• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    322
Ama en azından güzel açıklama yapmış benim eşim direk ben asla altını değiştirmem diyerek konuya girince sinirleniyordum artıl alıştım da o zaöan bende yapmam dedim bir kaç kere yapmazsan yapma dedi çünkü blöf yaptığımı biliyor. Ya hayatımda bir tane bebeğin altını değiştirmedim annelik konusunda öyle tecrübesizdimki ve böyle şeyler çokta midemi bulandırır ama ne tiksindim ne başka bişey alıştım yaptım kendisini zorlasa oda yapardı. Bazen düşünüyorum biz her konuda çok fedakarız bana bişey olsa cidden gözüm arkada kalır beniö gibi bakabilmesini çok isterdim
Aynen üslupta önemli vallahi bir yaşına getirdik bebekleri bir yıl sonra zaten bezden de çıkacak yemeğini de daha kolay yiyecek o zaman bakarlar herhalde

Ay bende tam 13 aydır 1. Bölüm bahar dizisine başladım şuan 27. Bölümdeyim hala bitmedi 😂
Türk dizileri öyle ya izle izle bitmiyor ben de kızılcık şerbeti izliyorum sadece😂 bu arada dün yeni bir diziye başladım Netflix’te workins mom diye hem çalışan hem bebeği olan anneleri anlatıyor şimdilik güzel gidiyor dün akşam iki bölüm izledim kendime zaman ayırmış oldum😂

Kız dışarı mı çıkıyoruz para harcayalım ben değil çpcuk doğduktan sonra hamileyken bile dışarı çıkmadım hiç çook uzun zaman oldu bir yere oturup bişey yiyip içmeyeli. Bir trednyolumuz var ona da karışmasınlar her kadının hakkı 🤣🤣
Evet bi Trendyol bide market 😂 başka yaptığım bişey yok

Bunu benim annem bana çok yapardı. Sen yapamazsın bilemezsin diye diye bi yumurta kırmadan evlendim. 30 yaşıma kadar doğru dürüst yrmek yapmayan ben şu an hem işe gidiyorum hem yemek hem çocukla uğraşıyorum. Yani hayat bi şekilde yaptırıyor. O yüzden bırakın yapsınlar. Valla artık ev kirlimi temz mi bakmıyorum. Onun canı can da benim ki patlıcan mı. :)
Benim annemde öyleydi yok mutfağı kirletiyorsun yok sen yapamazsın derdi doğru düzgün yemek yapmama iş yapmama izin vermedi 😂 hala da evine gidince aynısını yapıyor mutfağına girmemi istemiyor

Belim çok ağrıyor büyün yaşam enerjimi kaybettim yüzüm düştü soldu resmen daha hastalığın tanısı yok ama ben çok korkuyorum kızlar panik atak geliyor bide bebeğim hiç üstümden inmiyor ölecek miyim diye bile korku sardı beni 😞 psikolojim hiç iyi değil dün daha umutluydum bugün niye böyle oldum
Canım ne zaman tekrar doktora gideceksin

Türk dizileri öyle ya izle izle bitmiyor ben de kızılcık şerbeti izliyorum sadece😂 bu arada dün yeni bir diziye başladım Netflix’te workins mom diye hem çalışan hem bebeği olan anneleri anlatıyor şimdilik güzel gidiyor dün akşam iki bölüm izledim kendime zaman ayırmış oldum😂
Benim oğlum izin vermiyor izlememe bazen günde 15 dk izliyorum bahar dizisini böyle böyle 13 aydır 27. Bölüme zorla geldim 😂 izin verse prison break başlayacağım 2 sezonunu izlemiştim ama tekrar baştan izlemeyi istiyorum çok beğenmiştim

Bunu benim annem bana çok yapardı. Sen yapamazsın bilemezsin diye diye bi yumurta kırmadan evlendim. 30 yaşıma kadar doğru dürüst yrmek yapmayan ben şu an hem işe gidiyorum hem yemek hem çocukla uğraşıyorum. Yani hayat bi şekilde yaptırıyor. O yüzden bırakın yapsınlar. Valla artık ev kirlimi temz mi bakmıyorum. Onun canı can da benim ki patlıcan mı. :)
İşe gitseydim galiba bende umursamazdım ama 7 24 evdeyim ufacık bişey bile gözüme batıyor artık önceden böyle değildim ya pek umursamazdım temizlik işini

