2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    309
Yapmadığımız kalmıyor zaten salıncak aldım ona bisiklet var biraz ona zıp zıp örümcek oyuncak derken...
Vallahi çok zor geçen gün benimki 6 saat uyumadı neyle oyalayacağımızı şaşırdık ama aşırı da huzursuz oldu o kadar saat bekleyince

Bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz ben ayağımda sallıyordum ama artık büyüdüğü için sallamam epey zorlaştı uyuyamıyor

Uykuları mahvoldu belki biraz da biz mahvettik bilmiyorum ama gece de gündüz de berbat durumda şu an. Desteksiz asla uyumuyor destek ile bile maksimum 30 dk. uyuyor. Destek değişken; meme, emzik, kucak, evin içinde gezmek, elini tutma, kucağımda emerken uyanmasını beklemek vb. Bu düzelecek mi bilmiyorum. Diş ya da herhangi başka bir sıkıntısı yok çünkü ister inanın ister inanmayın ama her gün bu şekilde, hiçbir gün doğru dürüst uyumuyor. Tamamen alışkanlık, gece emerek uyumak vb.olayları yok dediğim gibi keyfine göre değişken uyuyor. 40 dakika içinde 4 kez uyandı mesela. Durmadan ağlıyor, dün 23:23'ten 00:55'e kadar durmadan bağıra çağıra ağladı. Dayanamayıp eşime verdim en az yarım saat de o uğraştı ve uyuttu. Herkes zaman zaman bozulduğunu söylüyor ama daimi olarak benim gibi olan var mı? Ya da bir dönem bunu yaşadık evet aylar sürdü ama düzeldi diyen var mı? Buna ihtiyacım var. Aralıksız bu duruma geçmesi 2 ay falan oldu, ondan önce de 4. aydan beri kötüydü ama bu kadar ara vermeden değil arada uyuduğu günler oluyordu. Dün gerçekten ölmek istedim artık. Bana yol gösterin ne olur, ben ne yapabilirim? Ya da geçici mi lütfen ben de yaşadım bitti desin biri. Ama 1 hafta 2 hafta değil, evet aylar sürdü ama şimdi iyi desin biri lütfen

Bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz ben ayağımda sallıyordum ama artık büyüdüğü için sallamam epey zorlaştı uyuyamıyor
Benimki ssdeve temas ile uyuyor yanıma yatırıyorum kafasını gögsüme doğru gömüyor öyle uyuyor çok nadir başka birinde uyur genelde ben uyutuyorum

Canım bak her bebek uyumaz ama bazı bebekler zor yazdıklarımı hatırlıyor musun bilmem benim bebeğim de öyle ama benimkinin sağlık sorunu var ve bunu zagen uyumaması sayesinde öğrendim seni korkutmak değil niyetim için rahatlasın diye diyorum aksine belkide yapmışsındır bilemem ama bir çocuk doktoruna götür ultrason çektir baktır her yerine kan alındıysa gerek yok ama idrar tahlili idrar kültürü hepsine baktır enfeksiyon olabilir bizimkinin böbreipinde taş var uyutmuyor o ağrısı oluyor. Kusmask çok fazlaydı mesela yemi yeni durdu 1 ay olacak yani şunu demek istiyorum bebek uykuya direnir normal ama destekle uyuyor sonuçta uyanacak ger tekrar uyuyacağız 2. Uyutmaya biraz daha uzun uyumasıngerekşyor uyumuyorsa bir sıkıntısı vardır kabız mı mesela ya da gün içinde verdiğin bir yiyecek ona mı dokunuyor alerjik gibi bişey aklıma bunlar geliyor ama ben şimdi taşı bildiğim için aklıma hemen o geliyor 2 3 dk süren bir ultrasnla bakarlar kum bile ağrı yapar ve genellikle nunbebeklerde olurmuş fark edilmesi zor olurmuş inşallah hiç vişeyi yoktur sadece ataktadır da ondan direnlyordur kuzum ya bizde çok zor oluyor gece benimkide kalktı 2 saatnoturdu tam uykunun derin olmasın gereken vakitte ne yapsam uyumadınaldım oturma odasına yerde yatırdım uyudu bende 1 saat kestirdim uykusuzluğu en iyi ben bilirim cidden bütün sinir sistemi çöküyor

Canım benim ki diş döneminde çok zorluyor beni ağlıyor zorla uyuyor gezdiriyorum ayakta kucağımda artık bel felan kalmadı yani. Gündüz de yarım saatlik 2 3 uyku yapıyor ama genel anlamda zor uyumasa bile gece uykularımız hep kesik kesik 2 saate bir her zaman uyanıyor. Sen farkında değilsin ama diş mi acaba yada burnumu tıkalı. Bilmiyorum artık ben bu bebekleri çözemedim geçen kendisine yeni oyuncak aldım onla oynamak için aşırı uykusu olmasına rağmen uyumak istemedi saatlerce uğraştım her uyutmaya çalışma da ağladı. Bazen oyun içinde uyumak istemiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…