Evet geceleri çok kötü, bazı geceler daha daha daha kötü,12.ayda uyku gerilemesi de var aslında ondan da olabilir. Gündüz tek uykuya düşüyor bu dönemde çoğu bebek, gündüz kaç kez uyuyor? Bizim nadiren de olsa tek uyku yapıyor ama genelde hala 2 uyku düzeninde, direk ağlamaya başlıyor saati dolunca. Doktora gideceğiz bu haftasonu, detaylı kontrol isteyeceğim. Daha önce de kan tahlili vb. bakıldı ama bu kez ultrason da yaptırmak isteyeceğim. Bilemiyorum bazen evet diş ve gaz sancısı oluyor bunu görüyorum anlıyorum ve müdahale ediyorum, ama bazen de sadece kucağımda olup elimi tutmak istiyor. Ayrılık kaygısı başlamış olabilir bu kez de, neredeyse doğduğundan beri kendi odasında yatıyor ama sanırım zaman itibariyle bu aylarda başlayıp artarak devam ediyormuş belki ondandır diyorum. Ama önce şu sağlık durumunu bir kontrol ettirip onu elemek lazım kafada. Benim zorluğum aşırı hareketli her yere gidiyor tek başına ama bazen krize girip elimizi tutmak her yere birlikte gitmek istiyor kendini yerlere atıyor tutmazsak. Alt değiştirme banyo vb. bunlar da zor tabi ama ağlamıyor en azından ama kaçıyor ya da suda cıp cıp zıplıyor. Elimden su döktüğüm kovayı almaya çalışıyor falan. Yemekte de bu aralar çorba hiç istemiyor. Sebzeleri de seçmeye başladı. Bir o konuda rahattım onda da daralmaya başladım artık