• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    319
Benimki de 1 subat 12. 200 oldu yuruyor 11 aylikken yurudu benimki 7 dis var altta 3 ustte 4. Benimki de anne baba ge ga baska bisi yok agzinin ici laf dolu da anlamiyorum😆
Ötle anlaşılmayan abuk subuk şeylerde var ama net bir şekilde yazdıklarımı söylüyor 🤣 bizde hala yürüme yok bence bir süre yürümeyecek oturmayı da istememişti emeklemeyi de her şeyi çok geç yapıyor 🤣 dişimizde altta 3 tane var üstten 1 tane oda ucunda daha çıkıyor 🤣🤣

Kızlar günlerdir bebeğim gece uyanıyor gözü kapalı kucağımda saatlerce ıh ıh diyip dalamıyor, 2 3 gündür de yarım saatlik kesintisiz ağlaması oldu hiç bir şekilde sakinleştiremiyorum yarım saat ağlıyor ya bir derdi var diş böyle yapar mı? Daha önce hiç bir dişte böyle olmadı ama hep diyorlar ya azı dişi köpek dişi daha zor olur diye öyle bişey diye düşündüm de gerçekten bu kadar oluyor mu çıkaranlar cevap verebilir mi
Azılar göründü benim ama dedigin gibi olmuyor. Benim neremi denk getirirse ısırıyor. O esnada agliyor veya plastik oyuncakları agzina sokuyor söylene söylene. Gece uykudan aglayarak uyandigi oluyor ama kucaklayinca sakinlesiyor

Azılar göründü benim ama dedigin gibi olmuyor. Benim neremi denk getirirse ısırıyor. O esnada agliyor veya plastik oyuncakları agzina sokuyor söylene söylene. Gece uykudan aglayarak uyandigi oluyor ama kucaklayinca sakinlesiyor
Ya bilmiyorum bide bugün oynarken dikkat ettim zorlanıyor gibi sürekli ıh ıh yapıyor, dişte böyle olmadı daha önce bu ya çok zorluyor yada başka bişey biraz daha devam ederse doktora gideceğim, aslında eli sürekli ağzında baya salyası var birşeyleri ısırıyor felan köpek dişi kısımları bembeyaz olmuş ama bu gece kalkmalar, dakikalarca ağlama, nerdeyse tüm gün huzursuzluk bilmiyorum biraz tuhafıma gitti

Ya kızlar bebişleriniz kaç numara giyiyor benim oğlum hala 19 giyiyor ayakları baya küçük

Ya bilmiyorum bide bugün oynarken dikkat ettim zorlanıyor gibi sürekli ıh ıh yapıyor, dişte böyle olmadı daha önce bu ya çok zorluyor yada başka bişey biraz daha devam ederse doktora gideceğim, aslında eli sürekli ağzında baya salyası var birşeyleri ısırıyor felan köpek dişi kısımları bembeyaz olmuş ama bu gece kalkmalar, dakikalarca ağlama, nerdeyse tüm gün huzursuzluk bilmiyorum biraz tuhafıma gitti
Dün gece uykudan uyanip kendini arkaya ata ata agladi. Meme tutmadi yay gibi gerildi bi yarim saat. Zor sakinlestirdim sonra calpol verip geri yatirdim

Galiba ben lohusalık depresyonunu yeni yaşamaya başladım . Bebeği bırakacak kimse yok sadece ben bakıyorum eşim destek olsa da bu sıra onun her şeyi de gözüme batıyor nefes alamıyorum çok sıkıldım her şeyden . Dün kavga ettik eşimle sen bu çocuğa bakmaktan sıkılmışsın diye bana yükseliyor nefes alamıyorum artık

Benim kızım da 19 giyiyor.
İlk ayakkabılarını aldığımız yerdeki satıcı 3 ayda bir büyür numara demişti.
Uzun süredir 19 giydiriyorum ben olmuyordu zaten daha yeni yeni olmaya başladı yürür diye ayakkabı aldım 21 numara acayip büyük geldi gözüme 🤣

Kızlar günaydın geçen gün yazmıştım kızım hasta diye . Acile gittiğimizde fitil yapmışlardı. O zaman çok ağladı kendini ordan oraya attı. Korktu hemşireden de . O günden sonra uykuda tik gibi bişey oldu. Kolunu bacağını omzunu hafif hafif sallıyor. Uyanıkken yok bu . Niye böyle olmuştur . Çok üzülüyorum . Pişman oldum hastaneye o gece götürdüğüme . Keşke evde zorla ateş düşürücü içirseydim 😞

Dün gece uykudan uyanip kendini arkaya ata ata agladi. Meme tutmadi yay gibi gerildi bi yarim saat. Zor sakinlestirdim sonra calpol verip geri yatirdim
Aynı vallahi arkaya atıp duruyor kafasını ordan oraya çeviriyor valla calpol da verdim ne derdi varsa o da işe yaramadı bugün doktora götüreceğim

Galiba ben lohusalık depresyonunu yeni yaşamaya başladım . Bebeği bırakacak kimse yok sadece ben bakıyorum eşim destek olsa da bu sıra onun her şeyi de gözüme batıyor nefes alamıyorum çok sıkıldım her şeyden . Dün kavga ettik eşimle sen bu çocuğa bakmaktan sıkılmışsın diye bana yükseliyor nefes alamıyorum artık
Tek başına bakmak gerçekten çok zor, çocuğa bakmaktan sıkılmak değil ki olay, hiç kendimize vakit ayıramamak sadece anne olarak ilerlemek, ben annelik dışında şuan kendi benliğimi unuttum, geceleri uyuyamıyorum gündüzleri dinlenemiyorum hadi onu geçtim ne bir yere gidebiliyorum ne bir dizi izleyebiliyorum, biri ile telefonla konuşmaya kalksam ona bile müsade etmiyor oğlum full sadece annelik görevindeyim, bende bu aralar kendimi kötü hissediyorum aşırı zor 1 ay geçiriyorum :(

Kızlar günaydın geçen gün yazmıştım kızım hasta diye . Acile gittiğimizde fitil yapmışlardı. O zaman çok ağladı kendini ordan oraya attı. Korktu hemşireden de . O günden sonra uykuda tik gibi bişey oldu. Kolunu bacağını omzunu hafif hafif sallıyor. Uyanıkken yok bu . Niye böyle olmuştur . Çok üzülüyorum . Pişman oldum hastaneye o gece götürdüğüme . Keşke evde zorla ateş düşürücü içirseydim 😞
Geçer diye düşünüyorum benimki de korkudan hep sıçradı uykusundan sonra geçti

Back