Aslında yatagına denedim ama o kadar yayılarak yatmaya alışık ki sanki park yataginda rahat edemiyormus gibi geliyor.birde kendi kolayima kactigi icin cokta ugrasmadim aslinda cunku emzigi falan veriyrum gece agzina uyanmadan ara ara uykuya devam ediyoe.kısaca kendi rahatim icin yaptim sanirim.simdi ise kendi rahatimi bozmak mi zor ama ilerde daha mi zorlanicam karmasik duygular icindeyim.annelik kısaca delilik.Gece beslenmesini kesmeden ve bebek gece uyandiginda kendi kendine uykuya geri donmeyi ogrenmeden oda ayirmak cok mumkun olan bisey degil. Yani olur da ebeveyne eziyet olur. Surekli oda degistirmek zorunda kalirsiniz ve bebek de bagimsizlasamaz. Oyle cok ornek gormussunuzdur. Cocuk ilkokula basliyor ama hala annesi uyutmaya gidiyor odaya falan.
Bence siz once yataginizi ayirmayi denemekle baslayin. Birden oda ayirmak su durumda hem sizin icin hem bebek icin cok kolay olmaz gibi geliyor.
Aslinda gercekten tamamen ebeveynle ilgili. Tabi eger cocugun herhangi bir rahatsizligi yoksa. Ben de mesela kendi yemiyor diyorum ama hata benim. Ben yediremiyorum. Cunku ugrasmak istemiyorum ve kolayi secip kendim yediriyorum. Cogu durumda ebeveyn olarak bir noktada hata yapiyoruz. Oluyor boyle seyler:)Aslında yatagına denedim ama o kadar yayılarak yatmaya alışık ki sanki park yataginda rahat edemiyormus gibi geliyor.birde kendi kolayima kactigi icin cokta ugrasmadim aslinda cunku emzigi falan veriyrum gece agzina uyanmadan ara ara uykuya devam ediyoe.kısaca kendi rahatim icin yaptim sanirim.simdi ise kendi rahatimi bozmak mi zor ama ilerde daha mi zorlanicam karmasik duygular icindeyim.annelik kısaca delilik.
Bnce astronot tulum alma.. Bn kullanıyorum ama sabah altıda kızı anneme bıraktığım için çok soğuk oluyo o yüzden aldım.. Ama inanılmaz agır ve insan rahat tutamıyo bebeği kayıyoKızlar bebekleri dışarı çıkarırken üzerine ne giydiriyorsunuz hm den mont almıştık ama kolları uzun kalıyor astronot tulum gerekli mi siz ne giydiriyorsunuz
Biz de aynen böyle olduk 12 gibi yatıp 1 buçuk gibi kalkıyo sonra 5 gibi yatıp 7 gibi kalkıyo artık 11 e kadar gözler canavar gibiBebeğim iki uyku uyuyor ilki 11.30 bi bibuçuk saat uyku yapıyor 2 ye doğru uyanuyor bazen de yarım saatı uyur ama ikimci uykunun saati şaşmıyor ,ikinci uyku 4.30 bazen 5 te uyuyor ikşnci uykuyu bi saat sürüyor akşam uykusunu 11 e dopru uyuyor çok geçe kalıyor çok şaştı önceden üç uykuda 8 en geç 8.30 ta uyutuyırdum nasıl çekicem ben uykuları kızlar? Birde arkadaş dışarı neyle çıalrıyosynuz diye sormuş ben astronotla çıkartıyorum kişiden değişir kişiye ama evdeki halinin üzerine montu çekip markete gezmeye rahat çıkıyorum diğer türlü montu giydir pantolonu giydir iki iş diye üşeniyorumama eğer dışarda mont çıkacaksa zor oluyo tabi ozamanda kısa mont ideal benimki montla gidip eve gelmelik yerler için geçerli :)
Kız o uyku gerilemesi bebekleri gece mışıl mışıl yatanlar için.. Biz gece 40 defa kalktığımız için 41 biz koymazOlmayan uykunun neyi gerileyecek acaba
Biz günde 4 defa her biri 150 ölçü.. Gündüz hiç mama olayımız kalmadı gece yatmadan önce, gece 2 defa ve sabah ilk uykudan sonra veriyorum mama..Kızlar sadece mama içen bebekler günde toplam kaç cc mama içiyor. Benim kızım emmeyi bıraktı da nasıl ayarlamam gerekiyor ondan soruyorum. Her bebek farklı ama en azından ortalamayı öğrenmek istiyorum
BencedeKız o uyku gerilemesi bebekleri gece mışıl mışıl yatanlar için.. Biz gece 40 defa kalktığımız için 41 biz koymaz
Eskiler kim :)Bizim eskilerden kimse yok mu
Klamoks bizde de aynı şeyi yaptı bir de pişik olduk antibiyotikle beraber ama yine de tedaviyi yarım bırakmadık tekrarlamasın boşa gitmesin diyeSlm kızlar çocuk bikaç gündür hasta doktor klamoks antibiyotik verdi ama çocuğu ishal yaptı. Bikaç gündür ishal çocuk ilacı kesmeyi düşünüyorum resmen zayıfladı çocuk. Ama tedavisi yarım kalacak sizin önerdiğiniz başka bi antibiyotik ilac var mı onu yazdirayım
Eskilerden sadece bizler kaldık eskiler kimEskiler kim :)
Gece 2 saatte bir uyansa keşke bayram ederimDün arkadasima gittim uyku konusunu konustuk. Onun bebegi 1.5 saatlik iki uyku yapiyormus. Gece de 2 saatte 1 uyamiyormus cok bitkindi üzüldüm. Benimki gündüz toplamda 1.5 saat uyuyor diyince o da benim halime üzüldü. Her bebe farklı
BendeGece 2 saatte bir uyansa keşke bayram ederim
Sizi ilk defa görüyorum bu gruptaBizim eskilerden kimse yok mu
Genelde 2 defaGece kaç kere kalkıyor peki
Eskilere boşa soruyo bebek bakmayı unutmuşlardır kaaç sene olmuş bebek bakmayı sadece beslemek sanıyolaar bi haatrladıkları o , onu söyleyip duruyolarİnsanlara birşey anlatmak o kadar zor ki özellikle de karşındaki insan senin seviyende olmayınca. Benim eşimde sürekli annesine soruyor böyle olması normal mi şöyle olması normal mi falan sinir ediyor beni
Ya ben eskilerin çocuk baktığını da düşünmüyorum anlatılanlara göre kendi kendilerine büyümüşlerEskilere boşa soruyo bebek bakmayı unutmuşlardır kaaç sene olmuş bebek bakmayı sadece beslemek sanıyolaar bi haatrladıkları o , onu söyleyip duruyolarBenimde hep annem sölenir bu cocuk aç aç diye anneme kalsa yenidoğan gibi saatbaşı beslemem lazım ama düşünüyorum bi yandan bizim bebektede var iştahsız bebek azıcık yiyo çabuk acıkıyoda olabilir mi diyorum özetle analık zor iş imkanı olan baba olsun