek tv kumandası aldım yüzüne bakmadı, mandallara kafayı takmış toz falan oluyor gittim ona gerçek çamaşır mandalı aldım yine oynamıyor 🤣 biz elimize neyi alırsak onu istiyorlar
Hahahahha 😂 özel olarak da almışsın gene istememiş sizinki kıymetli gelmiş

Back