- 17 Nisan 2023
- 1.941
- 1.500
- 31
-
- Konu Sahibi Buffalosos
- #71.921
Canım bence gerek yok günde 2-3 kez vermeye yani onun yerine daha besleyici şeyler ver 1 kezde böyle irmikli meyveli bir karışım ver bence yani ben öyle yapıyorumAnladım. Gun içinde 2 3 kere verilebilir mi acaba. Sütüm de var
Onu çok veriyordum. Dun blenderim bozuldu. Irmikli meyve doyurucumudur sence. Yani onu Açken versem doyarmi.Canım bence gerek yok günde 2-3 kez vermeye yani onun yerine daha besleyici şeyler ver 1 kezde böyle irmikli meyveli bir karışım ver bence yani ben öyle yapıyorum
Ev salçası mı bebek salçası mı kullanıyorsun canımKızlar kıyma kavurdum içine patates havuç rendeledim birazda salça koydum öğlen vereceğim
Tek uyku ile gün boyu huzursuz olmuyor muUzun zamandır öyle istisna bazen 2 kez uyuduğu oluyor. İlk uykudan sonra uyumak istemiyor götürdüğüm saatlerde hep direniyor akşam 5 buçuk 6 gibi çok bastırıyor uyumak istiyor oda yemek saati hemde uyusa gece uykusu uzayacak iyice karmaşık bir hal alıyor orası. 7 de kalktı bakalım bugün bakalım ne yapacak
Nasıl geçti geceniz canımÇok şükür iyi ameliyathanede uyanınca biraz korkmuş sanırım beni görünce ağlamaya başladı.Şimdi de bir şey olacak diye korkuyor sanıyorum çünkü uyumak istemiyor kucaktan inmek istemiyor.cok zor uyuttuk ama sürekli uyanıyor.Sabah zor olacak gibi
Bebeğinin 8 aylık olduğunu yazmışsın kendi çocuğuöimdan yola çıkarak söylüyorum yemek versen daha iyi olur kaşık maması biraz an ı kurtarıyor tabiki doyurucu besleyici ama günde 3 kere verilecek bişey değil oğlumun kabızlığı çok olduğu için ben irmiknyerine daha çok yulafı tercih ettim yatmadan 1 saat önce yulaflı mama yaptım 2 aya yakındır ama artık akşam yemeği vermeye başlıyorum ufaktan mama yaptığım zaman içine elma armut muz şeftali o an dolabımda hangi meyve varsa 1 tanesini seçip cam rende de rendeliyorum bazen bebe bisküvisi de koyuyorum o şekilde veriyorum ama dediğim gibi artık bebeğin yemek yiyecek ayda eğer bir sağlık sorunu yoksa doktoru aksi bişey demiyorsa evde kendi yaptığın sebze yemekleri çorbaları kıymalı yemekler onun şçin çok daha faydalı olurAnladım. Gun içinde 2 3 kere verilebilir mi acaba. Sütüm de var
Ay hala salça almadım domates rendeleyip koyuyorum ama salça almak istiyorum artık ya og satış noktaları varmış oralara bakıcam alıcam bendeKızlar kıyma kavurdum içine patates havuç rendeledim birazda salça koydum öğlen vereceğim
5 6 saat uykusuzluğa göre yine o kadar huysuz değil. Son zamanlarda sabah kaçta kalkarsa kalksın öğlen 12 de uyuyor mesela. Dün 8 de kalktı 11 de yatağa götürdüm yani 3 saat sonra 12 ye kadar ağladı sonra uyudu. Bugün 7 de kalktı 11 gibi gözlerini kaşımaya huzursuzluk yapmaya başladı 12 de yatağa götürdüm bi 10 dk içinde uyudu. Sonra genelde uyumuyor. 5 buçuk 6 gibi iyice huysuzlanıyor onda da hemen yemeğini yedir oyalamaya çalış derken saat 7 de odaya sokuyorumTek uyku ile gün boyu huzursuz olmuyor mu
Amin inşallah şifa versin rabbimBugün böbrek taşı için nefroloji randevumuz ve ultrasonumuz var inşallah gece uyumamasının sebebi Taş düşüyor diyedir de artık kurtuluruz şu taşlardan
Bizim hemen evin yanında yetkili satıcı varmış oradan aldım benAy hala salça almadım domates rendeleyip koyuyorum ama salça almak istiyorum artık ya og satış noktaları varmış oralara bakıcam alıcam bende
Bey organikden bebek salça aldımEv salçası mı bebek salçası mı kullanıyorsun canım
Bence doyurucu tabii ki vallahi ben öğün olarak veriyorum 9,5 aylığıız bizdeOnu çok veriyordum. Dun blenderim bozuldu. Irmikli meyve doyurucumudur sence. Yani onu Açken versem doyarmi.
