2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    315
Benim erken yaptırmak hiç aklıma gelmemişti doğum gününde yaptırırım diyordum iyi oldu böyle 😁
Bizimki de planlı değildi, iyi denk geldi.
Çok güzel bir anı oldu bizim için. Birkaç farklı kıyafet götürdüm bebeğimiz için. Arka fon hep beyazdı.
Aile fotoğraflarımızı da aynı tip giyinerek çektik.
Her sene Aralık ayında beğendiğimiz bir pozu tekrarlarız inşallah dedik biz de. Yeter ki sağlık olsun.
Yeni yıl da hem bebelerimize hem bize önce sağlık sonra bol uyku ve iştah getirsin inşallaaahh 🙏🏼

Ben 2 gün önce çektirdim.3 konsept fotograf cekimi ve şuan 11 ayligiz cok zorlandık.son konseptte ben artik yeter dedim.gercekten durabilen cocuklar varsa helal olsun ama biz cok zorlandik.
Bizde Şubat'ta çektireceğiz, hiç durmadı mı nasıl geçti çok mu zorladı

Bizde Şubat'ta çektireceğiz, hiç durmadı mı nasıl geçti çok mu zorladı
1 saat sürdü çekim.hiç durmadı diyemem ama konsept etraf ışıklar uyaran çoktu o yüzden kıpır kıpırdı.Ben bir kaç yerden fiyat almıştım 5bindi en son.ama yaptirdigim yer kampanyaliydi 2bin verdim.Kısaca 5bin verdigim yere gitseydim daha uzulurdum.en son yeter bu kadar deyip son konseptte ben az cektirip cikardim.ve arka planda cocugu oynatacak kisi cok onemli en dikkat etmeniz yaniniza almaniz gereken şey bu kişi🙃

X