Belim çok ağrıyor büyün yaşam enerjimi kaybettim yüzüm düştü soldu resmen daha hastalığın tanısı yok ama ben çok korkuyorum kızlar panik atak geliyor bide bebeğim hiç üstümden inmiyor ölecek miyim diye bile korku sardı beni 😞 psikolojim hiç iyi değil dün daha umutluydum bugün niye böyle oldum
Allah korusun niye o kadar umutsuz oldun ki çok şükür amansız bişey değil her şeyin çaresi var sen biraz evde durdun çocuk falan üstüne hastalık bunaldın hafta sonu geldi havalar güzel eşinle çıkın hava alın biraz akraba arkadaş falan varsa birisine gidin hem çocuğa biraz bakarlar kafan dağılır

Benim oğlum izin vermiyor izlememe bazen günde 15 dk izliyorum bahar dizisini böyle böyle 13 aydır 27. Bölüme zorla geldim 😂 izin verse prison break başlayacağım 2 sezonunu izlemiştim ama tekrar baştan izlemeyi istiyorum çok beğenmiştim
Ay prison breake bayılırım süper dizidir yani bende bebiş uyurken izliyorum hep o uyanıkken izlemiyorum

Allah korusun niye o kadar umutsuz oldun ki çok şükür amansız bişey değil her şeyin çaresi var sen biraz evde durdun çocuk falan üstüne hastalık bunaldın hafta sonu geldi havalar güzel eşinle çıkın hava alın biraz akraba arkadaş falan varsa birisine gidin hem çocuğa biraz bakarlar kafan dağılır
Canım bnm annemde iga nefropatisi diye bi böbrek hastalığı çıktı ilaç kullandı hastanede yattı kullandığı ilaçlar aşırı kilo aldırdı aydede yüzü diye tabir edilen türeden şiş şiş oldu ama annem rahat kadın amaaan dedi atlattı benim bebeğim var ve biliyorsunuz yalnızım öyle olunca gelirler ama uzaklalar ev ev üstüne olur mu onu geçtim çocuğuma nasıl bakarlar asla ayrı kalmak istemiyorum yine benim mizacım annem gibi değil agresif panik endişeli bi Halim var korkuyorum kısacası belirtiler annemdeki gibi o yüzden hastalık zaten sinsi bi hastalık ömür boyu takip edilmesi gerekiyor onu da geçtim belli bi tedavisi yok annemde işe yarayan bende yaramayabilir şu an daha sakinim bi belli olsaydı ne olduğu belirsşzik hali beni daha da ürkütüyor 😞😞 dediğin çok doğru bunaldım ama neyden bunaldım bilmiyorum yine de Şükrü bugünüme ilaç içince ağrım geçiyor etkisi gidince tekrar başlıyor

Canım bnm annemde iga nefropatisi diye bi böbrek hastalığı çıktı ilaç kullandı hastanede yattı kullandığı ilaçlar aşırı kilo aldırdı aydede yüzü diye tabir edilen türeden şiş şiş oldu ama annem rahat kadın amaaan dedi atlattı benim bebeğim var ve biliyorsunuz yalnızım öyle olunca gelirler ama uzaklalar ev ev üstüne olur mu onu geçtim çocuğuma nasıl bakarlar asla ayrı kalmak istemiyorum yine benim mizacım annem gibi değil agresif panik endişeli bi Halim var korkuyorum kısacası belirtiler annemdeki gibi o yüzden hastalık zaten sinsi bi hastalık ömür boyu takip edilmesi gerekiyor onu da geçtim belli bi tedavisi yok annemde işe yarayan bende yaramayabilir şu an daha sakinim bi belli olsaydı ne olduğu belirsşzik hali beni daha da ürkütüyor 😞😞 dediğin çok doğru bunaldım ama neyden bunaldım bilmiyorum yine de Şükrü bugünüme ilaç içince ağrım geçiyor etkisi gidince tekrar başlıyor
İnşallah kötğ bişey değildir ya bir ultrason çektir hemen doktora göster de için rahat etsin stres de kötğ yapıyor insanı

Canım çok geçmiş olsun bol su iç netleşince bize de haber ver

benimki de gece 1 saat falan durmadan iç çeke çeke ağladı. Noldu hiçbirşey anlamadım. Uykudan ağlayarak kalktı . En son oyunl falan sakinleştirebildik .uyuttuk . Sonra saatte bir kaltktı memeden bırakınca uyandı. Meme ağzında uyudu. Uykusuz kaldım . Sabah da sanki hiçbir şey olmamış gibi kalktı oyun oynadı . Bizimki de mi diş acaba ya.
Distir kesin

Bence genel olarak kafasına suyu sevmiyor bebekler benimki de öyle yüzüne gelirse irkiliyor çıkmak istiyr ama küvette koyunca çok mutlu inşallah seninki alışır gidince deneyimlerni paylaşırsın🐥
Gittik görüştük bugün haftaya deneme dersi yapacağız inşallah güzel geçer 🙏

Back