Anladım teşekkür ederim canım. Bende artık ek tadım yerine biraz doyurucu olur gibi yemekleri eskisine göre fazlalaştirmaliyim demi.Bence doyurucu tabii ki vallahi ben öğün olarak veriyorum 9,5 aylığıız bizde
Anladım canım. Çok şükür sağlıklı. Kabız da değil. Şimdiye kadar doyurucu vermedim. Bende artık ne zamn doyurucu şekilde vermeliyim acaba diye soruyumda dedim. Çogunlukla emziriyorum. Formül ve bu kaşik mamalri azaltip yemege yogunlastirmam gerekiyor demi.Bebeğinin 8 aylık olduğunu yazmışsın kendi çocuğuöimdan yola çıkarak söylüyorum yemek versen daha iyi olur kaşık maması biraz an ı kurtarıyor tabiki doyurucu besleyici ama günde 3 kere verilecek bişey değil oğlumun kabızlığı çok olduğu için ben irmiknyerine daha çok yulafı tercih ettim yatmadan 1 saat önce yulaflı mama yaptım 2 aya yakındır ama artık akşam yemeği vermeye başlıyorum ufaktan mama yaptığım zaman içine elma armut muz şeftali o an dolabımda hangi meyve varsa 1 tanesini seçip cam rende de rendeliyorum bazen bebe bisküvisi de koyuyorum o şekilde veriyorum ama dediğim gibi artık bebeğin yemek yiyecek ayda eğer bir sağlık sorunu yoksa doktoru aksi bişey demiyorsa evde kendi yaptığın sebze yemekleri çorbaları kıymalı yemekler onun şçin çok daha faydalı olur
8 aylık olmuşsunuz bence yemekleri fazlalaştıbilirsin ve pütürlü verebilirsinAnladım teşekkür ederim canım. Bende artık ek tadım yerine biraz doyurucu olur gibi yemekleri eskisine göre fazlalaştirmaliyim demi.
Bnce 5 buçuk 6 gibi uyut.. Benim de kız o saatlerde uyumak istiyorum ve uyutuyorum.. Zaten kısa sürüyo maksimum 40 dakika.. Gece uykusuna da etki etmiyo.. Bi de böyle dene bnce gece daha rahat uyuyacak5 6 saat uykusuzluğa göre yine o kadar huysuz değil. Son zamanlarda sabah kaçta kalkarsa kalksın öğlen 12 de uyuyor mesela. Dün 8 de kalktı 11 de yatağa götürdüm yani 3 saat sonra 12 ye kadar ağladı sonra uyudu. Bugün 7 de kalktı 11 gibi gözlerini kaşımaya huzursuzluk yapmaya başladı 12 de yatağa götürdüm bi 10 dk içinde uyudu. Sonra genelde uyumuyor. 5 buçuk 6 gibi iyice huysuzlanıyor onda da hemen yemeğini yedir oyalamaya çalış derken saat 7 de odaya sokuyorum
Sütün varsa neden formül mama veriyorsun ki onun yerine ek gıda versen daha iyi bende emziriyoeum formül mama vermiyorum bir ara almıştım gece belki veririm diye vermedim dışarıda veriyordum sadece çok önceden ek gıdaya geçince tamamen bıraktım kaşık mama kötü değil verebilirsin ama onun yerine kıymalı yemeklere geçsen daha iyi olur 1 yaşından sonda kan ilacını kes dedi bana doktor mesela et balık yoğunlaş artık haftada 2 kere ver dedi o yüzde bende artık yemeği saha fazla veriyorum zaten şuan sütüyle de doymuyorAnladım canım. Çok şükür sağlıklı. Kabız da değil. Şimdiye kadar doyurucu vermedim. Bende artık ne zamn doyurucu şekilde vermeliyim acaba diye soruyumda dedim. Çogunlukla emziriyorum. Formül ve bu kaşik mamalri azaltip yemege yogunlastirmam gerekiyor demi.
Sütüm doyuracak kadar çok değil. Şimdiye kadar mama ile geldi. Mesela günde en fazla 3 kere bzn 1 kere bile veriyorum. O zamn onu keseyim yerine yemeğe çoğunluk vereyim.Sütün varsa neden formül mama veriyorsun ki onun yerine ek gıda versen daha iyi bende emziriyoeum formül mama vermiyorum bir ara almıştım gece belki veririm diye vermedim dışarıda veriyordum sadece çok önceden ek gıdaya geçince tamamen bıraktım kaşık mama kötü değil verebilirsin ama onun yerine kıymalı yemeklere geçsen daha iyi olur 1 yaşından sonda kan ilacını kes dedi bana doktor mesela et balık yoğunlaş artık haftada 2 kere ver dedi o yüzde bende artık yemeği saha fazla veriyorum zaten şuan sütüyle de doymuyor